Tog flytthjälp och flyttstäd. Nöjda med flytthjälpen, snabba, effektiva och lindade in vår tv med filtar. Flyttstädningen var okej dock några anmärkningar och missförstånd gällande nycklar. Initialt var kontakten med företaget bra, kom med anmärkningar och kom överens om avdrag på tjänsten. Därefter blev kontakten oklar då två olika personer hade kontakt med mig och det verkade som att dem två personerna inte kommunicerade med varandra. Dem ville även få mig att betala fakturan i fullo och sedan göra en betalning till mitt...
Aros Flytt & Städ AB
Välkommen till Aros Flytt & Städ AB – din trygga partner för smidiga flyttar och professionell städning Att flytta kan vara stressigt – men med oss vid din sida blir det enkelt och bekymmersfritt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från bohagsflytt till flyttstädning, alltid med fokus på kvalitet, punktlighet...
174 omdömen om Aros Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2023
⭐⭐⭐⭐⭐ Aros Flytt & Städ AB levererar verkligen på topp! Jag är otroligt nöjd med både bemötandet och kvaliteten på arbetet. Teamet var punktliga, trevliga och väldigt noggranna – allt gick smidigt och utan stress. Flytten blev mycket lättare tack vare deras proffsiga insats, och städningen var helt enkelt fantastisk. Rekommenderas varmt till alla som vill ha trygg, effektiv och pålitlig service!
Tack för ditt fina omdöme och förtroende. Önskar er all lycka och hoppas ni trivs i nya bostad😊Mvh Filip / Aros flytt & städ AB
Köpte flyttstäd och blev riktigt glad när jag såg lägenheten efteråt. Utan tvekan den bästa firman jag har anlitat. Har flyttat mycket och sett väldigt mycket fusk. Blev bra bemött och allt skedde smidigt. Toppen!
Trevliga och snabba killar. Försktiga med möblerna.
Smörade med erbjudanden, schyssta arbetsförhållanden och flexibilitet vilket inte stämde när det först gällde.
Vi vill bara förtydliga att all information som står i offerten är baserad på de uppgifter du som kund själv har lämnat till oss. När du godkänner offerten godkänner du också villkoren och innehållet i den, så det är viktigt att du läser igenom allt noggrant innan du tackar ja.
Min erfarenhet av Aros Flytt & Städ var, för att uttrycka det milt, som att anlita ett sällskap som tror att en flytt är ett improvisationsnummer snarare än ett avtalat uppdrag. De anlände med samma precision som en buss i en mindre sydeuropeisk by — någon gång efter att man gett upp hoppet och börjat omvärdera livsval. Och trots att jag vänligt hjälpte dem hitta rätt med hjälp av en direktlänk i Google Maps, kändes det ungefär som att guida någon genom alfabetet medan de envist börjar från mitten och hoppas på det bästa....
Svar från Aros Flytt & Städ AB Vi beklagar att du upplevde flytten på detta sätt, men vill samtidigt klargöra att vi har följt det avtal som upprättades mellan oss. Enligt våra anteckningar och samtal inför uppdraget skickade du själv en adress till våra medarbetare som senare visade sig vara fel. Under telefonsamtalet uppgav du dessutom att du inte skickat någon adress till dem, men vi kunde i efterhand se att det faktiskt hade gjorts. Det var denna miss som orsakade fördröjningen vid ankomst. Våra medarbetare utförde...
Flytten skulle kosta 4700:-. Jag frågade om det skulle tillkomma övriga tillägg för att det verkade så billigt men det hävdades att det var hela kostnaden. De kommer i en lätt lastbil där inte allt får plats på en vända. Så de ville ha 2000:- extra för andra vändan och påstod att det stod i kontraktet. Jag skulle betala det totala beloppet via Swish annars skulle de inte lasta av resterande av flyttlasset. De ville även ha mer för att det var så mycket att städa men där fick jag totalt nog så jag slapp det till slut. Sen...
Hej Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du upplevde situationen som otydlig. Vi vill dock påpeka att vi har följt det avtal som upprättades inför uppdraget. I kontraktet framgår det tydligt att priset gäller för en flytt inom givna förutsättningar, och att extra kostnader kan tillkomma om det krävs fler vändor än planerat eller om mängden bohag överstiger det som angavs vid bokningen. När det visade sig att inte allt fick plats på en vända, informerades du om tilläggskostnaden innan arbetet fortsatte – i enlighet...
Perfekt flyttfirma om man vill ha en snabb och effektiv flytt.
Hade beställt flytt&städ! Flytten fungerade perfekt, snabbt och smidigt, förutom att flyttbilen inte räckte till för alla möbler utan dom fick köra 1/2 lass till vilket vi fick betala 1800,- extra för! Hade ändå uppgett på ett ungefär vilka möbler som ingick i flytten! Städningen gjordes inte direkt efter flytten, skulle göras 1-2 dagar efter. Gjordes inte då! Fick kontakta Aros flytt sen e.m dag 2 eftersom vi hade besiktning av lgh dag 3 på f.m! Städning skulle då göras på natten mot dag 3 + återlämnande av nyckel. I...
Duktiga pojkar Arbetade snabbt
Fick hjälp omgående och de gjorde ett bra jobb. Inget krångel, precis som det ska vara!
Bra, smidig och trevlig personal som flyttade vårt bohag på bästa sätt.
Enkelt att boka flytthjälp online, flexibelt företag som anpassade sig efter flytt av oväntat stort bohag. Mycket (!) tillmötesgående och trevlig personal både vid telefonkontakt och på plats. Det som drar av från högsta betyg är språkförbistringen som gjorde att flyttkartongerna inte placerades enligt mina önskemål. Det gjorde allt lite grötigt i nya bostaden och tog tid att göra om. Vi förstod helt enkelt inte varann. Men jag skulle utan tvekan använda Aros Flytt och städ igen.
Snabba trevliga killar. Rekommenderas starkt
Flyttkillarna snabba, det är + På minussidan hamnar att de inte lyssnar på kunden. Hade de gjort det, skulle allt fått plats. Som det nu blev, var jag tvungen att lämna kvar micron , balkongmöblerna och annat. Ev beror det på språkförståelse?
Hej, Tack för din feedback. Vi vill förtydliga att vi alltid utgår från den offert som kunden själv har fått och godkänt. I ditt fall framgick tydligt hur mycket lastutrymme som ingick i flytten. Hade du önskat att vi tog med mer, till exempel balkongmöbler och mikrovågsugn, så hade vi självklart kunnat ordna det – men då hade offerten behövt justeras. Våra medarbetare följer alltid de uppgifter som står i bokningen, och kommunikationen sker enligt det avtal som kunden godkänner innan flytten.
De har inte fixat hur jag ville de har inte lägget saker hur jag ville och otrevlig och pratade arabiska hela tiden
Vi på Aros Flytt & Städ AB vill bemöta ditt omdöme. Vi kan bekräfta att vi inte har någon personal som pratar arabiska, och vi hittar heller ingen bokning eller uppdrag som stämmer överens med den beskrivning du lämnat.
Har varit rörigt med olika belopp på fakturor, oklara poster på sista fakturan, vill att jag ska betala för städ i förväg som utförs först i slutet av november. Mycket dålig kommunikation, jag ändrade datum, fick ok på det o mailbekräftelse, ändå kom dom en helt annan dag än ö.k, 1 v innan. Flyttkillarna pratade mycket dålig svenska, mycket svårt att förstå varann, stank rök( allergi problem) De glömde att packa en garderob och kyl. De fick åka tillbaka dagen efter.
Hej, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du upplevt problem i samband med flytten. Vi vill dock förtydliga några punkter: Gällande fakturorna har beloppen justerats i enlighet med de tjänster som faktiskt utförts. Samtliga poster framgår i fakturaspecifikationen. Städningen faktureras i förskott enligt våra villkor, vilket även framgår i offerten. Själva städningen kommer naturligtvis att utföras enligt det bokade datumet i slutet av november. Datumet för flytten ändrades efter önskemål och bekräftades via mejl,...
Toppen! Bra service, vänligt o hjälpsamt bemötande! Använder vi gärna ånyo!
Värsta företag någonsin. Bad dem och fick bekräftelse i förväg att dem skulle montera ner saker, men på plats, totalt vägran. Hotfull och otrevlig. Om jag inte swishade på plats skulle dem inte lasta av mina saker. Vägrade att städa (för att dem själv hade lämnat saker i kylskåp) fast jag hade betalat redan. Använder dem inte!!!!! Jag var helt lurade!!!
Hej, Vi vill bemöta det du skriver och förtydliga hur uppdraget faktiskt gick till. Redan vid första samtalet påpekade du att priset kändes högt, eftersom vi hade räknat på en flytt med 4 bilar – baserat på att du bor i en lägenhet på 95 kvm, har uteplats samt två förråd. På din begäran justerade vi offerten till 2 bilar för att hålla nere kostnaden, trots att vi redan informerade om att det kunde bli för lite kapacitet. Vid flyttdagen användes 3 bilar, och det fanns fortfarande kvar en del saker som inte fick plats eftersom...
Jag upplevde dom som professionella och snabba.
Godkänd flyttstäd och trevliga!
Finns inget att klaga på. Otroligt trevlig personal som såg till att allt gick smidigt. Upplevde verkligen mina förväntningar. Köpte flytt och städ. Vänliga hälsningar Eva
Bra pris, snabbt utfört utan att några skador uppkommit. Rekommenderar starkt.
Inte nöjd alls! Städade ej under kommoden och inte under badkaret eller toalett, behövde våttorka om alla golv för dom varit slarviga, till slut fick jag ta in en annan städfirma för att åtgärda deras misstag rekommenderas ej!
Hej Oliver, Tack för din återkoppling. Vi vill förklara följande: • När det gäller kakel och fogar i badrummet har vi försökt att rengöra dessa, men smutsen och missfärgningarna gick inte att få bort. Du visade oss själv redan från början att ytorna såg ut på det sättet innan du flyttar in. • Golvet ser ut som det gör eftersom det har målats efter att vi slutförde vår städning. Det är därför inte ett resultat av vårt arbete. • Vi vill också påpeka att vi är en städfirma och inte en renoveringsfirma – vi kan inte åtgärda...
Inte bra. 10 punkter som inte blev godkända vid städbesiktning. 400kr extra för att ta ut ugnen och dammsuga bakom.
Hej, Vid städbesiktningen noterades att spisen inte hade dragits fram. Enligt kontraktet är det kundens ansvar att dra fram både spis och kyl/frys inför städningen, så att vi kan rengöra bakom. Eftersom detta inte hade gjorts har vi behövt utföra arbetet själva. För detta tillkommer en extra avgift på 400 kr, vilket ligger i linje med kontraktsvillkoren. 😊Mvh Filip / Aros flytt & städ AB
Jättebra bemötande! Bra städning.
Nöjd med service jag fick.Jag kommer rekommendera Flytt& Städ AB till mina bekantas.
Vi anlitade Aros för vår flytt och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakt var kommunikationen tydlig, trevlig och professionell. Flyttkillarna kom i tid, arbetade effektivt och med stor noggrannhet – de hanterade våra möbler och ömtåliga saker varsamt och såg till att allt kom fram i perfekt skick. Det som imponerade mest var deras positiva inställning och hjälpsamhet, även när det blev lite stressigt för oss som flyttade. De löste allt smidigt och gjorde flytten mycket enklare än vi hade vågat hoppas...
Killarna som skötte själva flytten var fantastiskt duktiga, snabba och effektiva samtidigt som de var varsamma med möbler och inredning. Trevliga och tillmötesgående. Även städen hade de gjort väldigt bra och den gick igenom besiktningen utan nedslag. Det som inte ger fullt betyg var att ”kontoret” inte var lika professionella. Men rekommenderar ändå denna flyttfirma då de skötte sitt åtagande på ett väldigt bra sätt.
Supernöjd! Allt gick väldigt smidigt och enkelt, både med flytten och städningen. Trevlig personal, bra kommunikation och inget krångel. Rekommenderas varmt!
Jag vill verkligen ge ett stort tack till Aros Flytt & Städ AB för deras fantastiska arbete. De gjorde hela flytten och städningen både smidig och effektiv. Från början till slut var de professionella, noggranna och väldigt hjälpsamma. Det märktes verkligen att de har lång erfarenhet och en hög standard på det de gör. Flytten gick snabbt och utan några problem, och städningen var oerhört noggrant utförd, vilket gjorde att jag kände mig helt trygg genom hela processen. Jag rekommenderar Aros Flytt & Städ AB varmt till alla...
Sämsta möjliga!!! Jag fick en offert på 2000kr och plötsligt skulle dom ha 2800kr....!!???! Inget förtroende för denna flyttfirma oseriösa!!! Anlita ej!!!!
Hej [Minna], Tack för din feedback. Vi vill förtydliga att den ursprungliga offerten baserades på den information vi fick om omfattningen av flytten. Tyvärr visade det sig på plats att informationen inte stämde helt, och fler saker behövde flyttas än vad som angivits från början. Detta gjorde att det krävdes mer arbete och större utrymme än beräknat. Du godkände också på plats att vi skulle ta in en extra bil för att få med allt, och därför justerades priset. Vi beklagar om detta upplevdes som otydligt, men vi vill försäkra...
Jag vill varmt rekommendera Aros Flytt & Städ AB! De var otroligt duktiga både med flytten och städningen. Allt gick väldigt smidigt – de kom i tid, hanterade våra saker varsamt och arbetade snabbt men noggrant. Städningen var helt fläckfri, som om ingen bott där tidigare! Dessutom var personalen trevliga, hjälpsamma och proffsiga från början till slut. Det märks verkligen att de bryr sig om att göra ett bra jobb. Vi är supernöjda och kommer absolut anlita dem igen vid framtida behov!
De jobbar jättebra tydligt och bra kvalitet djur rekommendera
Mycket bra starka trevliga o punktliga
Snabb service o trevligt bemötande. Kan rekommenderas.
Jag köpte flytt för två rum och kök, jag fick flytt för ett rum och kök och en för liten lastbil så flytten blev dubbelt så dyr än vad kofferten sa. Mycket information försvann tydligen på vägen. Därav mitt negativa betyg, jag är mycket missnöjd!
Hej! Tack för din feedback. Vi vill förtydliga att du i din offertförfrågan angav antal kvm som underlag, inte “2 rum och kök”. Offerten som du fick och själv godkände grundades på dessa uppgifter och där framgick tydligt omfattningen av flytten samt storleken på fordonet. Vi utförde arbetet i enlighet med offerten. Vi beklagar om det uppstått ett missförstånd, men vi går alltid efter den information som lämnas vid bokningen och som kunden sedan bekräftar i offerten.
Har fungerat bra och punktligt med flytt och städ. Nöjd
De är mycket bra 👍 Men lite dryt
Trevliga killar som var hjälpsamma
Trevlig personal, gjorde ett jätte bra jobb. Bra kommunikation och allt gick hur smidigt som helst. Jätte nöjd
Allt fungerade bra. Fint bemötande av alla. Kan rekommendera dem. Tack för hjälpen 🤗
Jag tog hjälp av Aros flytt för att få hjälp att flytta mitt bohag. Det var bara en positiv upplevelse. Trevligt bemötande och dem jobbade på. Jag tycker det gick fort och jag är jättenöjd och tacksam för all hjälp.
Kom en timme innan bestämd tid då flyttfirma fortfarande var kvar. Slarvigt tvättade fönster. Smuts kvar i hörnen av rutorna och när vi påpekade att en fönsterruta inte tvättats alls fick vi till svar att den inte gick att öppna, vilket inte var sant eftersom vi själva lätt fick upp den. Fick ingen ersättning för detta missade arbete. I övrigt var jobbet bra gjort.
Hej Tack för din feedback. Vi vill gärna bemöta några av dina synpunkter. Vårt team anlände enligt planeringen och kom inte tidigare än den tid som var överenskommen. När det gäller fönsterputsningen vill vi understryka att våra medarbetare alltid rengör samtliga fönster som går att öppna på ett säkert sätt. Vi har inte fått några bilder eller bevis på att fönstret skulle ha lämnats otvättat, och därför kan vi inte hålla med om den uppgiften. Vi vill även påpeka att du på plats uttryckte att du var nöjd med det utförda...
Punktlig, effektiv och trevlig personal
Trevlig personal kom i tid och flyttning funkade bra
Effektiva, mycket trevliga killar. Hade en garderobstomme som jag inte plockat isär som de inte ville ta med då de var rädda att den kunde gå sönder. Den skulle ner en trappa i lägenheten.Jag tycker att det är bra att jag själv fick ta beslut om den skulle stanna eller tas med ändå. Supernöjd och rekommenderar dem!
Bra och nöjd . Ber också om ursäkt för mitt dåliga humör. Hälsningar: Ewa-Marie Westerberg
Jättebra o trevliga killar. Noggranna o försiktigt med sakerna. Bra kommunikation. Rekommenderar dem varmt.
Vi blev tyvärr väldigt missnöjda och besvikna över Aros Flytt & Städ AB och rekommenderar absolut inte! När vi bokade flytt till utlandet samt flyttstädning missade firman att meddela oss att det fanns en maximalvikt utöver det angivna maximala utrymmet. På själva flyttdagen, när personalen redan hade börjat lasta flyttbilen, blev vi meddelade att vårt bohag var för tungt och att vi inte skulle ha monterat isär våra möbler (fast inga sådana instruktioner gavs i förväg). Till slut fick vi betala för 2 (!) ytterligare lastbilar,...
Hej Vi vill förtydliga några viktiga punkter angående din recension. När flytten bokades fick vi ingen packlista från dig, vilket gjorde det omöjligt att i förväg beräkna den exakta vikten på ditt bohag. Du informerade själv att allt skulle få plats i en bil, men på flyttdagen visade det sig att vikten översteg det tillåtna, vilket gjorde att fler bilar behövdes. Detta är anledningen till att extra transporter och kostnader tillkom. På plats och vid leverans fick vi bekräftelse från dig att du var nöjd med arbetet. Vi...