Bra service, bra återkoppling.
Autodepån
Välkommen till Autodepån – din Autoexperten Bilverkstad i Hässleholm! Autodepån i Hässleholm är din lokala bilverkstad som servar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi tar även emot lätta lastbilar, husvagnar och husbilar. Vi är en fullserviceverkstad och erbjuder allt från bilservice och reparation till rekond,...
72 omdömen om Autodepån
Sedan starten hos Reco 2015
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Bra hjälp och trevligt bemötande.
Jag bytte mina däck. De var mycket trevliga, snabba och hade ett bra pris.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Kanonbra bemötande. Fick snabb hjälp och bra pris!
Bra service och trevlig personal
Toppen killar & super service!
Jag har varit kund i många år och det har alltid fungerat... Bra bemötande, de gör alltid vad de kan... Denna gången köpte jag vinterdäck på fälg och fick hjulen bytta... Däckhotell används... Det gick som vanligt som väntat - Bra!
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Fint bemötande och god service:)
Super trevlig personal,prisvärda reparationer,håller på med det mesta som har med bilen att göra.
Smidigt och prisvärd däckbyte och däckhotell
Trevligt o glatt bemötande, Snabbt gjort däckbyte, Ingen lång Väntetid och Bilen framkörd !! Tack för att ni tänker på barncancer fonden!
Snabbt svar när man ringde. Enklare fel på bilen som dom åtgärdade samma dag. Precis den servicen som nästan är omöjlig att få idag. Bockar och tackar. Min nya bilverkstad.
Mycket nöjd. Snabb leverans och trevlig personal.
Väldigt smid och enkel upplevelse, trevlig personal och allting sköttes exemplariskt.
Jeg kan anbefale værkstedet og personalet ok
Mycket trevliga människor som jobbar här! Service i världsklass.
Fantastic service. Friendly and professional. I will use them again.
Mycket bra bemötande,snabb service
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Fantastisk service och kund mottagning
Tydligt info om vad man hittade o tydlig prisbild. Bra bemötande från personalen . Snabbt utfört
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Mycket bra service! Har bra förtroende för depån i Hässleholm.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Bra service, snabbt o flexibel
Trevligt bemötande. God dialog om vall av service och reperation. Inget tillkommande, tillägg av priset. Beskrivet vad som gjorts av reparationen. Kommit med framtida förlag med behov av åtgärder.
Snabbt o smidigt. Tryggt med nyckelkvitto.
Alltid trevligt bemötande, snabb hjälp och duktiga mekaniker!
Mycket bra upplevelse mycket nöjd bra jobb
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Jag är mycket nöjd med er reparation av min bil. Ni är mycket proffsiga och att man kan prata direkt med er som gör jobbet och få info om läget. Mycket trevligt bemötande. Jag är helnöjd.
God service o mycket bra bemötande
Bra service innan, under och vid betalning. Problemlösare för kund
Kunde ta emot med kort varsel.
Alltid bra bemötande och hjälpsamma. Snabba och proffsiga på de dom gör.
Bästa service alltid 👍Alltid trevliga och håller vad dom lovar 👍
Väldigt hjälpsam när man ringer in och gör sitt jobb bra.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra service.glad bemötande.noggrann osv
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Service inriktat bemötande. Bilen lämnades in tidigt på morgonen för en service och när bilen är klar kommer ett sms.
Jag är mycket nöjd. Arbetet utfört till överenskommet pris, bra kommunikation och trevligt bemötande.
Snabb hjälp och väldigt bra service
Snabb och bra service. Anpassade så jag kom in direkt eftersom jag hade bråttom
Fint bemötande och bra service!
Helnöjd Trevligt bemötande Proffesionellt arbete
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Alltid hjälpsamma och trevliga
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Bra kontakt och förklaring trevlig och tydligt
De är jätte trevliga, duktiga och tillmötesgående
Trevlig personal, och bra pris på tjänsterna
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
“Proffsigt, smidigt och med kunden i fokus. Mycket bra service!”
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Snabba och duktig. Jag är mycket nöjd med jobbet
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra service snabb behandling så jag är nöjd
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra service och vänligt bemötande. Aldrig blivit missnöjd när jag lämnat min bil på Autodepån i Hässleholm.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten
Service. Byte olje och alla filter. Olja och filter automat låda. Vi kommer aldrig använda denna verkstad igen.
Det framgår inte vad du är missnöjd med men prata gärna med verkstaden om du upplever att något blev fel.