Snabbt och bra att byta bil. Rekomenderas
Autocloud AB
Vi på Autocloud har mer än 11 års erfarenhet av begagnade bilar och bilaffärer. Vi vet att köpa en bil kan kännas som ett stort projekt. Därför säljer vi noggrant testade och kvalitetssäkrade bilar med minst 6 månaders garanti till hela Sverige. Innan du köper en bil hos oss får du självklart möjlighet att provköra hos oss här...
36 omdömen om Autocloud AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack Pär-Åke! Lycka till med din fina Toyota :)
Bra bemötande, sund inställning och smidig affär.
Stort tack Max för detta! Och tack för en väldigt trevlig kontakt hela vägen :)
Bara gott att säga om firman. Bra bil och trevlig personal som är tillmötesgående.
Tack Cassandra för ditt fina omdöme! Det uppskattar vi! :)
Fantastisk bemötande och super bra service av dessa säljare. Kan varmt rekommendera denna firma .
Wow tack för denna fina recension! Uppskattas enormt!
Suveränt bemötande. Trevlig Personal smidig affär. Kommer rekommendera andra att besöka firman i jakt på begagnad bilar
Stort tack för detta fina omdöme! Du är alltid välkommen tillbaka :)
Väldigt tillmötesgående, serviceminded och trevliga. Mycket nöjda med vårt köp hos Autocloud.
Stort tack för detta! Uppskattas enormt!
Väldigt trevlig och servicemainded firma, trevligt bemötande och frikostiga i att kunden ska känna sig nöjd
Stort tack för detta Mikael! Och tack för den trevliga affären!
Sjukt professionellt bemötande, kommer absolut köpa min nästa bil här!
Tack Jonathan! Du är alltid välkommen!
Bra bemötande ,trevlig personal tycker jag
Tack Agneta för ditt fina omdöme! Nöjet är på vår sida :)
Riktigt smidigt och väldigt bra service
Tack för affären Rickard! Hoppas vi hörs framåt igen :)
Grymt, grym service , å allt va reko, bra mottagande och svar på eventuella frågor å så,
Stort tack Simon! Hoppas du är fortsatt nöjd med bilen och affären!
Bra service och trevligt bemötande. Allt gick smidigt och bilen var bra Tack
Stort tack för ditt trevliga omdöme! Det uppskattar vi!
Dom var bra och bemötte en på ett bra sätt. Kändes som dom vill att man ska bli nöjd med köpet och inte bara försöka sälja en bil. Dom var varken för på eller för passiva när man var där
Stort tack för ditt omdöme! Eftersom vi jobbar med 14 Dagars Öppet Köp så är det vi som förlorar i slutändan om kund inte blir nöjd med sitt köp. Så självklart är det viktigt för oss. Allt gott! :)
Bra killar att ha att göra med 👍 Ärliga och tillmötesgående 👌
Tack Joel för dina återkommande affärer! Vi håller kontakten :)
Väldigt smidig och bra bilaffär. Trevliga och ärliga.
Stort tack för detta fina omdöme! Vi hörs om fler trevliga deals framåt!
Fantastiskt bra hjälp vid mitt bilbyte! Snabb smidig hjälp med bra förslag och idéer samt svar på alla mina frågor. Varmaste rekommendationer!
Tack för ditt omdöme Mattias! Hoppas du är nöjd med din otroligt fina Volvo! :)
Trevligt och fint bemötande. Snabb och smidig affär. Rekommenderas
Stort tack för detta! Uppskattas enormt :)
En trygg upplevelse känns helt ok ,bra uppföljning
Tack för ditt omdöme och för en trevlig affär! Hoppas att Audin rullar på bra :)
Mycket trevliga och hjälpsamma! Hjälpte oss att hitta bilen vi ville ha och pris vi kunde acceptera!
Stort tack för detta Jonas! Nöjet är på vår sida :)
Hjälpsamma och ett bra bemötande
Tack Anna för omdömet och för den trevliga affären! Vi hoppas att sonen också är nöjd med Volvon nu ;)
Det är jättebra bil firma jag uppskattar 👍
Tackar för ert fina omdöme! Hoppas vi hörs fler gånger!
Mycket trevliga att ha göra med
Tack Göran för ditt fina omdöme! :)
Extremt service inriktade, seriösa och flexibla. Vi har köpt och sålt flertalet bilar genom dem och vi är supernöjda och kan väl rekommendera dem.
Wow tack för detta fina omdöme! Vi håller kontakten :)
Kontaktade Autocloud när vi skulle byta en av våra bilar eftersom det fungerade så bra när vi bytte ut vår andra bil. Allt flöt på som förväntat och vi fick bra hjälp under hela processen. Vi beskrev vad vi behövde och de hjälpte skyndsamt till att hitta en passande prisvärd bil. Vi har nu köpt två bilar från Autocloud på mindre än ett år och kommer även kontakta dem nästa gång vi vill byta bil.
Stort tack Magnus för trevliga affärer hela vägen! Vi håller kontakten! Kanske ses i skateparken snart? :)
Seriösa,proffsiga och väldigt tillmötesgående. Har ingenting att klaga på.
Stort tack Pär! Uppskattar ditt fina omdöme!
Trevliga grabbar och alltid smidiga affärer. Högsta betyg!
Stort tack för ditt omdöme Martin samt för alla trevliga affärer hittills! :)
Rekommenderar absolut Autocloud! ☺️ Rasmus var hjälpsam, professionell och supertrevlig genom hela processen. Allt gick snabbt och enkelt, och bilen motsvarade mina förväntningar samt beskrivningen. Kommer absolut höra av mig till dem när det är dags att byta bil nästa gång ☺️
Stort tack för din fina recension Kajsa! Hoppas att Volvon rullar på bra. Hoppas vi hörs igen!
Smidigaste bilaffären jag gjort!
Wow tack för denna fina recension! Nöjet är helt på vår sida :)
Har gjort flertalet affärer med Autocloud, otroligt professionella. De löser allt från försäljning till att hjälpa till att hitta rätt bil enligt mina önskemål även om en sådan bil inte finns ute till försäljning. Jag kommer absolut fortsätta göra affärer med Jeremias och hans team.
Tack Oskar för recensionen också! Ett nöje att göra affärer med dig! Vi håller kontakten :)
Superbra service. En personal som hjälper att hitta rätt bil, en väldigt bra och trygg affär hela vägen.
Stort tack Frida för recensionen samt en trevlig bilaffär!
Jag har handlat flera bilar genom åren via säljare på Autocloud och är alltid lika nöjd. Servicen är på topp och de ser verkligen till att hitta lösningar som gör att båda parter känner sig trygga och nöjda med affären.
Tack Henrik för din recension och för trevliga affärer! Snart dags för foliering ;)
Jag har köpt en bil från den här butiken och de är helt fantastiska! Jag rekommenderar dem starkt till alla. Stort tack!
Tack Wael för ditt fina omdöme! Hoppas vi hörs igen :)
Snabb och smidig affär kan verkligen rekommendera Autocloud 👍
Tack Salle för detta! Och tack för en otroligt trevlig bilaffär!
Genuin och trevlig personal! Bilen var i det skick man fått beskrivet och hela upplevelsen var enkel
Stort tack till er också! Vi fortsätter med fler affärer framåt :)
vet inte vad de är för nåt ni får förklara vad jag ska med detta till
Hej Björn! Det är vi på autocloud.se som köpte din Tesla i vintras. Vi bad om ett omdöme för din upplevelse kring kontakten och affären med oss :) Så du får gärna recensera oss med vad du tycker!
Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp och kan varmt rekommendera den här bilhandlaren. Bemötandet har varit professionellt, trevligt och förtroendeingivande från första kontakten. Det märks att det är ett seriöst företag som bryr sig om sina kunder. När det uppstod problem med bilen tog de ansvar direkt utan några diskussioner eller krångel. Allt hanterades smidigt och på ett korrekt sätt. De har hela tiden haft en lösningsorienterad inställning och verkligen ansträngt sig för att hitta en bra lösning så att alla parter blir...
Stort tack för alla affärer Philip! Vi ses på måndag :)