ASL Service AB

ASL Service AB

www.infoasl.se
  • Badge2023
4.3

Välkommen till ASL Service AB! Med lång erfarenhet inom städbranschen är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av städtjänster som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och tar hand om städning för dig som privatperson såväl som företag. Våra tjänster: Flyttstädning,...

73 omdömen om ASL Service AB

Sedan starten hos Reco 2023

Johanna N
Skrev om ASL Service AB

Trevligt bemötande och snabb återkoppling. Prisvärdes. Överlag bra städat.

Ann-Katrin R
Skrev om ASL Service AB

Höll tider och gjorde sitt jobb!

Karin B
Skrev om ASL Service AB

Bra service rent och fint vid flyttstäd och bra kostnad.. flyttar jag igen nån gång kommer jag anlita dom igen för flyttstäd

Charlotte B
Skrev om ASL Service AB

Fint och ordentligt städat. Trevliga killar som var tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta företag.

Mirran S
Skrev om ASL Service AB

Väldigt bra och billig flyttstäd!

Sandra J
Skrev om ASL Service AB

Mycket bra på alla punkter.👍👍👍

Emilia K
Skrev om ASL Service AB

Hej, jätte nöjd av slutstädningen

Zandra B
Skrev om ASL Service AB

Kanonfint städat! Rekommenderar den starkt!!

Leif S
Skrev om ASL Service AB

Trevliga och professionella , allt till belåtenhet.

Anna L
Skrev om ASL Service AB

Superbra! Snabba och kommunikativa. Jag såg aldrig slutresultatet men städningen har uppenbarligen blivit godkänd

Marie J
Skrev om ASL Service AB

Trevlig personal, hjälpsamma! Köpte flyttstäd till mycket bra pris!

Yvonne W
Skrev om ASL Service AB

Bra bemötande 3 tim snabb flyttstädning för 3rok 74 kvm Jag fick städningen godkänd och det är det som är viktigt. Allt såg bra ut. Bra kommunikation, de svarade snabbt med offert och var klart billigast.

Anne S
Skrev om ASL Service AB

Blev väldigt nöjd med flyttstädet. Det ända jag skulle viljat va att dom hade kunnat prata svenska istället för engelska. Men annars toppen bra. Allt blev godkänt så priset för flyttstäd så rekommenderar jag dessa varmt.

Petra M

Smidigt, trevligt , mycket bra städning ….topp✌️

Anna P
Skrev om ASL Service AB

Så nöjda med detta företag,punktliga och att dom hörde av sig i tid , nogranna så hemmet blev skinande till dom nya ägarna🤗

Malin T
Skrev om ASL Service AB

Otroligt nöjd! Det bokade bolaget (ett annat) avbokade i sista minuten. Kontaktade ASL och trots att de inte riktigt hade ledigt, så löste de vår flyttstädning. Deras service är riktigt bra! Fint städat, godkänd av hyresvärden och kommunikationen är 👍👍👍 Tack! 🙌

Jenny H
Skrev om ASL Service AB

Blev först avbokad i sista sekund på min flyttstädning, men dom löste sitt problem så jag han lämna huset i tid. Super nöjd

Elsa B
Skrev om ASL Service AB

Kunde inte städa över huvudtaget helt enkelt, det var inte rent någonstans

Ingrid A
Skrev om ASL Service AB

Snabb kontakt, bra kommunikation med de vad som behövde göras och inte. 2 utländska killar som kom hem och flyttstädade. Så otroligt noggranna och proffsiga och effektiva. Fanns inget att anmärka på från min sida eller hyresvärdens sida. Har redan rekommenderat de i facebookgrupp gällande Avesta. Även tipsat anhörig om dem och kommer absolut anlita igen om det behövs. Finns ingenting negativt att påpeka.

Kim G
Skrev om ASL Service AB

Jätte bra service på mail och toppen städat.

Per-Erik N
Skrev om ASL Service AB

Bra kommunikation med teamet samt att resultatet var utmärkt!

Per-Ola R
Skrev om ASL Service AB

Bra och snabb offert. Bra flyttstädat till ett bra pris. Bra helt enkelt. Använder dem gärna igen.

Ann-Mari N
Skrev om ASL Service AB

Trevliga killar men kom lite sent Annars mycket bra

Stina L
Skrev om ASL Service AB

Smidig, enkel och trevlig kommunikation samt väldigt grundlig städning till ett otroligt bra pris. Rekommenderas starkt!

Agnes K
Skrev om ASL Service AB

Akta er för ASL städservice! Vi kom överens om att dom skulle komma och göra en "provstädning" där dom städar allt grundligt. Dom frågade om vi ville att dom skulle städa spisen och vi tackade ja. Efter dom städat informerade dom att spisstädningen skulle kosta 500 kronor extra. Detta hade alltså ingen informerat om oss. När vi kom hem efter städningen var det genast uppenbart att mycket inte var städat. Det var fläckar på golven och inte moppat. Listerna var inte heller torkade, och det var inte dammsuget i hörn eller...

Sandra L
Skrev om ASL Service AB

Allt bra förutom att de tog med min tvål, handduk, toalettpapper och diskmedel jag hade sparat. Annars bra städat 👍

Susanna S
Skrev om ASL Service AB

Hej vi blev inte nöjd när vi kom för besiktningen med vår husvärd. Så var det smutsigt låg en ostbit kvar på golvet. Som att det hade hoppat över att ta golven.

Hanna B
Skrev om ASL Service AB

Prisvärt! Några småmissar vid flyttstäd (fönsterkarmar). Kök och badrum fläckfritt 👌

Monica F
Skrev om ASL Service AB

Bra städning billigt snabba städare trevliga människor

Anneli S
Skrev om ASL Service AB

Vi är jättenöjda! En supertrevlig städare kom och gjorde otroligt fint! Vi kunde med varm hand lämna över huset till de nya ägarna. Jag kan verkligen rekommendera ASL Service AB.

Britt-Mari L
Skrev om ASL Service AB

Bra bemött. Förväntade mig ärlighet och kunnighet. Köpte flyttstädning på en trerumslägenhet och min vän köpte flyttstäd på sitt hyrda hus. Två våningar+ källarvåning. Vi är så nöjda!!!!

Veronika L
Skrev om ASL Service AB

snabb och smidig inledande kontakt. Dock fick jag sms kvällen innan städningen skulle äga rum för att bekräfta besöket. Mer professionellt kan tyckas att maila dagtid. Städningen var ok. Dock var det några ställen, bland annat vid fönstren och fönsterkarmarna samt vissa hyllor och lister som inte var rena. Jag dokumenterade detta med foton.

Björn R
Skrev om ASL Service AB

Företaget utförde en städning som vi var nöjda med, men det fanns tyvärr en del som vi måste komplettera själva..

Anny Z
Skrev om ASL Service AB

Är super nöjd med eran städning kommer verkligen rekomendera er till andra . Hyresbolaget var oxå väldigt nöjda .Så tusen tack för ett väl genomfört arbete

Emma H
Skrev om ASL Service AB

Trevligt bemötande. Bra dialog innan och under utfört arbete. Beräknade belopp att betala direkt. Utförde arbetet bra. Vi är mycket nöjda.

Martin S
Skrev om ASL Service AB

Jag fick en snabb offert som innehöll det vi kom överens om och det fasta priset hölls. Klanderfri städning till ett bra pris

Aina K
Skrev om ASL Service AB

Flyttstädning toppen bra service när jag ville ändra dag för städningen när det kört ihop sig.

Annika N
Skrev om ASL Service AB

Glömde att ta handtagen och listerna på kylskåpet. Det var kvar svarta långa märken efter en fåtölj, som bara gick att gnugga bort, men det hade ni inte gjort?! Annars helt ok.

Mona A
Skrev om ASL Service AB

Ingenting att klaga på. Meddelade om de upptäcker något som var skadat. Tyvärr så glömde killarna att städa lilla ballongen.

Christine N
Skrev om ASL Service AB

Snabb städning med superfint resultat. Rekommenderas varmt.

Maj F
Skrev om ASL Service AB

Bra utfört jobb. Anlitat företaget två ggr tidigare.

Frida B
Skrev om ASL Service AB

Det va inte städat i hallen eller ordentligt i köket. Dom har även tagit sönder en låda i kylen och nu går det inte att få tag i dom.

Svar från ASL Service AB

Tack för din recension. Om något skadats betalar vi också för det och i ditt fall gjorde vi det. Beställ redan din låda

Pedro P
Skrev om ASL Service AB

Snabb tillgänglighet för att boka en tid med kort framförhållning.

Mohammad K
Skrev om ASL Service AB

Rekommenderar Jätte bra med alla service

Pia A
Skrev om ASL Service AB

Bra bemötande,,vissa språksvårigheter,det löste sig sig via sms. Jag köpte en flyttstädniing.,allt var så proffsigt städat.hýresvärden hade inget att anmärka på. Rekommenderar dom varmt.

Helena E
Skrev om ASL Service AB

Flexibla tidsmässigt. Prioriterade större utmaningar och lyckades med dem. Rimligt pris.

Erika L
Skrev om ASL Service AB

Erika finns inte hos oss längre

Rolf H
Skrev om ASL Service AB

Rengöringen var helt ok. Det som drar ned betyget var att de inte höll de tider som var avtalat. Att komma till aktuell plats 5-6 timmar senare än avtalat är bedrövligt.

Karin M
Skrev om ASL Service AB

Trevlig att prata med. Gjorde en utmärkt flyttstädning . Bra pris. Helt enkelt såå nöjd 😁

Gunilla H
Skrev om ASL Service AB

Det var lätt att komma i kontakt med ASL via sms. Jag fick snabbt en offert på flyttstädning av lägenhet till bra pris. Kom överens om dag och tid, vilket fungerade bra, trots att jag inte kunde vara på plats. Vet tyvärr inte resultatet av städningen eftersom jag inte hade möjlighet att syna av. Men den nya ägaren av lägenheten har inte haft några synpunkter mig veterligt