Snabb service! Trevlig personal. Kaffe och TV medan du väntar. OK! 👍
Tygelsjö Däck o Bil
Välkommen till Tygelsjö Däck o Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Tygelsjö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken. Utöver personbilar servar och lagar vi även husbilar och transportbilar. Våra tjänster omfattar felsökning, bromsservice, byte av hjullager, batteritest och batteribyte, AC-service och...
129 omdömen om Tygelsjö Däck o Bil
Fint arbete, jättebra pris, professionellt bemötande.
Snabbt, smidigt och professionellt!
Trevligt bemötande! Ärligt! Enkelt och snabbt att ta kontakt med någon på verkstaden. Återkoppling i rimlig tid!
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Alltid trevliga och hjälpsamma
Mycket bra service! Snabb och enkel bokning
Bra bemötande , snabb hjälp . Kommer att återkomma
Jag blev som alltid väl bemött och fick snabb hjälp med mitt problem. Hade problem med batteriet på min bil, fick hjälp med test av batteri och sedan byte av detsamma. Vill varmt rekommendera Tygelsjö Däck o Bil.
Snabb service, trevligt bemötande
Hjälpsamma och alltid trevliga i bemötandet. Liten firma , klarar de inte önskat jobb berättar de detta till motsats hur andra agerar
Trevligt bemötande och alltid lika hjälpsamma.
Snabba, duktiga och trevliga 😀
Alltid smidiga och trevliga att ha att göra med.
Alltid bra service och bra bemötande. Kan rekommendera.
Det var bra, det gick snabbt att byta däcken.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Ganska dyrt, men snabbt. Det
Bra och snabb service, och vänligt och profffsigt bemötande.
Jag blev vänligt bemött som alltid. Servicen är alltid bra och arbetet utförs enligt överenskommelse. Jeanette
Fick trevligt bemötande av personalen, både service och däckbyte åtgärdades snabbt och grundligt . Priset var också helt ok .
Full service, Alltid trevligt bemötande, tidsbokningen är personlig och kundvänlig. Ingen extra väntetid utan helheten fungerar perfekt …som alltid! Det bjuds på dryck om så önskas! Och närheten till bostaden är ett stort plus!
Snabb service och trevligt bemötande.
All good, it is my closest mechanic. All jobs done well, pricing is reasonable. It is very good that you can order tyres delivery directly to the workshop.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Proffsigt bemötande. Alltid nöjd
Har bytt mina däck där i många år. Alltid nöjd. God jul på er alla
Väldigt bra service med trevligt bemötande
Allt fungerade smidigt och bra! Butiken/väntdelen skulle kunna vara lite mera fräsch!
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Trevligt bemötande av personal både i telefon och i butik, snabb service av bil och däckbyte
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid ett bra jobb som framförallt är prisvärt.
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Kanon, snabbt och smidigt! Precis som det ska vara.
Ett trevligt bemötande, god service
Alltid väldigt trevliga, positiva och kunniga
Trevligt bemötande när jag bytte till vinterdäck
Hjälpsamma, ärliga och professionella
Snabb smidig service! Jag fick tid mitt i däckbytardagar trots att jag va sent ute 👍
Jag har alltid fått bra service och trevligt bemötande. Upplever att de alltid vill hjälpa till att lösa problem.
Bra service och trevligt personal
Bra Service o bemötande. Trevlig personal
Mycket bra service och snabbt fixat med däck byte.
Vänligt och trevligt bemötande
Trevligt personal! Snabb och bra service 👌🏻
Alltid bra att ha att göra med. Snabb service
Tygelsjö Däck o Bil gör alltid bra och gedigna jobb. Trevligt bemötande, lätt att kommunicera. Bra läge. Bästa bilmecken!
Jag blev väl mottagen när jag kom Allt jag behövde veta fick jag reda på Bra service
Snabba, effektiva och prisvärda!
Däckbyte. Snabb & bra hjälp. Kommer alltid tillbaka.
Alltid trevligt bemötande. Väl utfört arbete och tillmötesgående. Ärliga när de inte kan åtgärda problem som kräver lösning från bilmärkets verkstad. Väljer alltid denna verkstad för service och reparationer.
Snabb och trygg service samt ett mycket trevligt bemötande.
Proffsigt. Snabbt. Kundvänligt
Snabbt,smidigt o billigt däckbyte.
Bra service har lämnat min bil många år och aldrig blivet missnöjd