Tun-X AB

Tun-X AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Tun-X AB – din Autoexperten Bilverkstad i Ludvika! Hos oss får du professionell hjälp med bilservice, felsökning, bromsar, AC och däckservice. Vårt däckservice omfattar däckbyte, hjulinställning, däckomläggning och däckförsäkring. Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vi servar och lagar både personbilar...

152 omdömen om Tun-X AB

Ta.mt I Mjölby A

Super bra service och snabba på att lösa problemet

Eva Maria S
Skrev om Tun-X AB

Perfekt och nöjd med allt. Fick felsökning på en gång och kostnadsförslag på åtgärd direkt. Tid för åtgärd efter 2 dagar och lånebil under tiden det tog att åtgärda felet. Mycket trevligt och proffsigt bemötande.

Kerstin Agneta B

Väldigt nöjd och bra mottagande.

Jörgen E
Skrev om Tun-X AB

En ”familjär” firma där man som jag, får vara helt puckad vad det gäller fordon. Ingen fråga är för dum. Inget jobb är för stort eller för litet. Man får alltid hjälp med bilen vad det än gäller! Och hjälp får man inom mycket rimlig tid. Denna gången var det finjobb för pojkarna på verkstaden (motorvärmare och batteribyte), men tidigare gånger så har de fått skita ner sig betydligt mer. Och som vanligt med ett utmärkt resultat.

Kim Jörgen S

Trevliga, snabba och professionella.

Lena Ingrid L

Superschyssta som gav mig snabb tid, kollade och åtgärdade problemet.

Tiina Helena K

Snabb felsökning och tydlig återkoppling med trevlig personal. Uppskattas!

Svar från Tun-X AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Curt Thomas N

Första besöket, blir fler framöver

Join I Dalarna A

Jättesnabb och bra service, trevlig personal.

Per Olof J
Skrev om Tun-X AB

Skulle byta bromsskivor och belägg runt om. Bästa priset av tre tillfrågade verkstäder. Fick lånebil. Trevlig och hjälpsam personal. Kunde t.o.m. få se bytta skivorna efteråt som var helt kassa. Fick bra förtroende. Per Olof

S.n Woodconstructions A

Bra service, bra och framförallt tydliga priser. Jag är nöjd.

Per Lennart S

Alltid bra respons bra mottagande

Sandra Eva Madeleine C

Snabb och smidig service med trevligt bemötande från början till slut. Rekommenderas!

Karl Ove C
Skrev om Tun-X AB

Trevlig personal o snabb service

Lars Erik J
Skrev om Tun-X AB

Bra bemötande, bra service. Kan varmt rekomenderas

Tiina Maria P

Bra service och bra pris. De tog sig tid med kunden.

Per Erik Mattias P

Smidigt...Tack för hjälpen....

Lars Anders H

Bra bemötande får enkelt svar på mina frågor samt vad dom skall göra och vad det kostar..

Gun Maud R
Skrev om Tun-X AB

Bra info med offert och bra service

Fanny Lov H
Skrev om Tun-X AB

Supertrevliga, fick snabb offert och en tid två dagar senare. Bra förklaring på allt som behövde göras, ordentlig service!

Svar från Tun-X AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kerstin Monika J

Bra bemötande. Trevlig personal. Allt bra

Birgit Linnéa A

Snabb Hjälp ! Med bra resultat !

Susanne Gunilla A

Alltid trevliga och tillmötesgående. Alltid nöjd

Svar från Tun-X AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Utby Jan Erik Daniel E

Gjode det dom skulle och jag är nöjd med besöket.

Kjell Thomas S

Allt klart prismässigt i förväg. Suveränt mottagande. Proffsigt utfört.

Pl Ng Reklam A

Bra bemötande med tydlig information.

Lars Anders P

Mycket bra bemötande, och förklaringar efter utförd service vad som behöver åtgärdas.

Per Erik O
Skrev om Tun-X AB

Så bra man kan förvänta sig har alltid fått hjälp när jag behöver det

Lars Fredrik A

Gick snabbt att få en tid, bra bemötande och pris på den service som de gjorde.

Lena Marie B

Professionellt bemötande och bra med kod för lämnad nyckel.

Agneta Chatrin A

Bemött bra..fick beställd tjänst...oljebyte samt bye av positionslampa

Ann-christine Margareta N

Alltid snabb och bra service. Till det trevligt bemötande. Rekommenderar er till alla jag känner.

Leif Ingemar J

Snabbt, enkelt och bra! Rekommenderas!

Roland Axel L

Supernöjd ! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Svar från Tun-X AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Inger Carina J

Skit bra ordning o reda bra bemötande,trevlig personal

Erik Lennart E

Vänligt bemötande bra utfört arbete goda kunskaper

Annett Mari Elisabe L

Mycket trevligt bemötande med tydlig info om vad mitt ärende kommer att innehålla och perfekt prisangivelse. Jag tycker också att nyckelkoden är mycket smart och ger trygghet att lämna sin bil och veta att bara jag har kod för att hämta den. Allmänt omdöme mycket bra!

Markus Rolf Ingvar B

Bra bemötande och service. Smidigt med lånebil som fungerade utmärkt. Mvh Markus

Harriet Marita K

Jag vart nöjd , inga större anmärkningar Allid bra bemötande .En service som bara tog 2 tim

Svar från Tun-X AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Lars Martin Fredrik O

Bra service ock bra pris tiden var punktlig

Kerstin Sigrid L

Så enormt bra service. Hjälpte mig i nöd

Aiki R
Skrev om Tun-X AB

Alltid snabb och bra service..

Lars Magnus J

Mycket bra, alltid bra bemötande o trevlig o kunnig personal

Jonas L
Skrev om Tun-X AB

Jättebra bemötande. Man känner sig sedd och omhändertagen. Arbetet utförs proffesionellt. Lätt att få snabb tid. Dom tar sig tid att svara på alla frågor. Jag rekommenderar dem starkt.

Bo Anders H

Allt var bra på Tun-X X………………………………………..,,..😊

Hans Rune H
Skrev om Tun-X AB

Hade blivit full pott om ni erbjudit att göra en service också då det behövs utföras inom 9v

Inger N
Skrev om Tun-X AB

Bästa verkstaden, serviceinriktad och bra priser. Har anlitat dem i flera år!

Svar från Tun-X AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Bengt Henrik G

Välldigt bra bemötande och hjälpsamma.bra på att förklara vad dom har gjort på bilen när ja hadde den inlämnad.

Svar från Tun-X AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök

Lars Kenneth A

Blivit sjuk dyrt att laga bil nu för tiden, men det gäller överlag alla bilverkstader, men Tun-x AB är det väl överkomligt.. Dom lagade bil som förväntat och min upplevelse är positivt

Utby Johan Sigvart E

Alltid bra och proffsigt bemötande!