Hej Jag är helnöjd med mitt besök. Vänligt mottagande. Proffsigt utförande och bra pris.
Biltec AB
Välkommen till Bilskadecenter Biltec AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi har över 30 års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer och vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte,...
20 omdömen om Biltec AB
Allt igenom proffsigt arbete och bemötande.
Alltid smidigt och trevligt . Bra service . Lätt att få tid
Jag fick ett fantastiskt mottagande hos Biltec AB! Snabb och effektiv service med ett kanonresultat. Rekommenderas varmt!"
Kanon! Alltid snabba och bra !
Otroligt trevlig personal som tar hand om bilen på bästa sätt. Riktigt fin service!
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med Vänlig Hälsning Biltec
Som vanligt snabb och bra service. Alltid tillmötesgående. Dagens besök fixades på ca 30 min av duktiga mekaniker. Stort tack! Ni vet att vi återkommer årligen med våra två bilar för service och däckskiftningar. Pehr och Doris
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Proffsiga och bra priser. Serviceminded personal. Väldigt allround.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Tydlighet, bra utförande, bra bemötande
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Bra att ha att göra med och alltid trevligt bemötande. Det är den firma jag anlitar när bilen ska servas och repareras. Denna gång var det en 2:a från besiktningen på en fjäder bak som var av och färgade blinkerslamporna som behövde bytas,. Att de släcker 2:an så man slipper ombesiktning är ett plus.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Väldigt bra och proffsigt bemötande. Om de inte kunde svara så ringde de upp senare. Fick också veta kostnaden direkt. Mina förväntningar infriades helt. Bytte längsgående bromsrör, justering handbroms och svetsning avgasfäste. Efterkontroll besiktning gjordes också. Jättebra!! En helt perfekt upplevelse!!
Alltid bästa service och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera Biltec 🤓🤩
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Beställt delar i tid, bra besked om själva arbetet och kunniga.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Varit kund i ca 25 år,Alltid blivit bemött på ett bra sätt från den gamle ägaren till nuvarande ägaren.serviceinriktade,kunniga,Trevlig personal så jag är en nöjd kund ännu så länge.
Trevligt bemötande, service på bil som gjordes under överenskommen tid till ett bra pris. Biltec har även tidigare hjälpt med kort varsel när jag haft bil problem, mycket uppskattat.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan
Biltec håller vad de lovar och har en stor servicekänsla.
mycket bra jobb, fungerar perfekt.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevliga och har inte lång väntetid
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar från verkstaden
Fick god hjälp med att byta batteri.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Fick ett pris innan reperationen som jag accepterade. När jag skulle betala hade dom halverat beloppet med invändningen att det tog inte så lång tid som dom hade trott. Tack för detta, nu sparade jag 1800kr! Vilken annan verkstad hade gjort detta. Kan bara rekommendera Biltec som bästa verkstad!
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan