Byta Däck i Skåne

Skurup  (1 st)

Topp 25 däckbytare i Skåne

• Speedy Bilservice Malmö

2,546 omdömen
    Speedy Bilservice i Malmö har kompetenta bilmekaniker som servar din bil på ett kick. Snabbt, säkert och självklart garanti. Välkommen!
    Gheorghe F

Therése Mariana P: Snabb service, trevligt bemötande
  • Speedy Bilservice Ängelholm

110 omdömen
    Inger M
    Inger M: Bästa service o bemötande Speedy Bilservice ! Mkt nöjd kund .
  • Mickes Lackservice i Perstorp AB

79 omdömen
    Siv Diana Elisabeth L
    Siv Diana Elisabeth L: Bra bemötande bra service. Jag har inget att klaga på.
  • BD Malmö

58 omdömen
    Sead H
    Sead H: Ringde BD Malmö då min bil inte startade. Amir som jag pratade med skickade ut en tekniker som kunde hjälpa mig. Väl på plats upptäckte teknikern att mitt bilbatteri läcker. Han startar bilen med booster, ringer Autoexperten butiken och beställer ett nytt bilbatteri som vi plockar upp 5 minuter senare på väg mot deras verkstad. Sen byter de batteriet i verkstaden på 10 minuter. Proffsigt hela vägen. Behöver man hjälp med bilen är det till BD Malmö man ringer. Stort tack för hjälpen❤️
  • Ceder Bil & Transport AB

41 omdömen
    Eva Marie S
    Eva Marie S: Trevligt bemötande och bra service.
  • Bilexperten

32 omdömen
  • 339 omdömen
    Claes O
    Claes O: Däcklagring + däckbyte Mycket bra Absolut Återkommer my cket gärna
  • 104 omdömen
    Mike W
    Mike W: Jag har haft ett långvarigt samarbete med företaget. De har alltid bemött mig med respekt och proffessionalitet. Jag är mycket nöjd med deras särart hantera mig som kund. Mike Wall
  • 144 omdömen
    URIM K
    URIM K: Vi på Klart rent AB brukar vi byta däck två gång om året. Alltid trevlig personal och bästa servicen upplever varje gång vi är där. Jag kan varmt rekommenderar.
  • 37 omdömen
    Kostevski D
    Kostevski D: Fin fresh bil, utmärkt kundbemötande, fina extra erbjudande och hjälp även efter avslutad affär! Rekommenderas varmt!
  • Peter W
    Peter W: Köpte nya däck, fick monterade dessa på nya fälgar och även en hjulinställning utförd. Som vanligt mycket trevliga, snabba och tjänstvilliga.
  • 658 omdömen
    Karl Håkan S
    Karl Håkan S: Perfekt som vanligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 449 omdömen
  • Vi på Kenneths Däck är en lite smartare däckservice! Här får du marknadens lägsta priser på däck och ett däckhotell med komplett serviceutbud. Välkommen!
  • Dan I
    Dan I: Årlig service på bilen. Toppenbra allting! Har använt verkstaden tidigare och kommer att göra det igen.
  • 28 omdömen
    Amir D
    Amir D: Jag har köpt begagnad bil 🚘 funkar bra hittills är helt nöjd
  • 19 omdömen
    Adi A
    Adi A: Vi köpte en härlig liten bil hos Auto Lund. Det var egentligen inte den bil vi hade kommit för att provköra, men efter att ha pratat med personalen om vad vi letade efter, pekade de oss i riktning mot vår nya bil. Alla avtal har hållits! Bilen levererades med kamremsbyte, oljebyte, samtliga filter, nya tändstift m.m. Det har självklart också getts garanti på det utförda arbetet och vi kunde inte vara mer nöjda med denna affär. Grabbarna på Auto Lund är ärliga och transparenta och avtalen hålls.
  • 25 omdömen
  • Bsb 8
    Bsb 8: En trevlig kille utförde däckbytet.. Kom hem och plockade fram mina däck i förrådet. En mycket snabb service från första kontakten på telefonen var han här andra dagen. Blev positivt förvånad när de hade varnat för snö och kyla. Tänkte att nu vill nog alla ha däckbytet gjort omgående. Så nu får jag nog vänta länge. Så glad. Vill verkligen rekommendera detta företag.
  • Peter K
    Peter K: Duktiga & kunniga. Mycket trevliga
  • Tony Mikael L
    Tony Mikael L: Djupt imponerad av deras personal och service som hjälpte mig när jag trodde det skulle ta flera dagar, TACK! 👌
  • 1 omdöme
    Ursula N
    Ursula N: En verkstad i Höganäs med duktiga medarbetare. Fått utmärkt och snabb hjälp med AC, ljusbyte och andra reparationer förutom utmärkta däck- och hjulköp. Tydlig information och exemplariskt gott bemötande.
  • Michael V
    Michael V: Fantastiska människor som jobbar där, kundtjänst, säljare, verkstad och bilvård! Rekommenderas varmt!
  • Susanne K
    Susanne K: Kanon bra service. Rekomenderar dom varmt.