Biltec AB

Biltec AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Bilskadecenter Biltec AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi har över 30 års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer och vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte,...

225 omdömen om Biltec AB

Emma Teresé M R

Dåliga på att svara i telefon men i övrigt bra service

Klaus werner G

Fungerade helt perfekt! Kommer gärna igen!

Josef Mamoon Zakariya A

Suveränt! Trevliga och duktiga på det dem gör.

Miroslawa L
Skrev om Biltec AB

Utmärkt service och ett mycket trevligt bemötande.

Avdo S
Skrev om Biltec AB

Ingen reklam men sanningen gest att Biltec är alltid bäst.

Mats Johan Krister L

Mycket bra bemötande och smidig hjälp från start!

Maria Inger Birgitta L

Trevligt bemötande å kaffe fick man men saknar någon liten kaka. Fniss fniss

Birgitta Kristina D

Alltid lika tillmötesgående och hjälpsamma Gör ett mycket bra arbete

Mats Göran H
Skrev om Biltec AB

Min bil fixades snabbt och då var det ett problem som andra verkstäder hade gått bet på.

Nicolas Gael H

Enkel procedur med offert och service. Bra pris och bemötande.

Liam Daniel K
Skrev om Biltec AB

Bra bedömning, snabba, kändes tryggt

Nils-Eric Tobias S

Snabb och bra service. Trevligt bemötande. Kanske inte billigast, men bra. Jag kommer återkomma till dem om jag behöver hjälp med bilen igen.

Jan Ove P
Skrev om Biltec AB

Jag vill ge Biltec AB mitt varmaste beröm efter en bra upplevelse. Från första kontakten blev jag bemött med stor professionalism och vänlighet. Personalens bemötande var både trevligt och engagerat, vilket gjorde hela processen smidig. Jag behövde reparera min bil, och Biltec AB levererade på alla plan. De erbjöd mig en lånebil under tiden, vilket var ovärderligt för min vardag. Reparationen gick snabbt, effektivt och utan några som helst problem. Deras service, kunskap och omtanke gjorde att jag känner mig trygg med...

Hatem Sabri A
Skrev om Biltec AB

Bra service och bemötande fick hjälp mee det jag behöver

Erik Gunnar E
Skrev om Biltec AB

Snabb behandling och hoppas jag kvalitetsmässigt god!

Ulf Per Staffan H

Smidigt och snabbt. Bra service.

Martin P
Skrev om Biltec AB

Snabba och bra service med bra priser! Går alltid till dem.

Peter Evan J
Skrev om Biltec AB

Mycket nöjd. Trevligt bemötande. Professionell personal och tydlig prisinformation under hela reparationen. De lyckades dessutom lösa ett problem som tidigare verkstäder inte kommit till rätta med. En verkstad jag gärna återvänder till.

Mohammad Mustafa H

Jag är nöjd av dem. De har jobbat fint.

Svar från Biltec AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Gisela Madeleine S

Mkt hjälpsam kvinna som förklarade och gav olika alternativ förslag . Det blir 5 ⭐️

Mikael Håkan K

Helt ok, många gånger in o ut dock utan att nå lösning. Men till slut hittade de problemet.

Svar från Biltec AB

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Sören Sven Axel C

Allt helt OK, bilen blev lagad och pris enligt ök

Jakob Henning R

Bra mottagande. Snabba och trevliga!

Gert C
Skrev om Biltec AB

Hade problem med batteriet. Ringde Biltec som inte hade tid då de hade fullt upp under dagen. Jag talade om att jag var beroende av bilen idag, då fick en förtur för batteritbyte på eftermiddagen. Mycket tacksam för den fina hjälpen.

Johanna E
Skrev om Biltec AB

Blev bemött väldigt bra. Beställt service samt byte av vindrutetorkare. Allt gick bra och fick sms när bilen var klar.

Pål Olov H
Skrev om Biltec AB

Jag upplevde verkstaden som mycket professionell. Ordning och reda. Inga extra utgifter t.o.m lite billigare än det fasta priset. Kommer att serva billen där nästa gång.

Hanne Merete B

Alltid en bra service ocg bemötande

Alexandros Nikolaos T

Trevlig kontakt, tydligt protokoll och öppna i sin kommunikation. Hade fått en femma om jag fått en bekräftelse på bokningen, och om offerten på bromsbelägg varit mer detaljerad. Fick dock snabbt svar på mina frågor efter offert. Totalt - bra helhetsupplevelse.

Kerstin W

Snabbt och trevligt bemötande

Peter L
Skrev om Biltec AB

Jag hade bokat service, reparation av däckventil/slipa fälg samt reparation av avgasrör/ljuddämpare. Verkstaden hörde inte av sig om problematik med ljuddämparen och därför blev den inte lagad. Så nu måste jag vänta på en ny tid... Hade verkstaden bara ringt mig under dagen och rett ut problemet hade jag sluppit vänta två veckor till på att få detta löst... Bättring tack. Ta vara på era kunder om ni vill ha kvar dem.

Svar från Biltec AB

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Anders L
Skrev om Biltec AB

Bra kundbemötande och tydlig redogörelse för reparation! Kan verkligen rekommendera denna verkstad!

Jonathan Ross M

Very fast and efficient service at a good price.

Carl Henrik W
Skrev om Biltec AB

Helt ok, lätt att få tid och de verkar seriösa.

Svar från Biltec AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

John Raoul Vincent K

Jättebra men jag hade nog velat få mer information om varför reparationwn behövde genomföras samt varför man inte behövde reparera det som var en "bedömningsfråga"

Svar från Biltec AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Björn Robert S

Allt var bra. Hade varit bra om ni öppnar före 8:00.

Svar från Biltec AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Jessica Karin Angel J

..............................

Curt Johan Wilhelm P

Gjorde en vanlig årlig service. Som vanligt blev jag trevligt bemött och är nöjd och belåten med servicen. Har anlitat verkstaden i stort sett sedan den startades.

Ulf Ivan Andreas J

Väl bemött, check och påfyllning av bromsolja samt bokning av servicetid med lånebil!

Susanne Izabella Ul J

Trevligt och tillmötesgående bemötande till en rimlig kostnad.

Dorothea B
Skrev om Biltec AB

Trevligt bemötande och bra service. Så tacksam att ni kunde laga bilen så snabbt

Jessica Ann E
Skrev om Biltec AB

Trevligt bemötande och bra service 👍

Carl Johan E
Skrev om Biltec AB

Mycket bra och smidigt bemötande!

Börje Johnny Alf A

Bra med lånebilen, trevligt bemötande.

Svar från Biltec AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Gustaf Bo Kennert O

Det funkade bra denna gång det gäller ett par år

Svar från Biltec AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Tomas Mats C
Skrev om Biltec AB

Snabb och effektiv service. Så tacksam att ni kunde laga bilen så snabbt.

Kaj Micael Peter W

Profitionellt bemötande. Trevlig personal. Aldrig omöjliga

Danial S
Skrev om Biltec AB

Smidigt och professionellt .

Björn Erik Erland S

Helt okej, fick hjälp att laga motorn till vindrutan, tyvärr fick jag ej förastol och centrallåset fixat. Kanske blir framöver hoppas jag.

Svar från Biltec AB

Tack för ditt omdöme, vi tar till oss av det du delar och arbetar för att bli bättre.

Lena Ingegerd B

Så väl emottagen i en stressad situation för mig! Jag ser dom som mina räddare i nöden! Proffsiga och snabba, både vad det gäller reparation och kontakt! Högsta betyg!

Hans Anders A
Skrev om Biltec AB

Kompetenta, men hörde ej av sig när bilen var klar för avhämtning, blev lite orolig att behöva va utan bil över helgen

Svar från Biltec AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!