Kanon bra service Kan varmt rekommendera Benins Däck
Belins Däck & Verkstad
114 omdömen om Belins Däck & Verkstad
👍 Mycket nöjd har mina däck där lätt att få kontakt 🤠
Proffsiga, vänliga och snabba.
Jag fick hjälp med det jag ville.
Har fullt förtroende för både däck och reparationer samt alltid ett mycket trevligt bemötande, men jag saknar pepparkakorna till kaffet. (Inte jätteviktigt) Jag trivs där….
Trevliga bemötande av personalen och snabb hjälp
Hej! Jag o hela familjen kan bara höja Robert Belin och verkstaden till skyarna!!!!! BÄST!!! Otroligt tillmötesgående och serviceminded! Ska ha all beröm!!!
Mycket bra bemötande,mycket bra service.Rekommenderas starkt.
Bra bemötande och bra utfört jobb.
Fantastiskt bra bemötande från start till mål 👍👍👍 snabbt däckbyte 👍👍👍
Jag tycker att jag alltid får trevligt bemötande och bra service
Trevligt bemötande och bra personal
Snabb, bra bemötande trevlig personal
Alla mina” krav” uppfylldes; bemötande, snabba pojkar, lätt att få tider o framförallt har man minsta problem så löser dom de utan krusiduller ❗️ Rekommenderar verkligen dom till hela världen 🥰
Alltid bra service och trevligt bemötande
Köp och montering nya fälgar. Snabbt och snyggt. Bra service!
Proffsiga, serviceinriktade och trevliga.
Allt fungerar superbra, från och med bemötande till utlämning av bilen😀
Bra bemötande och service. Kunnig personal som tar sig tid att hjälpa till att välja rätt däck för mina behov.
Personligt och vänligt mottagande av kunnig personal
Toppenställe ställer alltid upp
Alltid hjälpsamma, trevliga, effektiva. Superbra.
Fantastiskt bemötande, flexibel personal och toppenbra utfört arbete, jag är så nöjd. Rekommenderas 😀
Fint och trevligt bemötande! Köpte nya sommardäck på ägarens inrådan då mina var 10 år vilket jag själv inte uppmärksammat. Bra pris och bra däck. Ett mycket bra däckhotell som nan kan lita på!
Jag blev väl bemött, dom tog sig tid med att hjälpa mig. Jag hade väl inga speciella förväntningar, men dom gjorde ett kanon jobb. Jag kan varmt rekommendera Belins Däck för ett trevligt mottagande och ett bra utfört jobb med både service och däckbyte på bilen.
Kungarna av kungarna, klart bästa verkstaden med god service 10/10
Bra bemötande. Mycket hjälpsamma. Rekomenderar reco till många andra
Jättebra trevlig snabbt jättebra
Trevlig personal och snabb service
Mycket trevligt bemötande!Bara lämna bilnyckeln och vänta till bilen är klar.Bra service
Trevligt bemötande av personalen. Snabbt och smidigt byte av däck. Utnyttjar däckhotell. Skönt att slippa kånka på däck ur och i förråd och bil. Har även köpt sommar- och vinterdäck där. Allt till belåtenhet!
Väldigt trevligt och professionellt i sitt bemötande
Belins däck är på en helt egen nivå när det kommer till service. Tillmötesgående och trevliga, rekommenderar dem varmt
Bara ren trevlighet, helt enkelt
Fantastisk servic. Hör av sig om något behöver göras som man inte vet om osv
Jätte trevligt bemötande och snabba och duktiga på sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Otroligt duktig och bra service. Allti kanon. Roger Vestli
Bra bemötande och service. Mycket trevligt.
Trevligt bemötande och bra service. Lätt att komma i kontakt med.
Allt var kanon..Hjälp med det jag ville samt däckhotell så jag slipper ha däcken hemma.
Bra service. Fått ett bra intryck av Grabbarna. Jag litar på att deras kunskap.
Mycket trevligt bemötande. Enkelt och lätt. De förvarar mina sommar- resp vinterhjul och har koll på dem. Att skifta hjul går väldigt snabbt.. Har anlitat Belins däck under flera år och har bara positiva omdömen..
Fint kundbemötande och snabb service . Belins däck AB är verkligen en verkstad att rekommendera .
Bra service och trevlig personal ❤️
På Berlins Däck är de schysta och professionella. Det går snabbt att få byte av däck samt information om ev. behov av däckbyte och även ev. andra problem de kan ha noterat. Det känns tryggt hos dem!
Blev bra bemött. Får alltid tid relativt snabbt. Enkelt med betalning. Bra service med kaffe medan vi väntar.
Serviceinriktade och bra konkurrenskraftiga priser.
Mycket trevligt bemötande av kunnig personal som snabbt löste mitt problem.till ett förmånligt pris. Det visade sig att de rekommendationer jag fått verkligen stämde. Rekommenderas starkt. //Jari
Byte till sommardäck. Som vanligt smidigt och bra inga konstigheter
Trevligt oc h proffsigt bemötande. Fick välja en tid för däckbyte som passade mig. Fick också lämna däcken på däckhotellet till rimligt pris. Utmärkt.