Biltec AB

Biltec AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Bilskadecenter Biltec AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi har över 30 års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer och vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte,...

266 omdömen om Biltec AB

Eva Ann Ing-Mari G

Bemötande är alltid trevligt Mina förväntningar var att de skulle fixa felet och det gjorde de. Min sammanfattning är att de är trevliga, hälpsamma och förklara vad de har gjort på bilen. Man känner sig inte lurad.

Svar från Biltec AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Björn Karl-Gustaf K

Jag fick ett bra bemötande och problemet löste sig fort.

Fredrik Gustav Rog G

Otroligt svårt att få kontakt med verkstaden via telefon. I bland behöver man komma i kontakt med en servicetekniker då ärendet kan vara för komplicerat att beskriva i mail eller chat. Tänk på det :-)

Svar från Biltec AB

Tack för din återkoppling. Vi ser dina synpunkter som värdefulla och använder dem för att bli ännu bättre. Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka.

Sören Sven Axel C

Trevligt mottagande och verkar ha gjort ett bra arbete

Svar från Biltec AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Lars-Inge Valter K

Supertrevligt bemötande och saker å ting löser sig finfint trots motgångar

Martina Emma Lenitha N

Fick tid snabbt och problem åtgärdat, bra service och bra pris.

Svar från Biltec AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Aina Berit K
Skrev om Biltec AB

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Joel Nils S
Skrev om Biltec AB

Alltid bra service, alla gånger

Ann-Charlotte Mari S

Får alltid god service och bemötande både på plats och när man ringer till dom. Tycker dom är väldigt kunniga. Jag gillar småföretag mer än andra så kommer fortsätta att använda biltec som verkstad. Kan rekommendera biltec!

Svar från Biltec AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Arento A
Skrev om Biltec AB

Det är rörigt på företaget och det är enorma skillnader på vem som tar emot en när man kontaktar dem. Måste förstå kundservice och vilken betydelse det har.

Svar från Biltec AB

Ditt omdöme visar att vi har mer att göra. Vi tar det på allvar och hoppas att kunna välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Sven Niklas S
Skrev om Biltec AB

Smidig bokning, bra bemötande, jobbet perfekt utfört. Inget att anmärka på.

Svar från Biltec AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Ulf Axel Göran G

Helt perfekt. Allt fungerarade som det skulle.

Måns Martin K

Bra bemötande och hjälpsamma Rekommenderas

Carolina Ingrid So S

Bra bemötande. Snabb och effektiv service.

Svar från Biltec AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Noor Suhail Salma A

Personaler Saknar erfarenhet behöver mer hjälp och utbildningar.dom klara inte ens vet vad är för problem i min bil när den röka mycket från avgassystem och förbrukar mycket motorolja

Svar från Biltec AB

Tack för din ärliga återkoppling, vi beklagar att du är missnöjd med ditt besök. Kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.

Per Håkan Mikael E

Trevligt bemötande av Caroline, som lyckades hitta en önskad tid. Ni meddelade att fjädern var felbeställd, men lyckades få hem rätt del och klarade av bytet tidigt nästa förmiddag. Så jag kommer att anlita er när jag är i Växjö.

Lili P

Bra bemötande Bra priser Jag bytte koppling sats i växellådan

Ove Viktor E
Skrev om Biltec AB

Rimlig och transparant prissättning. Bra kommunikation och återkoppling under pågående arbete.

Leif Rickard Tomas J

Bra bemötande väl utfört jobb rimliga priser en. Verksad att rekommenders

Svar från Biltec AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Klas Jerry Nicklas K

Snabb och bra service, kan absolut rekommendera andra.

Postnord Sverige A

Snabbt jobb och mycket kunskap duktiga mekaniker

Per Håkan A
Skrev om Biltec AB

Ville ha hjulinställning som inte görs på plats utan i sammarbete med någon annan firma..flera samtal och diskussioner om att kordinera denna tiden...sen så när jag väl hämtade bilen så var det anmärkning att klossarna till bakbromsarna behövdes bytas. om hur länge ja de räcker sommaren ut...varför ringde ni inte....och frågade om ni skulle fixa det...du hade din slot och så var et kordineringen med hjulinställning...sluta erbjud den "tjänsten" och hävnisa

Svar från Biltec AB

Din upplevelse är viktig för oss. Vi tar med oss din feedback och hoppas att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse nästa gång.

Mona Eva-Marie B

Trevligt bemötande!! Får en tid snabbt Allt fungerar när dom är klara.

Jimmy Christoffer O

Bra bemötande och bra och snabba o trevliga och hör av sig i tid om dom upptäcker något mer när dom håller på med bilen 😀👍

Klas Tobias A
Skrev om Biltec AB

Toppenbra bilverkstad. Gjorde precis vad de var tillsagda att göra. Storsevice på Audi RSQ3. Jag vet att det är bilverkstans jobb att fråga om ytterligare saker men det är det enda jag kan komma på som är negativt. Jag personligen gillar inte när säljare jag försöka trycka på all världens grejer som inte är direkt kopplade till säkerhet på bilen.

Hans Thorsten R

Bra mottagande och bra arbete.

Ing-Marie A
Skrev om Biltec AB

Som nyinflyttad till Växjö hade jag ingen aning om vilken verkstad jag skulle välja till min årliga bilservice. Efter ett idogt sökande på nätet och även personliga besök var det hos Biltec jag kände mig välkommen. Jag känner mig mycket nöjd med den service jag beställt och det bemötande jag fick.

Ingmarie Birgit Carina M

Bra bemötande Snabb och bra service

Per Anders A
Skrev om Biltec AB

Fixade beställningen snabbt enligt ök.

Olev N
Skrev om Biltec AB

Trevlig och tillmötesgående personal i samband med däckskifte och incheckning på däckhotell

M Ann-Christin S

Toppenbra, jag återkommer väldigt gärna.

Maria Filippa H

Toppen!

Erik Anton Ric B

Trevlig personal, lösningsorienterade, missar vissa detaljer och blir lite omständiga, men ingenting som påverkar min upplevelse negativt.

Svar från Biltec AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Bengt Åke Lennart B

Bra service. Kunnig personal (Rasmus) Dåligt med parkeringsplatser utanför verkstan. Nöjd i helhet.

Svar från Biltec AB

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Tony Karl Åke C

Grymt bra! Snabba och proffsiga.

Svar från Biltec AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Tanja G
Skrev om Biltec AB

Trevligt bemötande och snabbt däckbyte !

Bo Karl Ingvar H

Professionella och kunniga. Ansvarstagande att jobbet blev korrekt utfört.

Paul G
Skrev om Biltec AB

Dom utför väldigt bra arbete till ett bra pris. Har använt Biltec i ett antal år och har aldrig blivit besviken.

Inger Linnéa K

Snabb bokning och priset blev detsamma som vi sa vid bokningen, nu får vi se vad besiktningen säger ?

Adam S
Skrev om Biltec AB

Snabb kontroll! Att får kostnadsförslag tar tid

Lars Rolf Marcus E

Bra bemötande. Dock var det svårt att komma fram på telefon. Förslag på byte av en del önskar jag att de ringt om så de kunde ha bytt delen direkt för nu blev delen inte bytt.

Emma Teresé M R

Dåliga på att svara i telefon men i övrigt bra service

Svar från Biltec AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Klaus werner G

Fungerade helt perfekt! Kommer gärna igen!

Josef Mamoon Zakariya A

Suveränt! Trevliga och duktiga på det dem gör.

Svar från Biltec AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Miroslawa L
Skrev om Biltec AB

Utmärkt service och ett mycket trevligt bemötande.

Avdo S
Skrev om Biltec AB

Ingen reklam men sanningen gest att Biltec är alltid bäst.

Mats Johan Krister L

Mycket bra bemötande och smidig hjälp från start!

Maria Inger Birgitta L

Trevligt bemötande å kaffe fick man men saknar någon liten kaka. Fniss fniss

Birgitta Kristina D

Alltid lika tillmötesgående och hjälpsamma Gör ett mycket bra arbete

Mats Göran H
Skrev om Biltec AB

Min bil fixades snabbt och då var det ett problem som andra verkstäder hade gått bet på.