ASL Service AB

ASL Service AB

www.infoasl.se
  • BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till ASL Service AB! Med lång erfarenhet inom städbranschen är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av städtjänster som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och tar hand om städning för dig som privatperson såväl som företag. Våra tjänster: Flyttstädning,...

257 omdömen om ASL Service AB

Sedan starten hos Reco 2023

Stina A
Skrev om ASL Service AB

ASL i Sundsvall gjorde flyttstädning i min lägenhet. Bra städat. Bra pris.

Eric A
Skrev om ASL Service AB

De gjorde ett bra jobb. Det blev rent.

Annette P
Skrev om ASL Service AB

Bra kundbemötande. Återkopplade snabbt. Städningen var utmärkt gjord.

Lars W
Skrev om ASL Service AB

Fungerade väldigt bra och blev mycket nöjd med resultatet. Flyttstäd till ett väldigt bra pris!

Liselott R
Skrev om ASL Service AB

I stort bra. Fick efterdra lite på golvet i de sista rummen.

Karin P
Skrev om ASL Service AB

Supernöjd med flyttstädningen. Inte en anmärkning vid besiktningen. Bra och enkel kontakt och även efteråt, då fakturan uteblev. Rekommenderas definitivt

Gunilla R

Blev nöjd med Flyttstädet 👍🏼

Britt-marie I
Skrev om ASL Service AB

Lätta att kommunicera med via mail och sms, snabba svar och enkelt att boka. Gjorde en flyttstädning där allt ingick och det utfördes utmärkt, rent och snyggt i hela lägenheten. Rekomenderas varmt

Eva K
Skrev om ASL Service AB

Själva städningen har jag inget att säga negativt om det var superbra och prima rent. Jag tycker dock att om jag tar ledigt från jobbet för att öppna/låsa upp en viss tid (07,00) som vi bokat och varit tydliga med så tycker jag att det är dumt att jag skall behöva ringa 30min senare och undra vart ni höll hus. 45min efter utsatt tid kom dom, tur jag har en förstående chef så jag slapp utskällning.

Malin E
Skrev om ASL Service AB

Bra och snabb service!! Vi blev mycket nöjda med städningen

Ulla H
Skrev om ASL Service AB

Fick storstädning gjort som jag med råge var nöjd med. Kan tänka mig anlita ASL igen. Tack för noggrann och kunnig personal!

Karin N
Skrev om ASL Service AB

Snabb respons och återkoppling, de kom i tid och städningen gick fort men noggrant. Ingen anmärkning på städningen.

Anna C
Skrev om ASL Service AB

Prisvärt och god service. Rekommenderas.

Moa D

Snabb och Bra kundbemötande Noggrann städning

Frank A
Skrev om ASL Service AB

Jag behövde flyttstädning. Begärde offert och fick ett snabbt och prisvärt svar. Jobbet utfördes enligt plan och resultatet var helt utmärkt. Allt helt perfekt. Tack för ett fint jobb!

Leif L
Skrev om ASL Service AB

Bra första kontakt, trots sjukdom som ställde till det lite så blev jobbet utfört inom satt tid. Klart godkänt. Vi blev nöjda, dom nya hyresgästerna var också väldigt nöjd.

Emma S
Skrev om ASL Service AB

Toppen bra städat!! Bra service och fint resultat!

Ulla M
Skrev om ASL Service AB

Flyttstäd. Bra kontakt och fint resultat.

Åke H
Skrev om ASL Service AB

Bra bemötande. Flyttstädning som i det stora hela var bra.

Lena S
Skrev om ASL Service AB

Skinande rent! Det har fungerat över förväntan, de har varit tydliga och kommunikativa vilket är ett stort plus. Väl värt sitt pris!

Karl E
Skrev om ASL Service AB

Välstädat på det stora hela. Fönsterputs särskilt bra. Prisvärt.

Tom Patrick Nils S
Skrev om ASL Service AB

Utförde ett fantatiskt städarbete, noggrant och väl utfört. Kan rekommenderas.

Louise V
Skrev om ASL Service AB

Det var en allt igenom trevlig upplevelse att ha med ASL Service att göra vad gäller flyttstädning av min lägenhet. Trevliga människor och bra utfört arbete till ett mycket bra pris. Jag anlitar dem gärna igen.

Thomas M
Skrev om ASL Service AB

Trevlig och kunnig personal. Bra utfört jobb. Inget att klaga på. Kommer definitivt anlita ASL igen.

Mathilda N
Skrev om ASL Service AB

Jättebra service! Rekommenderar ASL Service för flyttstädning. Fått svar på alla mina frågor och de har varit smidiga. Dock pratade städarna bara engelska men det var inga konstigheter för mig.

Jenny H

Bra bemötande. Suverän städning. Vi är så nöjda

Svar från ASL Service AB

Tusen tack för din recension. Vänligen rekommendera oss till din familj och vänner.

Anita F
Skrev om ASL Service AB

Utmärkt och professionellt utförd flyttstädning! Kan varmt rekommenderas!

Svar från ASL Service AB

Tack för din recension. Vänligen rekommendera oss till din familj och vänner.

Denis A
Skrev om ASL Service AB

Snabb och smidig städning. Till ett bra pris också. Kommer använda mig igen av de.

Jacob L
Skrev om ASL Service AB

Väldigt bra service och bemötande. snabba med svar på mina frågor kring flyttstädning. De meddelade när de kom och när de var klara och jag är nöjd med städningen.

Helene L
Skrev om ASL Service AB

Mycket nöjd med flyttstädning.

Svar från ASL Service AB

Tack för din recension. Det skulle vara mer uppskattat att du kan rekommendera oss till dina vänner och familj.

Sara G
Skrev om ASL Service AB

Oerhört bra städat. Toppbetyg. Rekommenderar denna firma högt.

Leena T
Skrev om ASL Service AB

Hej! Eftersom jag aldrig har anlitat städfirma tidigare så har jag inget att jämföra med. Men jag är nöjd med flyttstäd och jag har inget att klaga på. Mvh Leena

Eva P

Väldigt noggranna o trevliga😊

Bo H
Skrev om ASL Service AB

Flyttstädning av min lägenhet, det finns inget att klaga på , super nöjd med bra och tydlig kontakt från början till ren lägenhet. Peter Holmström

Maria K
Skrev om ASL Service AB

Enkelt att få kontakt. Bra pris. Nöjd med städningen överlag.

Lia H
Skrev om ASL Service AB

Trevligt bemötande, lätt att komma i kontakt med, snabb återkoppling. Skulle gärna rekommendera er till andra. Upplever att det var lite slarvigt städat golvet i hallen och toaletten. MVH Lia Högstedt

Dan I
Skrev om ASL Service AB

Väldigt fint genomförd flyttstädning. Noggrann och bra och på kort varsel.

Hans Mattias F
Skrev om ASL Service AB

Bra service! Snabba svar, bra pris och kontakter under och efter utfört arbete som i det här fallet var en väl utförd flyttstädning

Arslan I gillar detta

Marlen S
Skrev om ASL Service AB

Snabb och bra service Nöjd med resultatet

Marie C
Skrev om ASL Service AB

Fungerat utmärkt! Tjänsten var flyttstäd av dödsbo och det var väldigt bra städat.

Kathrin S
Skrev om ASL Service AB

Vi köpte flyttstädning som vi blev väldigt nöjda med. Det har varit lätt att kommunicera och snabba svar. Vi är väldigt nöjda med dem

Tommy M
Skrev om ASL Service AB

Mycket bra städat.Prisvärt! Trevlig personal.Är mycket nöjd.

Hans-Olov E

Punktliga, Snabb respons på frågor, Prisvärda. Rent och snygg flyttstädning

Anneli Ulrika O
Skrev om ASL Service AB

Trevliga, snabba, effektiva och mina fönster blev rena. Beställde fönsterputsning och fick det snabbt gjort på önskad dag.

Aldis H
Skrev om ASL Service AB

Väldigt bra städat! Snabbt enkelt smidigt och prisvärt

Fresia M
Skrev om ASL Service AB

Dessvärre hann jag aldrig se städningen eftersom jag jobbar på annan ort. Men jag har ej fått några klagomål från besiktningen så då borde det vara godkänt. Tack för er hjälp jag kommer anlita er framöver oxå. Med vänlig hälsning

Hans N
Skrev om ASL Service AB

Fick snabb kontakt för boka flyttstäd. Städningen utfördes bra på bokad dag. Kommer använda ASL igen.

Tilde V
Skrev om ASL Service AB

Snabba, trevliga och noggranna, väldigt nöjd! Flyttstädning som blev godkänd på första besiktningen.

Angelica S
Skrev om ASL Service AB

Otroligt bra städfirma! Anlitade ASL för en flyttstädning och städningen var perfekt, inga klagomål. Rekommenderar verkligen!

Lena B
Skrev om ASL Service AB

Proffsigt och seriöst. Bra pris.