Alstermo Bilservice AB

Ring 0481-612 05 Dela

9 omdömen om Alstermo Bilservice AB

Rolf W
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Välkommen mottagning utfört beställt arbete isamt godkänt påpekande från bilprovningen efter reparation. Behändigt

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänligen Petra

Fredrik Rodrigo S

Bra bemötande och jobb Prisvärt

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra

Frank H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

jättebra, bra jobb, bra personal, mycket bättre än verkstad i Växjö eller Kalmar

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra

Tg-Automation A
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Trevlig och tillmötesgående personal. Däckbyte fungerar bra. Bra om man får en hint om att det behövs nya däck.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Hälsningar Petra

Julia J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Helt otroligt kund service inriktade och jag har alltid varit nöjd med deras jobb.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas ses snart igen. Vänligen Petra

Magnus J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Mycket bra och trevlig personal

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Petra

Joe-Paetrick S
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Väldigt snabba och bra service . Rekommenderar varmt !

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Petra

Carl William Björn Ö
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Blir alltid bemött på ett bra och vänligt sett,när jag lämnar in bilen för reparation eller övrig så får jag alltid låna en bil tills dom är klara och ringer mig att jag kan hämta den.. Även denna gång när jag lämnar in den för service.Dom är jättebra.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänligen Petra

Göran H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Jag fick ett bra bemötande. De kontaktade mig när bilen var klar Jag hade trott att reparationen skulle gå snabbare men dels var den större och dels hade de mycket att göra.

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra