Rami M:
Arbetet utfördes bra och bemötandet var trevligt och professionellt. Jag är nöjd med servicen.
Jag kommer varmt rekommendera deras service.
Mvh
Jan Mikael S:
Total Bil i Falun gör allt de kan för att läsa de problem man har med bilen. I mitt fall lade de enormt mycket tid på att försöka lösa ett problem som var mycket ovanligt men trots deras slit så var de alltid positiva både i bemötande liksom i att lösa problemen.
Jag rekommenderar verkligen Total Bil.
Janne Svärdhagen
Ulrika D:
Alla mina” krav” uppfylldes; bemötande, snabba pojkar, lätt att få tider o framförallt har man minsta problem så löser dom de utan krusiduller ❗️
Rekommenderar verkligen dom till hela världen 🥰
Solveig B:
Väldigt bra bemötande. Bra information. Erbjudande om att få prova liknande bil på en provtur. Ringde några gånger om frågor jag hade. Fick bra respons och klara svar. Superbra!
Håkan W:
Toppenservice!
Behövde akut byta ett hjullager för att klara hemresan (drygt 40 mil) efter påsklovet och fick utmärkt hjälp av Lia Fordonsservice.
Att bilen dessutom levererades ända hem till stugan i Kläppen var en oväntad bonus! Jag är mer än nöjd med den hjälp jag fått. Rekommenderas!!
Anne H:
Vill tacka så jättemycket för supersnabb service! Startmotorn lade av ena dagen på min bil och dagen därpå kunde jag hämta den med ny startmotor!
Hälsningar från tacksamma
Anne
Larz A:
Bra service, trevlig personal, otroligt skickliga. Alltid ett bra resultat. Brukar lämna in bilen varje vår på helrekond och bilen blir som ny.
Jerry J:
Har haft mina bilar där et par gånger, är riktigt nöjd med HA´s. Lätta att ha o göra med, bra pris och oftast får man hjälp ganska omgående när man behöver det.
Björn Erik Robert V:
Köpte mig min första elbil av dom, oroligt bra bemötande och hjälpsam hela vägen då jag var ny inom detta med elbil.
Rekommenderar starkt denna firma om dom har bilen ni är ute efter.