Alstermo Bilservice AB

Alstermo Bilservice AB

• Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0481-612 05 Dela

Välkommen till Alstermo Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Alstermo! Vi är din lokala bilverkstad i Alstermo med bred kompetens och personlig service. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder tjänster som bromsbyten, AC-service, batteribyte, felsökning, däckbyte med däckhotell,...

111 omdömen om Alstermo Bilservice AB

Christer H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bra trevligt bemött.bilen lagad som var huvudsyftet

Bo Tommy Krister G
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Snabb och prisvärt utfört arbete.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Christer K
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Mycket bra service.trevjig personal!

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

May Eva Carina J

Dom bytte vill vinterdäck. Bra bemötande och snabbt utförande 5/5👍

Susann Å
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Smidig och snabb hantering byte av däck, fick bilen tidigare än beräknat.

Bonny K
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Fint mottagande och väl utfört arbete.

Mona China R
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Jättebra service!! De försöker alltid hjälpa till även om de har mycket att göra

Linda W
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Trevligt bemötande, superbra och proffsig service 😊 Beställning och montering av nya vinterdäck och fälgar.

Johanna S
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Snabb service, nära och lämna bilen

Andreas Olaf O
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Mycket trevlig och kompetent personal/chef

Carina A

Alltid snabb service .Trevlig personal

Cordula R

Bra service!

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Anette L
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Alstermo Bilservice ger alltid god service och som kund blir jag väl bemött. Jag kan verkligen rekommendera dem till andra.

Roger W
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Trevligt bemötande, bra och snabbt utfört arbete.

Nils J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bra och snabbt jobbat! Stort tack!

Per Åke J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Har anlitat Alstermo bilservice nu i 30 till 40 år och de är alltid trevliga och välkomnande Varje gång man kommer. Sedan litar man ju på deras kunskap och yrkesskicklighet efter så många år. /Per-Åke J

Berit P
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Nöjd. Bra bemötande och det gick smidigt.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi uppskattar din återkoppling och tar med oss den direkt i vårt förbättringsarbete.

Britt K
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bytte däck, blev bra bemött fick SMS när bilen var klar

Markus Moonir S
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Servisen och repratonerna fungerar bra Bilen går bra. Men motordymbolen kom igen.

Rita L
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Allt stämde, tid och byter däck.

Hans Coach K
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Toppen! Bra service, flexibilitet och kvalitet !

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jonas M
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Alltid personlig och trevlig service

Eva C
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Alltid bra servis till hjälp tillmötes gående

Erik B
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bra. Standardservice. Inga konstigheter.

Rolf R
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Dom är bara bara så bra o pålitliga ❤️

Jesper J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Oerhört fin service! Proffsiga och slutresultatet blev perfekt! Rekommenderas!

Husam Salih A
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Mycket bra service och trevlig personal. Jag är mycket nöjd!

Thomas H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Service av en trevlig och kunnig tekniker

John N
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Det gick fort ,kunde hämta bilen efter ca 1timme.

Dennis V
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Lämnade på morgonen innan jobbet . Lämnade nyckeln till en trevlig mek . Vid middags tid va den färdig . Så bara glida hem i en nyservad bil

Elke Gerhild Hel K
Skrev om Alstermo Bilservice AB

vänlig, kunnig, hjälpsam och snabb - tack

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Christine Z
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Erstklassiger Service, kompetentes Personal. Ich bin seit vielen Jahren dort Kunde, in der Werkstatt sowie an der Tankstelle. Freundliche Bedienung, ich konnte meistens bei Reparaturen einen Leihwagen bekommen. Christine

Johannes A
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Väldigt snabba att hjälpa till bilen var klar första vardagen efter jag lämnade in den med låsta bromsar även om dom inte hade delarna hemma

Peter H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Man får en helhetsbedömning av bilen isn’t att bli på packad saker som måste göras

Michaell J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Altid god service og løsning orienteret. 1000 Tak for det :-)

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi værdsætter din kommentar og at du vælger os som dit værksted, hjerteligt velkommen tilbage!

Ciw E
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Allt är ok! Kundmottaren borde vara lite mer kunnig då den är första kontakten. Skärpning enl min uppfattning.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Martin T
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Mycket bra service! Smidigt att få fraktiäuran direkt i handen och vra att dom kunde göra en återbesiktning!

Pontus Ulf Lars L
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Ringde och berättade vad som va fel och vad det skulle kosta om vi ville göra arbetet Var ärlig om deras åsikter kring arbetet vi först önskade men gjorde det gärna eftersom vi ändå ville ha arbetet gjort fastän det kanske inte va nödvändigt, men ville ge oss en chans att ducka för "onödiga" kostnader. Arbetet blev kanon! Snyggt och smidigt. Gjorde det lilla extra när det upptäckte små grejer som kunde bli problem inom en snar framtid. Hade egentligen inga större förväntningar men har alltid hört gott om dom och ville...

Bo J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bra bemötande och håller det vi har pratat om

Henrik V
Skrev om Alstermo Bilservice AB

fin service, god behandling og hurtig

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Solvig S
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Byta av vindruta, nya torkarblad fram och. bak. Bemötandet är alltid väldigt bra och så även denna gång.😀

Anita C
Skrev om Alstermo Bilservice AB

En bilservice/kontroll, fungerade alldeles utmärkt med allting.

Heike H
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Jätte vänlig , snabbt , pålitlig och bra kvalitet kan verkligen rekommenderas.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Kristina W
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Utmärkt bra service i en trängd situation. Tack!

Petra J
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Bra service och bemötande, hade trasigt motorelement till tankluckan som åtgärdades snabbt .

Ove Alvar Göran A
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Alltid jättebra bemötande kanonbra service ingenting är omöjligt har varit kund i många år alltid lika bra

Bengt Erik N
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Tillitsfullt! Företaget och personalen gjorde och har gjort vad man kan begära för att allt skulle klaffa. Dessutom ett trevligt och ärligt bemötande. Jag har inte testat de nya påfyllnadsrören men förväntar mej att de ska hålla tätt.

Per B
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Känns som man kan lita på denna verkstad. Nöjd.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Sven B
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Byte av bilbatteri vilket utfördes på ett bra och snabbt sätt. Trevligt bemötande

Svar från Alstermo Bilservice AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!  Mvh Autoexperten

Ann Carina A
Skrev om Alstermo Bilservice AB

Jag fick bra information Om min bils länge. Tur att allt gick bra. Bra personal och kunniga.

Svar från Alstermo Bilservice AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.  Med vänliga hälsningar Autoexperten