EMD Bil & Mc Service

EMD Bil & Mc Service

• BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 0241-619 84 Dela

Välkommen till EMD Bil & MC Service – din Autoexperten Bilverkstad i Gagnef! Vi servar och lagar familjens alla fordon (personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, husbilar, mopedbilar och motorcyklar) oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, AC-service, däckbyte, hjulinställning, däckmontering, installation...

229 omdömen om EMD Bil & Mc Service

Mia Britt-Marie Lou A
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Mycket bra service. Hjälpsamma med tips. Trevligt bemötande. Här vill man vara kund, när det behövs.😉

Odd G
Skrev om EMD Bil & Mc Service

När man är i behov av hjälp med strulig bil är man redan i en underlägsen roll. Att hitta någon som vet att ge bra service är viktigt. Personen i reseptionen är verkstadens förtroende till mig och länk till fackmässigt utförande. EMD Bil & Mc Service ger en konkret trygg och ärlig kommunikation och jag känner att jag vill anlita verkstaden igen.

Stefan Per-Erik V
Skrev om EMD Bil & Mc Service

EMD är väldigt bra och tillmötesgående.

Anna Kristina H
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Snabb och bra service, bra pris och genomgång av vad som gjorts och kommer behöva åtgärdas om en tid

Svar från EMD Bil & Mc Service

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Barbro Elisabeth Brita L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Alltid mycket bra bemötande av kunnig personal. Vid service ge de även råd om sådant som över tid kommer att behöva åtgärdas . Jag är så tacksam över det. Fick nyligen hjälp med ett däck med pyspunka där man verkligen, på flera sätt, hjälpte mig att åtgärda problemet. Det känns tryggt att lämna min bil på EMD.

Svar från EMD Bil & Mc Service

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Monika Margareta J

Trevligt bemötande, kunnig personal

Aili Anneli Kristina H
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Kan varmt rekommendera denna verkstad.

Eva Margareta Desiree N
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Jättenöjd, bra bemötande, och junnuga mekanuker

Per Thomas Rickard H
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra bemötande, kunnig personal. Absolut fackmannamässig hantering av service och reparationer.

Erik Niclas F
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Jag tycker de har bra bemötande. Den bedömda prisbilden stämde

Lars Oscar L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Trevlig pers, oftast bra enkel service från kunnig och trevlig pers, byte ofta mina hjul hos er!

Clas Ohlson A
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Trevligt bemötande och bra service.

Jan Mikael C
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Tydlig prissättning, klanderfritt utförande på utlovad tid.

Gun S
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Finns alltid där för att fixa våra bilar!

P. Rosells Montage & Svets A

Upplevelsen var mycket bra hos Emd Bil o Mc Service

Karin Anita I
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Snabb och bra service. Alltid hjälpsamma.

Hans Börje Dan R
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service, tillmötesgående och löser alltid problemen. Kan varmt rekommendera denna verkstad!

Adnova Ledarutveckling A
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Perfekt - leverans i tid och bra service !

Leif Folke L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Väldigt bra service och prisvärt, högsta betyg

Svar från EMD Bil & Mc Service

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Sten Bertil J
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Alltid tillmötesgående och hittar snabbt lösningar på vårt bilproblem. Ger alltid kostnadsförslag på kommande reparation/service och råd om åtgärd. Man känner sig trygg som kund.

Astrid H
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Väl utfört jobb. Allt till belåtenhet. Rekommenderas!

Svar från EMD Bil & Mc Service

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Carin Anita L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Vi fick tid snabbt och arbetet utfördes bra och korrekt.

Jan Kristian B
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Riktigt nöjd med allt, får svar snabbt vid sökning av delar. Och bra priser, samt snabb support

Gunilla N
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Alltid bra och snabb service på våra bilar!

Karin Ull N
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Fin service och trevlig personal. Bra utfört arbete och dessutom prisvärt.

Marianne Ingalill Isabe R

Tillmötesgående Proffsiga mekaniker Hittar tid snabbt

Bo Valdemar B
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Jätte bra kund bemötsnde och bra servic

Tord Andreas S
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Trevligt bemötande och bra service.

Anna Elisabet L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra dialog och information om vad som är fel på bil och alternativ till åtgärder. Tar sig tid att förklara för en som inte kan så mycket om bilar.

Maria Susanne A
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra bemötande och rimliga priser. Flexibel med olika lösningar.

Kicki Ingbritt L
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service och enkelt att få tid, trevligt bemötande

Gunilla Margareta S
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra och seriöst beteende . Är stamkund och det säger väl allt

Svar från EMD Bil & Mc Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Johan Lars Edward C
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Snabbt och gott bemötande. Kostnaden?

Svar från EMD Bil & Mc Service

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Leif Micael S
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Trevligt bemötande och kunnig personal som är hjälpsamma, mycket bra!

Karin Marianne D
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Mycket bra bemötande förklaring och kostnad och tidsplan

Ewa Marie N
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Snabb service alltid tillmötesgående Trevlig och kunnig personal

Eva Camilla S
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Fick en tid snabbt och bra service!

Lars Göran K
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service och trevlig personal. Vad mer kan man begära.

Jan Åke J
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Väldigt trevligt bemötande mina förväntningar va bra,hade fått info av andra som varit där Fick snabbt hjälp även fast man hade mycket att göra, så jag kommer absolut tipsa andra. Byte av bussningar på krängningshämmare

Rauno Johannes F
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Alltid vänligt bemött, glad o positiv. Och dom håller vad dom lovar och jag känner mej trygg. Därför anlitar jag alltid EMD Bil när jag ska ha service på bilarna.

Malin Josefine C
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service och personal. Får snabbt hjälp.

Peter Johann B
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Fick 2 alternativ - antingen endast rengöring eller eventuellt byte. Tack och lov räckte det med rengöringen vilket blev lagom kostsamt. Snabb och enkel service.

Maria P
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Trevligt bemötande. Snabb service.

Timo Aulis R
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Byte hjullager och ABS ring på Volvo V70 automat Automatlådan började fungera med hjälp av nya ABS ringen !

Tony J
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service och trevlig personal.

Svar från EMD Bil & Mc Service

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sven Ove Wiktor P
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Mycket bra bemötande. Kunnig personal som bryr sig om problemet. Bra resultat.

Malte H
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Mycket bra service & kunnig personal

Inge Mikael R
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Väldigt trevlig bemött i telefon och på plats tänk om alla var som dem,då skulle det inte vara någe krig i världen 😇

Ulla Marie V
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Bra service ,hjälpsamma o trevligt bemötande

Svar från EMD Bil & Mc Service

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Karl Johan B
Skrev om EMD Bil & Mc Service

Alltid hjälpsamma och ger rimliga förslag