Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Välkommen till Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB!
Vi på Arfvidsons begravningsbyrå kan hjälpa dig att ordna begravningar såväl som att se över det juridiska. Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande och förstående personal som förstår att det kan vara jobbigt att behöva planera en begravning för anhörig. Vi ser till så att nära och kära får ett fint sista avslut.
Tjänster: Vi hjälper dig med begravning, familjejuridik, testamente, blommor, dödsannonser, kistor, urnor, musik, gravstenar och mycket mer som tillhör begravning.
Vår personal är utbildad och har lärt sig att möta sörjandes problem. Ett gott råd från oss är att inte ha alltför bråttom utan ta en sak i taget istället.
Utmärkelser
63 omdömen om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
VI blev så väl bemötta fick underbar hjälp med våra önskningar inför begravningen em Stor Ros till Maria ,VI VILL STARKT rekomendera ARFVIDSONS BEGRAVNINGSBYRÅ STORT TACK från OSS
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket vänligt bemötande. Vi var lotsade genom många beslut. Inga påtryckningar att köpa dyra varor mm. Maria tog en fast hand om oss och efter vårt möte hade vi en tydligt plan om hur begravningen skulle genomföras. Efter mötet tog Maria kontakt med oss flera gånger för att säkerställa detaljer. Det var ett bra stöd och kändes tryggt.
Vi vill att begravningen skulle vara ett fint minne. Och så var det!
Magnus var på plats och allt fungerade på ett optimalt sätt.
Arfridsons hade rekommenderats till mig av en vän. Vi köpte en kyrklig begravning med furu kista. Vi var så nöjda med allting. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
MYCKET BRA BEMÖTANDE,ALLA FÖRVÄNTNINGAR BRA BEMÖTTA. UPPLEVELSEN VAR UTMÄRKT. MARIA FÅR ALLA +
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Maria på Arfvidsons Begravningsbyrå tog väl hand om oss och hjälpte oss att få ett fint och varmt avslut. Allt var väl genomtänkt och genomfört med stor empati men ändå lättsamt vilket vi uppskattade oerhört.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vänligt och professionellt bemötande. Positiv inställning och mycket trevlig personal.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi blev väldigt bra bemötta av Maria Österberg som var väldigt proffsig och gav oss bra råd.
Från det första samtalet, jordfästningen och avhämtning av minnesalbum. Maria svarade på många frågor via telefon.
Vi är väldigt nöjda.
Begravningsuppdraget bestod av kistläggning, transport, blomster vid kistan, handbuketter, annons i lokaltidningar, representant mm. Förtäringen efter begravningen ordnade vi själva. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Proffesionellt bemötande och omhändertagande av vårt behov sv hjälp
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi blev mycket bra bemötta i en tid av sorg och saknad.
De förväntningar vi hade uppfyllde begravningsbyrån till fullo. Vi är mycket nöjda med dem service och professionalitet vi möttes av. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Jag är jättenöjd med mitt bemötande, väldigt fint mottagande och väldig bra hjälp med dödsboet efter min makes död.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Jag blev bemött på det bästa tänkbara sätt både vid planering av begravningen och begravningsceremonin.
Jag var säker på att mina förväntningar skulle uppfyllas eftersom jag har varit i kontakt med Arfidsons Begravningsbyrå vid ett annat tillfälle. Förväntningarna uppfylldes över förväntan.
Det varma och vänliga mottagandet vid planering av begravningen och begravningsceremonin gjorde mig varm om hjärtat.
Jag har köpt allt som ingår i begravningen. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Jag blev väl bemött när jag kom till det inbokade första besöket, osäker men som snart försvann inombords när jag lugnt o metodiskt fick en genomgång av allt som måste planeras in för en begravning, detta genomfördes av en trevlig o proffsig medarbetare på Arfvidsons, alla tips o råd jag fick med mig ända fram o på den mycket fina begravningen som vi alla uppskattade o som avslutades med en mycket trevlig minnesstund med lunch ! Toppen, det kan inte bli bättre planerat o genomfört! Suveränt av Arfvidsons. Stort Tack!
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Bra bemött av alla medarbetare. Hittills skött sina uppgifter. Vanlig urn- begravning med jordsättning.
Det enda vi kan klaga på är hutlösa priser! Dyrt, dyrt att dö i Sverige!Vad fint att du blev bra bemött av oss, Anette. Vi är öppna med vår prislista, och våra inköpspriser kan vi inte göra så mycket åt. Kostnaden för en genomsnittlig begravning i landet ligger på 33 637 kr. Jag kan inte annat än hålla med dig om att det är väldigt mycket pengar, men man får även tänka in avtalsenliga löner och erfaren, utbildad personal.
Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket trevliga och ärliga. Man käner sig trygg med Arfvidsons begravnings byrå.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Jag bemöttes med värme och förstående.
De var proffs både med begravning och bouppteckning. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi blev väl mötta i all kontakt med Arvidsons. Snabba med svar. En liten miss vid själva begravningen men som personalen snabbt rättade till.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Enkla att få tag i och bra bemötande.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Trevligt bemött i en svår stund efter dödsfall av min maka.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket trevligt bemötande och stor respekt från personalen. Hon läste in vår energi bra och och hjälpte oss behålla den lättsamma stämningen trots en svår stund vid alla val inför min pappas begravning.
Officianten var dock ostrukturerad och rörde ihop berättelsen om pappas liv vilket var trist. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Begravningstjänst med tillhörande tjänster. Professionellt bemötande, hög kvalitet vänligt bemötande
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi blev mycket bra bemötta.
Vi hade inga speciella förväntningar men vi blev positivt överraskade.
Proffsigt och framförallt varmt bemötta i vår svåra stund.
Vi fick den tid vi behövde och inget behövde forceras fram.
Bra förslag och vägledning. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Min make avled den 13 november 2022 och vi vände oss till Arfvidsons Begravningsbyrå. Har bara gott att säga om bemötande och omhändertagande, inte minst begravningen i Nicolaikyrkan och den minnesstund vi hade. Med vänliga hälsningar och tack från familjen Tornberg i Nyköping.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi fick ett vänligt och deltagande bemötande i samband med vår fars bortgång. Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik underlättade all praktisk hantering och var till stor hjälp.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Jag blev väl bemött av företaget som hittills uppfyllt mina förväntningar. Dock har inte företaget ännu genomfört alla de tjänstersom jag har beställt varför mitt omdöme inte omfattar hela uppdraget.
En detalj som jag finner irriterande är att företaget "reco" saknar å,ä och ö i sin e-post, vilket i och för sig inte påverkar mitt omdöme om Arfvidsons vars tjänster jag är fullt nöjd med. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Maria som hjälpte oss bemötte oss med stor professionalitet och lyhördhet i en stund där man inte var speciellt mottaglig för beslutsfattanden eller konversationer över huvud taget.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Magnus Wallin är mycket trevlig och passar perfekt som en representant för företaget vid en begravning.
Han är MYCKET diplomatisk. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi bemöttes på det bästa sätt man kan förvänta sig i en svår situation. Tex hade vi problem att hitta begravningsdatum o det löstes av byrån på ett sätt som överträffade allas förväntningar. Vi är så tacksamma för att Magnus kreativa sätt att söka alternativa lösningar och för att Jörgen kunde ställa upp.
Proffsigt bemötande under planering av begravningen och under begravningsdagen. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Så fint bemötande och all hjälp att ordna begravningen såsom vi ville ha det!
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Företaget levde upp till de förväntningar vi hade beträffande den borgerliga begravningsakten vi beställt.
Vänligt och proffsigt bemötande. -
Kompetens Leende Trygghet 👍
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Kan bli bättre på att kvittera mejl som man skickat, blir osäkert om mejlet kommit fram och man skickar fler mejl i onödan.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Ett utmärkt bemötande! Svårt att möta människor i sorg, men det vänliga samtalet underlättade.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Det började bra, men när vår kontaktperson slutade hamnade vi mellan stolarna och kände inte att vi fick den hjälp etc som vi behövde utan fick tjata för att få fred back och svar…
Stort tack Helena för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi är väldigt ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi beklagar verkligen att ni upplevde att ni inte fick den hjälp ni behövde. Just av den anledning du nämner arbetar vi normalt alltid så att familjen har en kontaktperson här hos oss som följer familjen hela vägen, men i ert fall blev det tyvärr inte så då er kontaktperson slutade mitt i vår semesterperiod, vilket gjorde att ni fick byta kontaktperson flera gånger. Vår lärdom av detta är att vårt normala arbetssätt fungerar bra, men att vi behöver en bättre rutin för överlämnande när det händer något oväntat.
Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Utmärkt. Allting blev utmärkt bra.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket fint bemötande som hade med allt som de ordnat pga min makes bortgång.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Bemötandet var väldigt proffsigt och hon var mycket trevlig.
Jag hade inte hunnit få några förväntningar.
En helt igenom bra uppkevelse. Det var allt från hämtning på boendet till en borgerlig begravningsceremoni. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Arrangemang av begravning med tillhörande kringtjänster. Det är en fördel att komma väl förberedd då det annars kan bli ett ganska långt besök. Förhållandevis lång väntetid när NN skulle ordna en del praktiska detaljer som dödsannons etc. Men ett mycket trevligt mottagande och allt fungerade som vi tänkt.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vi fick ett gott bemötande och de hjälpte oss med de önskemål hade. Dock kändes det som de inte hade så många alternativ när det gällde förtäring efteråt (det ordnade vi själv) och alternativ på begravningsförrättare (vi fick ta fram namn på personer).
Efteråt har vi tänkt på att de rådde oss att inte se den avlidne trots att vi ville. Lite konstigt.
Men på det hela taget är vi nöjda. Med tanke på de höga kostnader som tas ut så är ju förväntan att det är mycket hög kvalité på alla tjänster. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket bra bemötande av personalen. De ordnade vår begravning helt fantastiskt.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Allt var väldigt bra trevlig personal blev väl omhändertagen. Vacker begravning
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Arfvidsons hjälpte till i samband med både min bonusmors och min fars begravning. De var mycket proffessionella, gav bra råd och hanterade allt praktiskt på ett utmärkt sätt.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket bra bemötande, i en svår sorg
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
På ett förtroendefullt sätt vid det första mötet och även i fortsättningen. Vi hade stora förväntningar eftersom min nu avlidna mors särbo hade jobbat i mer än 20 år hos Arfvidssons Begravningsbyrå som bärare mm. Utöver begravningen köpte vi även hjälp med bouppteckningen.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Fantastiskt bra. Maria Österberg gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut. En fantastisk stöttepelare i sorgen.
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Det var en blandad upplevelse. I vissa delar kändes det för mycket som om de profiterade, i vissa som det blev ointressant direkt när det inte fanns något som de kunde ”sälja” och sedan var det ett möte som kom som en överraskning när vi kom för att träffa personen.
Men allt som allt flöt det på bra.Tack Fredrik för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fint att ni var nöjda. Vi strävar alltid efter att bli bättre och jag skulle därför gärna vilja tala med dig för få en lite klarare bild av vad ni tyckte att vi skulle ha gjort annorlunda för att er upplevelse skulle ha blivit ännu bättre. Du får gärna ringa mig om du har tid.
Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Vänliga hälsningar
Camilla -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
All personal som jag träffade var otroligt proffesionella och rutinerade. Urnsättningen
Genomfördes också på en mycket hög nivå
Av Åsa Westman.
Camilla Hansson har hjälpt mig med den juridiska biten på ett utmärkt sätt.
Mvh
Lars Ullbors -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Mycket vänligt och personligt bemötande och förståelse i en svår situation. Kändes bra, kändes som en del i bearbetningen av sorgen, att hantera praktiska saker. Väldigt väldigt bra bemötande, är så tackssm
Bemötande: vänligt, professionellt, okomplicerat
Har köpt två begravningar under ett år och det har fungerat bra båda gångerna med trevliga och kunniga representanter. -
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Det var ett underbart bemötande som levde upp till långt över förväntningarna. I en sorglig tid lyckades dem få mig att känna mig trygg med arrangemanget kring min systers begravning. Kramar till dem alla Marie
skrev om Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB
Köp av en begravning. Uppskattar det personliga mötet. Snabbt o professionellt. Lyhörda om man ville ändra något. Goda råd bl.a. beträffande val av kista, kistdekoration, och val av ställe för minnesstund m m. Företaget levde upp till samtliga förväntningar som jag hade.
Bra bemött
Normala förväntningar, som uppnåddes.