I got very good help while buying the bed. It was produced for me. I didn’t get pleased with the bed after trying, but they said I should try longer. I did and it didn’t get any better. I wanted to have an adjustment but there were many problems in the final week, so I lost the chance. I ended up with a super expensive bed and I wake up with back pain every morning. Im still paying for it. I wish I had tried and bought a bed instead. I regret it very very much.
Atlantis Sängspecialisten Malmö
Atlantis Sängspecialisten säljer svensktillverkade sängar från vår fabrik i Stockholm. Vi använder de bästa materialen och svenska komponenter. Tygerna syr vi själva i vår syfabrik i Lagan som ligger i Småland. Vi är också återförsäljare för Tempurs sängar, kuddar och tillbehör. Atlantis enda mission är att hjälpa dig att sova...
840 omdömen om Atlantis Sängspecialisten Malmö
Sedan starten hos Reco 2016
Hello Esra! I will contact you and solve this. Its important for us that you are satisfied with your new bed. Best regards Nicklas
Jag är så glad att jag valde Atlantis i Malmö,jag fick så mycket hjälp och råd av personalen där så jag tillslut valde en säng där.Jag har världens skönaste säng och är HELNÖJD.Ska tillläggas att jag varit runt i alla sängaffärer i Malmö. En övernöjd kund // Patricia
Kunnig personal som lyssnade och inte bara försökte sälja på oss den dyraste sängen. Jättenöjd med vår nya säng.
Alltid bra bemötande av Niklas, med personal, på Atlantis Sängar i Malmö. Vid leverans av sängen, blev det fel på lakansmåtten, men det löste männen som levererade snabbt. Detta var den andra dubbelsängen vi köpte av Niklas och är så nöjda. 😊
Fantastisk service och otroligt kunnig personal! Vi möttes av seriösa och förtroendeingivande medarbetare som verkligen gav sitt allt för att förklara och hjälpa oss. Efter att ha besökt flera liknande butiker kan vi med säkerhet säga att den här butiken ligger långt före konkurrenterna. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera denna butik till alla!
Tydlighet längs hela leveransen, och nöjd med produkten
Trevligt bemötande och professionell hjälp. Otroligt nöjd med min nya säng.
Otroligt tillmötesgående då jag behövde snabb leverans och det ordnade ni
Mycket bra bemötande och rådgivning i butiken. Leveransen kom på utsatt tid. Jag är mycket nöjd med produkten.
Kunnig personal. Väldigt kundinriktade. Trevlig butik! Dit kommer jag tillbaka!
Mycket trevlig personal! Underbar säng! Tusen tack!
Bra service och leverans , trevlig personal
Bra bemötande. Verkade kunniga
Fantastiskt bemötande med hög kompetens och service. Hemleverans med sakkunnig personal och trevligt bemötande. Alla delar höll hög standard. Kommer att återkomma och rekommendationen är väldigt hög.
Mkt bra kunskap om sängar. Lovad leverans stämde . Bra produkt. Perfekt hemkörning och snabb montering.
Fick varan snabbt, levererad och monterad på ett proffsigt och smidigt sätt. Är väldigt nöjd, allt från bemötandet i butiken till att killarna var klara och inte lämnade några spår efter sig.
Utmärkt hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upplevelsen har varit över mina förväntningar, från första kontakt, genom hela förfarandet med att välja rätt säng och leveransen som var smidig. Kan bara varmt rekommendera Atlantis i Malmö om ni uppskattar snabb och personlig service, flexibilitet och förståelse omfamnat i en riktigt fin kundupplevelse. Tack!
Trevligt bemötande från personalen och är mycket nöjd med sängen
Klockrent kundbemötande! Var inte helt nöjd med min madrass efter 100 dagar men fick en ny beställd efter önskemål utan frågetecken när jag kom in. Rekommenderas starkt 👍
Sköna produkter! Suverän service!
Utmärkt personlig service direkt innanför dörren och fantastiskt skön säng!
Mitt andra sängköp. Lika nöjd vid båda tillfällena. Hög servicegrad, smidiga, fint bemötande.
Mycket trevlig personal som lyssnade på våra behov och fixade allt bra inkl anpassning av leveransen. Vår säng passade oss så bra.
Blev bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Mina förväntningar var att handla en säng, och det blev också så. Slog till på en utställnings säng, mycket därför att jag behövde en säng meddetsamma. Nu några månader efter min affär med Atlantis, så kan jag inte vara mer nöjd. Fjäder i hatten till er alla, från affär till leverans killarna. Mvh Göran Jeppsson
Bra och utomordentligt service inriktad personal.
Bemötandet, lyhördheten för vad jag som kund vill ha och behöver samt kunskapen och expertisen var exceptionellt bra. Mina höga krav och högt ställda förväntningar överträffades och i framtiden behöver jag inte fundera på var jag ska köpa nästa säng. Sammanfattningsvis måste jag säga att ett besök hos Atlantis Sängspecialisten i Malmö är väl investerad tid om du planerar att köpa säng. Samtidigt vill jag varna och starkt avråda från att besöka den intilliggande butiken som också säljer sängar. Surgubben där inne är totalt...
Allt gick bra. Mycket professionella folk
Trevligt bemötande! Köpte en säng som inte passade men de bytte den till en som gjorde. Superbra och supernöjd. Kommer köpa säng här igen i framtiden.
En jättebra upplevelse, speciellt efter att ha besökt Kungsängen som låg bredvid. Kunnig, trevlig och intresserad. Det blev ett köp av en säng som stod som utställningsex. Bra pris fick vi på den och såhär 6 månader efter köp så älskar vi den
Trevligt bemötande och värdefull information om de olika sängarna/tillbehören. Köpte en Vila Superior Adjustable Carl Malmström Edition. Fick även tips om Dahlia kuddar som visat sig vara perfekta. Vaknar numera utan nackproblem. Min upplevelse i butiken gjorde att jag återkommer för nya köp av lakan etc. Butiken är smakfullt inredd och personalen mycket hjälpsam.
Bra upplevelse med kompetent och hjälpsam personal. Mycket nöjd med mitt köp.
Toppen nöjd med service och sängen
Trevligt bemötande och bra service! Jätteskön säng också:)
Trevlig försäljning, smidig leverans och bra säng . Dock väldigt lång lervanstid.
Otrolig bra kundservice och leverans. Enda negativa var att info om försening på sänggavel kom lite sent, men absolut inga problem för oss. Bara hade föredragit veta det lite innan eftersom man längtat så på sängen
......bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Trevligt bemötande i Malmö butiken, de som jobbar var mycket kunniga och gav mig råd att välja rätt säng. Nu efter några månader vill säga att jag är mycket nöjd om sängen, jag valde en extra hårt madrass och den passar mig perfekt. Leveransen kom som var planerat och monteringen gick snabbt. Rekommenderar starkt Atlantis Sängspecialisten!!👍👍👍
Bra sängar och bra leverans Vi är mycket nöjda
Ingen expert på sängar, men de fick mig att känna mig otroligt informerad när jag gjorde köpet. Jämfört med andra butiker så förklarade de hur man vet om en säng passar eller ej och jag kunde tryggt genomföra köpet.
Sängen är toppen och personalen är super trevliga, hjälpsamma och välkomnande!
Vänligt proffesionellt bemötande.
Väldigt kunnig och trevlig personal! Supernöjda!
Mycket trevligt bemötande och hjälp från personalen! Fick prova alla möjliga sängar tills vi tillslut hamna tillbaka till den säng som rekommenderades från början.
Kunniga och villiga att föra kunskapsspridning.. Transparenta, och hjälpsamma!
Bra personal som informerade och installerade väl. Synd att det var så lång leveranstid (beställde före jul)
Trevligt och professionellt bemötande
Bra och hög kompetens med sakliga råd. Perfekt service vid leveransen
Trevlig och duktig säljare, fick det jag var ute efter. Smidig leverans och monteringen gick snabbt.
Underbar säng. Duktig, hjälpsam personal