Atlantis Sängspecialisten Malmö

www.atlantisbeds.se
  • BadgeNineYears
4.8
Ring 040-822 12 Dela

Atlantis Sängspecialisten säljer svensktillverkade sängar från vår fabrik i Stockholm. Vi använder de bästa materialen och svenska komponenter. Tygerna syr vi själva i vår syfabrik i Lagan som ligger i Småland. Vi är också återförsäljare för Tempurs sängar, kuddar och tillbehör. Atlantis enda mission är att hjälpa dig att sova...

725 omdömen om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Sedan starten hos Reco 2016

Anette Och Per N
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Bra personal och vänligt bemötande. Montering snabb och smidig, plockar med sig emballage m.m innan de lämnar

Anders O
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket bra bemötande och bra service. Blev lite dyrare än jag tänkt mig, men fick en säng som verkligen passar mig och som jag sover fantastiskt bra i. Köpte en dubbelsäng

Sara N
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Professionell bemötande och kunnig personal. Vi köpte en 180 säng(2st 90 sängar med olika fasthet) samt bäddmadrass i mellanpris skiktet och vi hade stora förväntningar efter att ha pratat med personalen och hittills är vi mycket nöja med produkten.

Therese S
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Vi köpte en säng. Kunniga säljare, flexibla och tillmötesgående

Samuel R
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Trevligt bemötande och kändes som att de ville att jag verkligen skulle få rätt säng och till ett bra pris. Köpte en säng och täcke och är mycket nöjd

Mario M
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Professionellt bemötande och kunnig personal som hjälpte vid urval av säng. Det råkade bli ett reklamationsärende som hanterades väldigt smidigt och utan irritation. Rekommenderar varmt.

Viktoria A
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Underbar personal Kunnig och trevlig på alla sätt!! Jag var väldigt skeptisk Detta köp har förbättrat min livskvalité otroligt mycket!!

Marie S
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Vi köpte en140cm bred säng m gavel . Kit m skydd o kuddar . ”Överblivna” hotellsängar till bra pris . Dessutom ingick ett 5:e ben att ha mitt under sängen. Fick den hemlevererad o monterad om vi ville . Men sängen skulle vidare till sonens internat , så monterade själv . Då upptäckte vi att 5:e benet var alldeles för kort o 1 ben var sönder i gängorna. Åkte in till butiken ( Svågertorp) o personalen verkade helt oförstående. Men efter en stund så , jodå visst kände de till problemet. Men det fanns inget att göra . Så vi...

Svar från Atlantis Sängspecialisten Malmö

Hej Marie o Lasse! Vänligen kontakta mig angående ert problem så att vi kan lösa problemet. Självklart ska benen vara hela och i rätt längd. Stödbenet har jag fått veta i efterhand att man måste montera med en distanskloss. Jag beklagar att det blivit fel och jag förstår att ni inte känner er nöjda! Mvh Nicklas

Charlotte A
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Blev väldigt väl bemött under samtliga möten, säljarna var kunniga och gav en känsla av trygghet. Mina förväntningar var att få förklarat för mig vad som är viktigt med en säng och vilken som skulle passa just mig. Vilket Atlantis lyckades med, och mer därtill. Vi köpte en ny säng och fick denna levererad till hemmet samt monterad. Personalen i butiken samt vid leveransen var mycket trevliga och allting kändes enkelt.

Roona L
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Fantastiskt trevligt bemötande med stor erfarenhet och kunskap, vilket fick mig att känna mig trygg med mitt val av säng. Atlantis levde mer än väl upp till de förväntningar jag hade. Jag upplevde ett genuint intresse av att jag som kund skulle känna mig nöjd. Kan varmt rekommendera Atlantis Sängspecialisten i Malmö. Den skönaste sängen jag någonsin haft!

Sebastian M
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Jag måste säga att upplevelsen överträffade mina förväntningar. Butiken erbjuder ett imponerande utbud av högkvalitativa sängar och madrasser, anpassade för att möta alla möjliga behov och preferenser. Det märks att personalen har en djup kunskap om produkterna de säljer och de tar sig verkligen tid att förstå kundens behov innan de ger rekommendationer.

Magnus B
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Bra personal och helt underbara sängar

Mats O
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Återkommande kund och hur nöjd som helst.

Kerstin P
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket fint bemötande samt sköna och fina sängar

Eva D
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Bra service från början till slut. Mkt nöjda.

Anita N
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket bra och sängen är bra! Skön att sova i.

Ida O
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Supernöjd! Har nyligen köpt min andra säng från Atlantis och lika nöjd med denna säng (köpt ny efter ha separerat) som med min förra. Fantastiskt bemötande både i butik och vid leverans! Kan inte annat att rekommendera Atlantis om ni funderar på ny säng!

Sonja L
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Trevligt och tillmötesgående bemötande. Jag är mycket nöjd med min säng.

Gun-Lis I
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Fantastisk service och information. Trevlig leverans och allt i rätt tid. Vi är mer än nöjda och sover gott.

Claudia K
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket trevligt bemötande, lyssnade på våra önskemål och förutsättningar. Leverans fjngerade helt utan problem.

Christer L
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Allt fungerade bra! Vi fick professionell hjälp att välja en ny säng och den levererades hem smidigt precis som vi önskat.

Alexander J
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Jag blev extremt bra bemött. Gick till många sängspecialister men kände att Atlantis hade bäst kundbemötande och därför valde jag att gå tillbaka till dem. När de visade priserna på sångerna så blev jag lite tillbakadragen då de flesta var utom min budget. Men kvaliteten var på en annan nivå vilket även förklarade priset. Jag hade höga förväntningar när jag väl lagt min beställning och sängen uppfyllde de. En toppen säng som jag hoppas kommer vara med mig merparten av mitt liv. Jag köpte en kontinentalsäng 180 x 200. 5 av 5 ger jag till Atlantis.

Bo R
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Proffsigt! Allt har blivit som lovat! Sover som en stock!

Oscar L
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Bra stuts med fina fjädrar som håller för fint. Sjunker ner fint med kroppen och får en maximal upplevelse av sömn. Inte sovit såhär skönt på länge

Björn H
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Nöjd med servicen och installation.

Branko B
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Vi köpte en 210x210 säng och blev bemötta på ett proffsigt sätt som motsvarade våra förväntningar. Vi fick svar på våra frågor och fick hjälp med att välja den säng som passade för oss. Väldigt bra service.och kunnig personal.

Mohammed H
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Jag blev väl bemött av trevliga personal

Cecilia M
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Utmärkt professionell service! Rekommenderas varmt!

Anita N
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Proffsigt bemötande. Blev så omhändertagen ingen stress. Jättenöjd med sängen, lakanen samt huvudkudden. Allt högsta kvalitet.

Heinz W
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket bra service och bra kvalitet

Rebecka D
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Underbart skön säng! Trevlig och proffsig service.

Emelie N
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Bästa servicen man kan få och helt underbar säng!!

Marie-Louise Och Mats T
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Dom är Alltid proffsiga o duktiga på vad dom gör! Vi är mkt nöjda!

Helena C
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket trevligt bemötande och fantastisk service, tack till Niklas och Peter

Ingrid A
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Kunnig säljare, trevlig miljö, lugnt och fint.

Julia H
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Otroligt trevligt kundbemötande! Tror jag och mamma stod och pratade med Niklas i säkert 1,5 timme minst och sen hade jag beställt en säng när vi gick därifrån. Supersmidig leverans, det var inga problem när jag behövde byta leveransdatum när jag ringde och meddelade detta dagen före. Sängen är makalöst skön, jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag redan är!

Fredrik B
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket bra. Bra service av dem som kom med sängen samt sover riktigt gott.

Soledad J
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Väldigt trevligt och kunnig personal. Tar hand sina kunder …

Mats H
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Väldigt bra service och mycket trevliga

Rebecca J
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Otroligt bra bemötande i Malmö butiken. Var osäker vad jag var i tresserad av men fick till sist en fantastisk säng. Kunde inte tänka mig bättre assistans än från den tjejen. Däremot tog personens chef (??) ärendet och han ändrade priset så det är ett stort minus.

Pia J
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

En underbar kvinna mötte oss och frågade efter våra behov och hon föreslog vilken typ av säng vi behövde. Vi köpte inte då men vi kom tillbaka efter att ha provat andra typer av sängar. Vi blev väldigt fötjuata i sängen som hon demonstrerat och vi bestämde oss direkt, trots att hon var ensam i affären och mycket folk var hon sansad och helt toppen. Sängen är helt underbar. Vi är så nöjda❣️

Jesper M
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Jag är mycket nöjd! Trevligt bemötande och bra service i samband med köp av ny säng. Dessutom visade personalen prov på att de lägger stor vikt vid kundvård när det gällde hanteringen av ett problem som jag konstaterade kort efter leverans. Problemet var helt och hållet orsakat av mig som kund eftersom jag gjorde ett val av tillbehör som jag blev avrådd från att göra av personalen. Detta löstes på bästa möjliga sätt trots att jag egentligen bara hade mig själv att skylla för att jag ändå valde det jag tyckte skulle fungera...

Josephine G
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Mycket bra service och man blir sedd som kund varmt och personligt bemötande lämnade butiken glad tack

Peter H
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Supernöjda med både konsultation och leverans av produkt. Kan varmt rekommendera!

Joakim W
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Verkar som de har mycket bra service, lite svårt nu då vi ev måste prova ut nya madrasser. Men överlag har allt funkat felfritt. Leveransen är väl det enda att klaga på då de sa 8-10v men det tog nästan 11v

Jessica G
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Världens bästa service, proffsigt genuint och väldigt uppskattat. Från första stund till leverans. Sängen är mitt absolut bästa inköp och sover som en drottning i den. Kärlek vid första ögonkontakten. Rekommenderar Atlantis varmt , absolut bästa ⭐️

Johan E
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Fantastiskt service från beställning till leverans, supernöjd

Simon E
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Anna i malmö är en grym säljare. Ge henne lönehöjning./Simon

Violetta P
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Allt var bra från första mötet till själva leveransen. Sängarna är fin och bekväma.

Janett L
Skrev om Atlantis Sängspecialisten Malmö

Vårt fösta besök i butiken blev mycket positivt. Proffsigt bemötande av personalen, stor kunskap om produkterna, där vi fick svar på alla våra frågor. Val av säng, Vila Sublime, med alla tillbehör, gick mycket smidigt, tack vare bästa råd och hjälp. Beställning-leverans- bortfrakt av gamla sängar, fungerade perfekt! Vi rekommenderar absolut butiken till alla vi känner! Vi är så nöjda! Med vänlig hälsning Janette & Patrik