Total Bil

Total Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Total Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Falun! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder allt inom bilservice, reparation, däck, bromsar och felsökning. Vi utför också AC-service, batteritest, batteribyte, installation av motor- och kupévärmare och monterar dragkrokar. Vår...

296 omdömen om Total Bil

Ulf Allan C
Skrev om Total Bil

Mycket trevlig personal. Det är mycket bra att man får en gratis lånebil.

Kerstin Titti Maria W

Ett perfekt bemötande kunnig personal bra information om priset och förklarar vad och vilka alternativ jag kan välja anpassning till mina behov i stort sett ingen annan verkstad behövs

Hans Birger H
Skrev om Total Bil

Bra bemötande snabb service.Kan verkligen rekomendera.Birger.

Karl Anders Tomas T

Bra bemötande! Seviceminded och professionellt. Hade hoppats på snabbare offert

Maria Therese L

Bra hjälp vid tidsbokning, fick tid snabbt och väl utfört jobb!

Johan Sebastian Alexand Å

Bra, kompetent felsökning och utmärkt service! Tummen upp.

Ja Ekonomikonsult A

Proffsigt bemötande med tydlig information både muntligt och skriftligt över arbetet innan samt efter.

Anna Maria Elisa M

Trevligt bemötande. Uppskattade att jag fick utförlig förklaring på vad som hade åtgärdats på bilen, och att det blev billigare än vad jag trodde. Kan varmt rek Autoexperten.

Frida Johanna E

Bra kontakt, trevliga och tydliga med kostnader (bad om offert innan).

Aina Mari V
Skrev om Total Bil

Trevlig kunnig personal från första telesamtal till avslut Fixade även begagnat bra reservdel som sänkte priset Bilen kändes som ” ny” kanonbra jobb Allt klart på en dag Toppen

Ernst Mich B
Skrev om Total Bil

Vänlighet till 100%. Allt kändes tryggt och professionellt.

Maj Britt Vilhelmina B

Perfekt upplevelse som vanligt på Total Bil i Falun

Johan Eric Gustav Å

Bra och uppriktig personal. Städade och snygga kundutrymmen. Ingav förtroende. Bra jobb!

Tore Lennart H

Jag upplevde hela besöket med en framvagns inställning som proffitionellt. Tack!

Carina Elisabet O

Trevligt bemötande och snabb service

Kjell Roger D
Skrev om Total Bil

En verkstad som har löst mina problem snabbt och smidigt när bilen varit lite bråkig!

Maria Nancy G
Skrev om Total Bil

Snabb hjälp, SUPERBRA service, pålitlig verkstad och mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt!

Margit Kristina S

Jag kände mej trygg och välinformerad om hur arbetet skulle utföras och vad det slulle kosta.Personalen var tälmodig och trevlig.

Mikaela Rebecka S

Snabbt, enkelt och smidigt med ett trevligt bemötande. Delgav information om min bil, vilket uppskattas. Bra pris!

Rune Tomas Ö
Skrev om Total Bil

Väldigt nöjd över deras bemötande och bra jobb !

Jonas Harry W
Skrev om Total Bil

Trevligt och kunnigt bemötande, fick snabb hjälp att reparera bilen som ej skulle köras innan reparation, väldigt nöjd.

Niclas Ove B
Skrev om Total Bil

Snabbt svar och snabb hjälp. Förklarade bra vad som var felet.

Ann-Britt Elisabet F

Alltid nöjd, o litar helt på er

Fattah A
Skrev om Total Bil

Bra bemötande o prisvärd service!

Svar från Total Bil

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Ingrid Marie F

Bra med offert. Toppen att det gick att lämna bilen på helgen och hämta först två dagar efter att reparation var klar.

Jon Stubbe Gustav Eri Z

Bra bemötande. Känns pålitliga. Rimliga priser.

Lars-Erik E
Skrev om Total Bil

Bra bemötande. Rejäl offert. Bra beskrivning av vad har gjorts. Bra med gratis lånebil under dagen.

Frits Konrad E

Ok, lite långsam hantering denna gång. Endast felsökning som ledde till avrådan att åtgärda - går inte riktigt att bedöma för mig.

Svar från Total Bil

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Rolles Transport & Trading A

Tack för Er service och tillit. Jag är nöjd med insatser som ni har gjort för min bil.

Dan Håkan J
Skrev om Total Bil

Bra mottagande, bra service o väldigt trevlig o hjälpsam personal!!

Ercan A
Skrev om Total Bil

Smidig support, hjälp över förväntan

Svar från Total Bil

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Susanne O
Skrev om Total Bil

Har haft min bil hos dem under flera år och de ger mig ett förtroende gällande deras åtgärder på min bil.

Karl Ernst Olov S

Trevligt bemötande och bra arbete utfört! Kommer anlita igen om priset är rätt.

Sven Evert B
Skrev om Total Bil

Helt underbart att dom kunde fixa till min 30 år gamla XM. Min förhoppning är att den ska hålla de år jag ännu kan bruka en bil. Vet nu vilken verkstad jag ska gå till i fortsättningen.

Eva Britt-Inger Ö

Bra bemötande snabbt och bra service

Ingrid Gunilla O

Träffade bara en mycket trevlig yngre dam i receptionen, som ledsagade mig genom proceduren. Bilen brummar inte längre åt mig, så jag är nöjd.

Svar från Total Bil

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Magnus Erik Bertil D

Snabb service, korrekt bedömning av skada och åtgärd. Proffsigt helt enkelt.

Hampus Kristof F

Väldigt förtroendeingivande och flexibla i hanteringen av ens bil. Rekomenderas varmt!

Rolf Sture Ge N

Får en tydlig offert samt lån av bil.

Svar från Total Bil

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ulf Stefan W
Skrev om Total Bil

Hur bra som helst.Dom gjorde felsökning och jag fick en offert på hela kalaset. Bilen reparerades och inga kostnader tillkom,och bilen funkar.

Ola S
Skrev om Total Bil

En akut situation som ni löste på några timmar. Mycket tillmötesgående och med ett väldigt bra resultat. 5800:- blev 475:-.

Anita Lucilla P

Trevligt bemötande och snabb och bra service

Svar från Total Bil

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Marie Sofie Elisabeth W

Snabbt och enkelt! Till ett rimligt pris.

Svar från Total Bil

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Sonny H
Skrev om Total Bil

Trevligt bemötande och bra service.

Svar från Total Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kersti Beatrice V

Hjälpsamma, trevliga och korrekta

Svar från Total Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mikael Weine Edvin R

Trevliga och hjälpsamma. Inga konstigheter eller strul som man kan uppleva på andra verkstäder.

Märta Susanne P

Bra service, trevliga mekaniker

Nils Arvid Elof B

Helt ok. Försäljare sålde lite för mycket istället för att utgå från mig och svara på mina frågor.

Erik Håkan B
Skrev om Total Bil

Bra mottagande . Bra service. Bra diskussioner med meken .

Hasse Tomas Martin J

Bra bemötande och snabbt genomförd åtgärd.

Svar från Total Bil

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.