Wejdum Fordonsservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0243-24 01 60 Dela

Välkommen till Wejdum Fordonsservice – din Autoexperten Bilverkstad i Gustafs! Vi är en allbilsverkstad där vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, däckservice, bromsservice och AC-service. Vi hanterar också försäkringsskador. Oavsett om du kör personbil,...

276 omdömen om Wejdum Fordonsservice AB

Lena Kristina H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra service och professionella yrkesutövare

Kent Olof Anders L
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Precis lika bra som förväntat.

Hans Boris O
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra och inget krångel och trevliga

Daniel Oskar Erik S
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Lättsam, smidig - fenomenal helt enkelt.

Anna Eva Catarina B
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Nöjd kund. Trevligt bemötande.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Siklar A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevligt bemötande, kommer att återkomma

Lena Margareta S
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Började med bromsbyte fram samt service och kamremsbyte. På väg till verkstaden gick höger stötdämpare sönder och skar sönder däcket. Det blev alltså även byte av båda stötdämparna fram samt den ena fjädern dom var skadad. Blev även att byta till fyra nya vinterdäck. Det var första gången jag anlitade denna firma på rekommendation av mågen min dom alltid använder den. Jag är mycket nöjd med all hjälp och kommer fortsätta använda firman. Killen i receptionen som jag haft kontakt med var väldigt tillmötesgående och hjälpsam.

Johanna Christina T
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Kunnig och trevlig personal. Alltid varit nöjd när jag lämnat in bilen här!

Lars Erik J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

God service. Nära och bra. Lätt att boka tid.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Robert H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevliga ochsnabba i sina göranden

Ulf Åke E
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra service,, snabbt svar på vad som gäller

Tony Jonas L
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevlig personal gjorde jobbet snabbt. Gav till och med några bra att veta saker. Mycket proffsigt.

Kerstin Margareta C
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Proffsigt och trevliga. Även goda erfarenheter sedan tidigare. Min favoritverkstad.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Linnea Anna Sofie D
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Superbra och snabb hjälp, tack!

Lars Christer A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Mycket bra service och lätta att ha och göra med.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Sven Åke F
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra och snabb service, trevlig personal, bra priser.

Erik Ronny L
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Fick den hjälp jag behövde så jag är nöjd

Släp & Kaross I Dalarna A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra service och trevlig personal.

Jeanette Yvonne B
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Jag har lämnat in bilen till andra verkstäder och de har inte hittat felet utan bara rekommenderat byte av flera saker. Wejdum hittade felet och åtgärdade utan att behöva byta ut allt. Tacksam. Dessutom fantastiskt bra service och återkoppling hela tiden. Min upplevelse att de är prisvärda utifrån vad jag tidigare fått betala hos andra och fått kostnadsförslag på. Jag kan varmt rekommendera Wejdum.

Christina Thérése A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Mycket bra bemötande och service.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Karin Agneta W
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Vart väldigt bra bemött. Upplevde att dom gjorde allt dom kunde av mina problem. En verkstad man gärna anlitar igen

Maja Katarina J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Snabba trevliga och löste problemet 👍

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Hans Erik M
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra service och trevligt bemötande!

Anita Elisabeth J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Mycket nöjd med service och bemötandet

Gudrun Elisabet T
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevlig personal gör bra jobb även lånetid kanonbra

Lars Michael W
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra engagemang på ett krångligt fel. Kom inte riktigt ända fram men bra jobbat.

Gabriella R
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Personalen var serviceminded och berättade utförligt vad dom hade gjort på bilen samt vad som framöver behöver åtgärdas och när det behövdes.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Erik Andreas H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevligt bemötande och tydligt med kostnad. Snabbt och smidigt👍

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Malin Linnéa R

Trevlig personal snabb service

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Linda Margareta J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra och snabb service! Väldigt tillmötesgående

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Hans Ingvar Mats-Ol L
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Har alltid funkat bra förutom att jag fick bilen en dag för sent denna gång.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Nils Anders H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Vart hemkörd och hämtad efter servicen

Anders Ludvig S
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Jag blev väldigt bra bemött av killen i receptionen från början till slut. Kan varmt rekommendera dem

Bo Conny A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra bemötande. Verkligen hjälpsamma. Jobbet jättebra utfört. Motorlampa lyste dom böt någon givare. Så hade jag elproblem som blev fixat. Tack till personalen och tack för ett suveränt jobb.

Johan David J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Riktigt bra bemötande av all personal, bra utfört arbete och noga genomgång på vad som är gjort.

Marie Iréne J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Lämnade bilen på service, o dom upptäckte ett allvarligt fel. Vi kom överens om att åtgärda det. Dom visste inte hur snabbt det kunde göras, men redan nästa morgon så var bilen klar. Det kallar jag service. Vi har 2 bilar, 1 husbil o Dom lämnar vi alltid på service där.

Eivor Mariann E
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra bemötande Fick snabb och bra hjälp

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bo Jan Olof B
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Väldigt bra bemötande av personalen. Jag hade höga förväntningar och dom upplevdes galant. Reparerade diselvärmaren så nu är det varmt i bilen igen.

Elmasen A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Klockren och snabb service Gör jobbet riktigt och i utsatt tid 👍

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sjöns J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra och trevlig personal och rimliga priser

Gunnar M
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Alltid trevligt bemötande jag har varit kund i över 30 år och alltid fått bra hjälp.Jag rekommenderar dem till mina bekanta

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Ann-Louise Kristina B
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra person, god service. Underbart när man får låna en extra bil då bilen är hos er

Boberg Älvestrand A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Snabbt och billigt och trevligt bemötande

Anders Robert L
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra kundmottagande och nöjd med reparationen av bilen. Ordning och reda i verkstaden. Smidigt med betalning via swish.

Elin Anna Iréne R
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trots krångel och oförutsedda händelser blev bilen lagad och fel åtgärdade. Superbra bemötande och hantering av det stul som uppstod på grund av yttre förutsättningar. Mycket nöjd med hantering och reparation. Rekommenderas varmt!

Sune Bertil J
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Ett väldigt bra bemötande och snabb hjälp med att ficksa mina bromsar.👍

Ola A
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Har genom åren alltid fått ett bra bemötande och bra hjälp.

Borlänge Husbil Och H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Helt nöjd och frågor jag hade svarade mekanikern som utfört jobbet på. Det uppskattas att få tala med "rätt" person. Lite långa väntetider innan man får komma men det kanske tyder på att man är populär och inte anställer folk utan att veta att dom kan sitt jobb?

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.

Linda W
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Bra service och trevlig personal.

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Anna Christine H
Skrev om Wejdum Fordonsservice AB

Trevlig personal, bra resultat!

Svar från Wejdum Fordonsservice AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.