LTE Bil AB

LTE Bil AB

www.ltebil.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till LTE Bil AB. Vi är en bilverkstad i Borlänge som servar och reparerar alla märken och modeller. Genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster ser vi till att din bil håller längre. Vi erbjuder bland annat service, felsökning och reparationer. För dina däck och hjul utför vi däckmontering, hjulinställning, hjullagerbyte...

326 omdömen om LTE Bil AB

Sedan starten hos Reco 2015

Lennart S
Skrev om LTE Bil AB

Upplever att de gör bra jobb. Receptionen kunde vara mer serviceinriktad. Kundvänlig.

Svar från LTE Bil AB

Tack för din fina feedback! Vi uppskattar dina synpunkter och tar dem självklart med oss.

Kerstin Elisabeth W

Lätta att nå och enkelt att boka tid. Snabbt åtgärdat.

Pär Ove L
Skrev om LTE Bil AB

Korrekt bemötande och ett gott förtroende

Mats Bertil A
Skrev om LTE Bil AB

Enkelt bokningssystem. Bra rapport med lista på bra grejor att fixa själv.

Emma Karin Gabriella L

Jag rekommenderar LTE bil. Bra service och bemötande.

Sten Åke G
Skrev om LTE Bil AB

Trevligt bemötande. Raka besked.

Jens Peter R
Skrev om LTE Bil AB

Trevligt och proffsigt Ååå hunden var bonus, sååå söt.

Eva Katarina A
Skrev om LTE Bil AB

Utmärkt service snabba o pålitliga

Nils Roland A
Skrev om LTE Bil AB

Bra bemötande och bra service, tack verkstaden.

Jens Thomas Rolf B

Helt ok tid vid bokning, smidig inlämning och bra kommunikation när bilen var klar relativt snabbt. Tydlig spec av jobb och enligt förväntad kostnad. Jag är helt nöjd och tackar för ett bra och snabbt jobb!

Anna Ewa Christina D

Snabbt smidigt och enkelt, återkommer

Dagmar H
Skrev om LTE Bil AB

Har servat de två sista bilarna vi haft hos LTE Bil A B. ( ungefär 20 år)Alltid fungerat mycket bra. Trevligt bemötande från personalen. Mycket nöjd.

Mats Olof Lennart H

Bra bemötande och bra svar på frågor

Nestor Lars P
Skrev om LTE Bil AB

Mycket nöjd. Kom in med ett fel och fick det åtgärdat.

Anders L
Skrev om LTE Bil AB

Snabba och effektiva. Jag skulle önska lite mer återkoppling.

Dan Erik L
Skrev om LTE Bil AB

Mycket bra bemötande och snabb reparation precis som utlovats av verkstan

Rebecka Louise B

Fick tid snabbt (3 dagar) då vattenpumpen gett upp. Jobbet utfördes enligt önskemål.

Madelene Jenny H

Snabb och bra hjälp! Professionellt bemötande!

Susanne Iréne S

Från början till slutet av processen så har LTE Bil visat sig vara mycket professionella genom allt: vid prisförfrågan, bemötande i verkstaden vid lämnande av bil, utförande av arbete och vid betalning samt dokumentation av utfört arbete. Kunnig personal med mycket god yrkesetik. Rekommenderar verkligen!

Eva Allis Linnéa B

Snabb och smidig hjälp. Trevlig verkstadspersonal.

Lena Margareta V

Bra bemötande, snabb reparation

Birgitta Marie Elis P

Mycket Trevlig tjej i receptionen👍Snabbt och bra! 👍

Paula Evelina K

Fint bemötande, väldigt bra jobb med bilen, känns alltid tryggt att lämna bilen där. Lite dyrt men...

Svar från LTE Bil AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Jan Falk Entreprenad A

Bra och snabb service.samt trevligt bemötande 👍👍

Lars-Olov H
Skrev om LTE Bil AB

Bra verkstad hitta felet direkt jätte bra

Kerstin Inga Elisabeth F

Suverän service, bra jobbat hela nöjd kund

Svar från LTE Bil AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bernt Andreas H

Alltid bra bemötande och kvalitet på utfört arbete. Transparanta med kostnader. Superbra.

Svar från LTE Bil AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.

Bo Peter P
Skrev om LTE Bil AB

Sluta spamma sms.. Drar ner ert betyg till 1..

Svar från LTE Bil AB

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Bror Måns S
Skrev om LTE Bil AB

Tillmötesgående personal som kunde lösa mitt akuta behov på dagen på ett proffsigt och trevligt sätt och förklarade vad de gjort och varför på ett pedagogiskt sätt. Stor tumme upp.

Karin Emelie H
Skrev om LTE Bil AB

Trevligt bemötande, smidig kontakt.

Svar från LTE Bil AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.

Marja Lisa A
Skrev om LTE Bil AB

Smidigt bra info om vad som behövde göras och snabbt ufört

Leif Ingvar P
Skrev om LTE Bil AB

Mycket proffsigt mottagande som alltid hos LTE. Fick snabbt en offert på reparationen och en tid någon dag senare. Priset var samma som offerten. Mycket nöjd. LTE rekomenderas starkt.

Svar från LTE Bil AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Göran H
Skrev om LTE Bil AB

Bra kommunikation! Snabbt jobbat och enligt prisuppgift. Rekommenderas!

Johan Patrik H
Skrev om LTE Bil AB

Mycket trevligt bemötande vid både bokning inlämning och hämtning. Jobbet lämnar inget att klaga på,väl utfört. Nöjd med andra ord.

Gunnar Krister L

Jättetrevliga och fixar bilen snabbt

Henrik L
Skrev om LTE Bil AB

Har lämnat in bilen för 4hjulsinställning här flera gånger och toppen resultat alltid.

Erika Johanna S

Fick tid samma dag och snabb hjälp

Bengt Patrik N
Skrev om LTE Bil AB

Bra bemötande! Bra bemötande! Bra bemötande! Bra bemötande!

Anders B
Skrev om LTE Bil AB

Snabb reparation av bilen, trevligt bemötande.

Ulrika Birgitta W

Snabbt svar när jag ringde, bokade en tid i närtid och ärendet var klart på en timme enligt plan. Utmärkt!🙏

Vestlis Flugfiske O Fritid A

Hej. LTE BIL i Borlänge är otroligt duktiga och hjälpsamma. Fixar alltid så det blir perfekt. Bara + åt Tomas med personalen 😁😁😁

Gunvor Viktoria S

Bra bemötande. Det var en 200000 km service. Inte några problem. Var lite andra fel på bilen som jag ett kostnadsförslag på. Vilket vi antog.

Hans Stefan Erik E

Bra och snabb service, allt super bra.

Pär G
Skrev om LTE Bil AB

bra personal Bra bemötande och service .

Carina Elisabet W

Trevligt bemötande och supersnabb återkoppling med information vad felet var och ett kostnadsförslag. Bilen blev klar att hämtas på förmiddagen dagen efter. Byte av fjäder fram. Kommer definitiv vända mig till LTE när bilen behöver fixas igen.

Lars Rikard H
Skrev om LTE Bil AB

Trevligt bemötande. Kunnig mekaniker. Inte någon lång väntetid. Inga fantasipriser.

Oskar Karl Erik S

Är snabbt att få tid på verkstaden. Bra återkoppling.

Svar från LTE Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Bernt Daniel W
Skrev om LTE Bil AB

Kommunikation = 5 (gillar systemet de har med SMS), Kundlöftet = 5, Arbetet = 5. Inte mycket att klaga på 😅

Martin Johan Lennart P

Upplevelsen som förväntad. Tid och pris enligt förväntan.

Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Ingela Lena Maria S

Bra och snabbt kundbemötande. Tydlig prissättning.

Marknadsteamet Autoexperten gillar detta