Biltec AB

Biltec AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Bilskadecenter Biltec AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi har över 30 års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer och vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte,...

20 omdömen om Biltec AB

Benno Oscar Reinhold S

Hej Jag är helnöjd med mitt besök. Vänligt mottagande. Proffsigt utförande och bra pris.

Bernt M
Skrev om Biltec AB

Allt igenom proffsigt arbete och bemötande.

Ingela Susanne N

Alltid smidigt och trevligt . Bra service . Lätt att få tid

Jan Michael F
Skrev om Biltec AB

Jag fick ett fantastiskt mottagande hos Biltec AB! Snabb och effektiv service med ett kanonresultat. Rekommenderas varmt!"

Björn Erik Fritz J

Kanon! Alltid snabba och bra !

Carl Axel Robert H

Otroligt trevlig personal som tar hand om bilen på bästa sätt. Riktigt fin service!

Svar från Biltec AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med Vänlig Hälsning Biltec

Doris Gunilla J

Som vanligt snabb och bra service. Alltid tillmötesgående. Dagens besök fixades på ca 30 min av duktiga mekaniker. Stort tack! Ni vet att vi återkommer årligen med våra två bilar för service och däckskiftningar. Pehr och Doris

Svar från Biltec AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Matz Olof Göran H

Proffsiga och bra priser. Serviceminded personal. Väldigt allround.

Svar från Biltec AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Antonio Agne A

Tydlighet, bra utförande, bra bemötande

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Kerstin Helene H

Bra att ha att göra med och alltid trevligt bemötande. Det är den firma jag anlitar när bilen ska servas och repareras. Denna gång var det en 2:a från besiktningen på en fjäder bak som var av och färgade blinkerslamporna som behövde bytas,. Att de släcker 2:an så man slipper ombesiktning är ett plus.

Svar från Biltec AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Britt B
Skrev om Biltec AB

Väldigt bra och proffsigt bemötande. Om de inte kunde svara så ringde de upp senare. Fick också veta kostnaden direkt. Mina förväntningar infriades helt. Bytte längsgående bromsrör, justering handbroms och svetsning avgasfäste. Efterkontroll besiktning gjordes också. Jättebra!! En helt perfekt upplevelse!!

Ann-kristin S

Alltid bästa service och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera Biltec 🤓🤩

Svar från Biltec AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Ramic J
Skrev om Biltec AB

Beställt delar i tid, bra besked om själva arbetet och kunniga.

Svar från Biltec AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Olof Peter Krister G

Varit kund i ca 25 år,Alltid blivit bemött på ett bra sätt från den gamle ägaren till nuvarande ägaren.serviceinriktade,kunniga,Trevlig personal så jag är en nöjd kund ännu så länge.

Tony Alexander M

Trevligt bemötande, service på bil som gjordes under överenskommen tid till ett bra pris. Biltec har även tidigare hjälpt med kort varsel när jag haft bil problem, mycket uppskattat.

Svar från Biltec AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Sofia Therese Lillian E

Biltec håller vad de lovar och har en stor servicekänsla.

Jörgen Christian L

mycket bra jobb, fungerar perfekt.

Svar från Biltec AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Daniel Andreas N

Trevliga och har inte lång väntetid

Svar från Biltec AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar från verkstaden

Stig Bertil V
Skrev om Biltec AB

Fick god hjälp med att byta batteri.

Svar från Biltec AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Bengt Erik K
Skrev om Biltec AB

Fick ett pris innan reperationen som jag accepterade. När jag skulle betala hade dom halverat beloppet med invändningen att det tog inte så lång tid som dom hade trott. Tack för detta, nu sparade jag 1800kr! Vilken annan verkstad hade gjort detta. Kan bara rekommendera Biltec som bästa verkstad!

Svar från Biltec AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan