Blev mycket bra bemött och mycket nöjd med deras arbete på min bil!
EMD Bil & Mc Service
13 omdömen om EMD Bil & Mc Service
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänligen Petra
Bra bemötande och sakkunnigt förklarat åtgärden.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänligen Petra
Bra service ,hög rekommenderad
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra
En bra bilverkstad helt enkelt!
Alltid på topp. Dom fixade nytt däck på nolltid så vi kunde fortsätta tii Arlanda
Trevligt bemötande och snabb service Reparation av bilen, byte termostathus Kostnadsförslaget var korrekt mot faktisk kostnad
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra
Lätt att lämna,/hämta bilen, få kontakt för frågor och alltid alltid trevligt konstruktivt bemötande.
Alltid trevlig personal. Alltid bra jobb
Vänliga och proffsiga. Kan sin sak. Snabba jobb. Alltid lånebil
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Dom kan sitt jobb. Servicekunnig personal
Tack, din feedback är viktig och hjälper oss att vässa oss ytterligare. Vänligen Petra
Alltid bra bemött av personalen, Har inget att klaga på!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Petra
Alltid trevligt bemötande och gör sitt yttersta för att hjälpa kunden till lägsta möjliga pris.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänligen Petra
Snabb hjälp i en akut situation.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra