Allting fungerade toppen, det enda som tyvärr drog ner var att ni stängde lite tidigt.
Total Bil
Välkommen till Total Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Falun! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder allt inom bilservice, reparation, däck, bromsar och felsökning. Vi utför också AC-service, batteritest, batteribyte, installation av motor- och kupévärmare och monterar dragkrokar. Vår...
201 omdömen om Total Bil
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Snabb och bra service, bra pris
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket hjälpsamma. Kunde med kort varsel hjälpa mig med en krånglande dragkrok, något som "officiella" verkstaden inte lyckades med. Dessutom till rimligt pris.
Professionellt bemötande och vänlig personal Kan starkt rekommendera!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Relativt smidig bokning, bra bemötande på plats och rimlig kostnad för felsökning.
Supersmidigt och proffsigt! Lätt att boka och jättetrevligt bemötande på plats. Hjulinställning.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Tydlig och bra kommunikation. Snabba när bilen väl var inne. Kommer troligtvis tillbaka nästa gång det är fel eller behövs service på bilen.
Bra service, bemötande och trevlig personal
snabb o koncis respons på fråga och snabbt o tydligt besked ang reparation mm.
Vaken personal som ringde oss innan de gjorde ändring. Mycket uppskattat.
Bra bemötande och genomförande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
bra service samt gott bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bra service för både bil och kund, aldrig några problem att hämta lämna utanför öppettiderna.
En bra upplevelse rakt igenom!
Bästa firman, snabbt, smidigt och alltid professionellt!
Trevlig bemötande, detaljer om arbetet som behövs, bra utfört arbete.
Snabb och bra reparationshjälp när det behövdes. Dessutom till mycket bra pris 🌟🌟🌟🌟🌟
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Är väldigt nöjd med servicen av min bil. Trots att märket på bilen inte är den vanligaste, Lynk & Co 01, fixade man allt perfekt. En firma som varmt kan rekommenderas.
Snabbt och bra reparation till bra pris
Ja.bättre.än.så.här.kan.det.inte.bli.så.dä.så.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Total Bil håller koll på bilens historik och inger stort förtroende. Vi är mycket nöjda och använder oss regelbundet av företagets tjänster.
Mycket bra bemötande. Kunnig personal. Visste vad jag behövde skulle ha.
Total Bil i Falun gör allt de kan för att läsa de problem man har med bilen. I mitt fall lade de enormt mycket tid på att försöka lösa ett problem som var mycket ovanligt men trots deras slit så var de alltid positiva både i bemötande liksom i att lösa problemen. Jag rekommenderar verkligen Total Bil. Janne Svärdhagen
Mycket trevligt bemötande i kundmottagningen! Mycket bra att jag gavs möjlighet att prata med serviceteknikern som utförde arbetet. Erfaren och kunnig tekniker.
Bra servis och bra priser! Bilarna klara som det var överenskommelse om!!
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Superbra, snabba, smidiga och kunniga.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Snabb och professionell service. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande av mottagning och övrig personal. Total Bil överträffade mina förväntningar. Jag lämnade in däck för om montering.
Gjorde jobbet i tid och med bra kommunikation
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Alltid snabb och bra service. Trevligt bemötande. Dom har fortsatt mitt förtroende.
hjulskifte dom är bra i falun ok pris
Bemötandet mycket bra. Tyvärr monterades en spindelled med misstänkt fabrikationsfel. Underkändes samma dag av besiktningen. Reklamationen togs emot bra av Totalbil Falun och jag fick låna en bil gratis under tiden. Bilen är inte klar än i skrivande stund.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Bara positivt inget att klaga på
Funkar bra som vanligt! Blir att komma tillbaka
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Är nöjd kund sedan 10 år. Alltid ett gott bemötande, bra hjälp och svar på de eventuellt dumma frågor som jag i egenskap av okunnig bilägare kan komma med.
Alltid hjälpsamma och kundens bästa i fokus. Vi bilägares bästa vän i djungeln av verkstäder.
Bra service och trevligt bemötande. Vore bra om Total bil "släcker tvåor" i framtiden.
Alltid trevlig personal hos er!
Har ingenting att klaga på, nöjd.
Hjälpsamma, pålitliga och kunniga.
Ni skruva sönder mina muttrar och sen vägra ni att laga felet, jag kommer att strida på. Och jag kommer inte att vända mig till er att arbeta med någon av våra bilar i framtiden.
Vi är tacksamma för att du tog dig tid att lämna en kommentar. För vidare synpunkter kan du kontakta kundservice: autoexperten.se/kundservice.
Inga anmärkningar. Trevlig personal.
Proffsigt jobb på bilen och trevligt bemötande.
Nöjd med resultatet och mycket trevlig personal.
Det va jätte bra bemötande , snälla personalen och det gick fort hos er. Jag gillar total bil
Enormt hjälpsamma med råd, samt snabb service!
Bra service, kunnig och tillmötesgående personal.
Snabb och bra service. Inget problem överhuvudtaget
Det går bara att säga att dom är bäst tycker jag. Hur bemötande är såååååå jäkla härligt på alla vis skulle kunna skriva hur mycket som helst. DOM ÄR UNDERBARA.
Trevligt bemötande, bra pris utan en massa extra påslag som brukar kunna bli. Korrekt kostnadsförslag