Tygelsjö Däck o Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 040-44 36 00 Dela

Välkommen till Tygelsjö Däck o Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Tygelsjö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken. Utöver personbilar servar och lagar vi även husbilar och transportbilar. Våra tjänster omfattar felsökning, bromsservice, byte av hjullager, batteritest och batteribyte, AC-service och...

129 omdömen om Tygelsjö Däck o Bil

Christina Ros-Marie L

Snabb service! Trevlig personal. Kaffe och TV medan du väntar. OK! 👍

Ingrid Winnie E B
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Fint arbete, jättebra pris, professionellt bemötande.

Eva Annika A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabbt, smidigt och professionellt!

Joanna W
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Trevligt bemötande! Ärligt! Enkelt och snabbt att ta kontakt med någon på verkstaden. Återkoppling i rimlig tid!

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Kay Svante Christofe H

Alltid trevliga och hjälpsamma

Sandra Helen A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Mycket bra service! Snabb och enkel bokning

Eva Rosita M

Bra bemötande , snabb hjälp . Kommer att återkomma

Hans Anders E
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Jag blev som alltid väl bemött och fick snabb hjälp med mitt problem. Hade problem med batteriet på min bil, fick hjälp med test av batteri och sedan byte av detsamma. Vill varmt rekommendera Tygelsjö Däck o Bil.

Therése Mariana P

Snabb service, trevligt bemötande

Barbro Helen J
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Hjälpsamma och alltid trevliga i bemötandet. Liten firma , klarar de inte önskat jobb berättar de detta till motsats hur andra agerar

Lilla Städeriet Skåne A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Trevligt bemötande och alltid lika hjälpsamma.

Rana C

Snabba, duktiga och trevliga 😀

Tobias David E
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid smidiga och trevliga att ha att göra med.

Lars Fredrik W
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid bra service och bra bemötande. Kan rekommendera.

Britta Christina B
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Det var bra, det gick snabbt att byta däcken.

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Bent Preben Bak S

Ganska dyrt, men snabbt. Det

Landrins Bil A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Bra och snabb service, och vänligt och profffsigt bemötande.

Jeanette Isabella S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Jag blev vänligt bemött som alltid. Servicen är alltid bra och arbetet utförs enligt överenskommelse. Jeanette

Gully Birgitta B
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Fick trevligt bemötande av personalen, både service och däckbyte åtgärdades snabbt och grundligt . Priset var också helt ok .

Margaretha Ingrid So S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Full service, Alltid trevligt bemötande, tidsbokningen är personlig och kundvänlig. Ingen extra väntetid utan helheten fungerar perfekt …som alltid! Det bjuds på dryck om så önskas! Och närheten till bostaden är ett stort plus!

Hans Johan Andreas Å
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabb service och trevligt bemötande.

Nadezhda S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

All good, it is my closest mechanic. All jobs done well, pricing is reasonable. It is very good that you can order tyres delivery directly to the workshop.

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Evert Tor Björn K

Proffsigt bemötande. Alltid nöjd

Anne Katarina S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Har bytt mina däck där i många år. Alltid nöjd. God jul på er alla

Karin Lisbeth A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Väldigt bra service med trevligt bemötande

Julia S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Allt fungerade smidigt och bra! Butiken/väntdelen skulle kunna vara lite mera fräsch!

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Per Ingemar L
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Trevligt bemötande av personal både i telefon och i butik, snabb service av bil och däckbyte

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Anna Birgitta S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid ett bra jobb som framförallt är prisvärt.

Svar från Tygelsjö Däck o Bil

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Ludvig Oskar O
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Kanon, snabbt och smidigt! Precis som det ska vara.

Kerstin Birgitta N
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Ett trevligt bemötande, god service

Mikael Reinhold M
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid väldigt trevliga, positiva och kunniga

Tomas Lennart Mich G
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Trevligt bemötande när jag bytte till vinterdäck

Marisa R

Hjälpsamma, ärliga och professionella

Per Johan Bertil S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabb smidig service! Jag fick tid mitt i däckbytardagar trots att jag va sent ute 👍

Karin Margareta T
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Jag har alltid fått bra service och trevligt bemötande. Upplever att de alltid vill hjälpa till att lösa problem.

Hermann Q
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Bra service och trevligt personal

Hans-Åke S

Bra Service o bemötande. Trevlig personal

Jimmy Göran P
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Mycket bra service och snabbt fixat med däck byte.

Ann-Marie N

Vänligt och trevligt bemötande

Roxana Alice G

Trevligt personal! Snabb och bra service 👌🏻

Malmö Säkerhet I Örestad A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid bra att ha att göra med. Snabb service

Annie Bodil Yvonne B
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Tygelsjö Däck o Bil gör alltid bra och gedigna jobb. Trevligt bemötande, lätt att kommunicera. Bra läge. Bästa bilmecken!

Tore Einar M
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Jag blev väl mottagen när jag kom Allt jag behövde veta fick jag reda på Bra service

Alexander M
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabba, effektiva och prisvärda!

Bra Hälsa I Tygelsjö A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Däckbyte. Snabb & bra hjälp. Kommer alltid tillbaka.

Britt-Inger A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Alltid trevligt bemötande. Väl utfört arbete och tillmötesgående. Ärliga när de inte kan åtgärda problem som kräver lösning från bilmärkets verkstad. Väljer alltid denna verkstad för service och reparationer.

Joakim Roland S
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabb och trygg service samt ett mycket trevligt bemötande.

Lilian B

Proffsigt. Snabbt. Kundvänligt

Karin Margaretha A
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Snabbt,smidigt o billigt däckbyte.

Moreno Joe T
Skrev om Tygelsjö Däck o Bil

Bra service har lämnat min bil många år och aldrig blivet missnöjd