Supertrevlig och kunnig arboriststyrka. Snabb respons och våra klotrubinior, tulpanträd och korstörne möter ny våren i nya välmående frisyrer. Rekommenderar och kommer att anlita igen.
Arboriststyrkan
4 omdömen om Arboriststyrkan
Tusen tack för den fina recensionen Jens! Vi kommer mer än gärna tillbaka i framtiden :) Ha det fint, -Arboriststyrkan
Snabbt svar från Arbor Syd som också kom inom några dagar. De gjorde ett mycket bra jobb, är kunniga och tog med sig det avklippta. Mycket trevlig personal. De klippte en hög thujahäck, fornklippte flera buskar m m. Vi är som vanligt mycket nöjda med Arbor Syd. Vänliga hälsningar Staffan och Agneta Nelson
Väl utförd beskärning av större träd på tomten, trevligt bemötande och rent och snyggt efter. Snabbt och enkelt att komma i kontakt och boka besök. Rekommenderar
Tusen tack för den fina recensionen! Kul att ni blev nöjda med resultatet. Hoppas att vi ses igen!
Anlitade Arboriststyrkan för beskärning av fruktträd samt trimning av häck. Snabb och tydlig återkoppling på vår förfrågan. Tydlig och rimlig offert. Kunnigt och trevligt bemötande på plats.
Tackar för det fina omdömet. Det var ett rent nöje att få arbeta med er trädgård. Hoppas att vi ses i framtiden!
Pålitlig, snabbt jobbat och städade efter sig efter avklarat arbete med att klippa ner mina två höga häckar på tomten. Rekommenderar honom verkligen för blev nöjd med resultatet.
Tack för den fina recensionen, Violeta! Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna en recension och det är väldigt kul att höra att du blev nöjd med arbetet. Hoppas att vi ses snart igen! 😁