Speedy Bilservice Malmö

Speedy Bilservice Malmö

• BadgeThirteenYears
2 686
4.8

Hos oss på Speedy Bilservice i Malmö får du snabb bilservice till hög kvalitet. Vår kedja har 30 års erfarenhet och möter alltid kunderna med öppenhet och ärlighet. Noggranna kontroller utan kostnad och alltid ett fast pris innan reparationen är några av de saker vi erbjuder här hos Speedy. Självklart har du även garanti i 3...

2686 omdömen om Speedy Bilservice Malmö

Sedan starten hos Reco 2013

Annika B
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Trevligt bemötande, tydlig info.

Hans L
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Fick hjälp snabbt. Trevligt bemötande, rimligt kostnad och pedagogisk förklaring av vad felet var. Mycket positiv upplevelse och kommer vända mig till Speedy även fortsättningsvis.

Bilia A
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Ett underbart mottagande löste all problem bilen färdig när man lovade Fick haveri på bakaxeln

Anders H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Mycket pengar för en undersökning. Gav ingenting.

Belina R
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Lite för dyrt man leverera vad de lovar.

Gordana J

Professionella duktiga personal.

Anthony P
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Väldigt nöjd . Mkt trevligt och professionellt.

Kerstin J
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag kommer aldrig anlita er igen och jag kommer varna mina vänner!

Leo L
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Vänligt bemötande och snabb service!

Inger H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra bemötande, snabb service, trevlig personal. 😃

Anders H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Super service och snabbt. Bra med lånebil.

Eva O
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag hade inga förväntningar men blev trevligt bemött och de utförde servicen på bilen snabbt och hittade fel som ska göras vid vid ett annat tillfälle. Allt var bra och tänker komma tillbaka igen.

Ulf M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Vänligt bemötande och snabb och prisvärd service renderar i toppbetyg.

Bengt J
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Kompetent och snabb service. Tydliga avtal och kommunikation om vad som är överenskommet. Bra prisbild jmf märkesverksstäder. Rekommenderas.

Iréne M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra bemötande i butik samt att kunna ställa frågor till mekaniker. Oljebyte

Lena J
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Väldigt trevligt bemötande och kunde hjälpa mig snabbt! Kände att jag kunde lita på dem och att de hade stor kunskap och verkligen ville mitt bästa för min bil och som kund. Kan varm rekommendera dem.

Angela R
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra service, dock lite för optimistiska med hur långt tid servicen skulle ta. Men annars väldigt nöjd då de löste sig med låne bil. 🙂👍

Sabrina I
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Absolut bästa man går till .väldigt duktiga killar och mycket trevliga/ 1000 tack speedy

Jill N
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra snabb service, trevlig personal

Carl S
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Generösa med sitt kunnande. Hjälpt mig med både stora och små fel .

Erik W
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra lösning på ett lite speciellt problem.

N Robert C A G
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra service helt enkelt. Servar bilen där en gång om året..

Harisa H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Fantastisk kundservice. Vill rikta ett extra stort tack till Micke, som var väldigt trevlig och hjälpsam!

Esmeraldo L

Mycket bra! Tack så jättemycket

Maud L
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Snabb trevligt och kunnigt bemötande som alltid.

Nils J
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag upplever personalen på Speedy som seriösa, ärliga och hjälpsamma. Har haft min bil på service två ggr samt bytt fjädrar fram hos dem.

Stefan M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Mycket imponerande! Mitt val i framtiden.

Speedy Bilservice M och Magnus B gillar detta
El D
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Av.bästa sort Trevliga tillmötesgående och framförallt prisvänliga.

Carin E
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Snabb tid när jag hade lampa som lyste. Hög timpeng för både felsökning o åtgärd. Men de löste problemet.

Ulla B
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Trevligt bemötande och bra utfört arbete

Per H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra och kompetent service till helt acceptabla priser. Rekommenderas!

Stig L
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Snabbt och väl förberedande innan reparationen.

Eva M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Som alltid trevligt bemötande, god service. Nöjd med åtgärden på bilen, det känns tryggt och bra.

Björn K
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Snabb hjälp, beskrivning vad som hade gjorts.

Team A
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Man gjorde det man skulle, inga konstigheter.

Jonas L

Topp mottagning,bra service alltid

Kjell M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Ett godkänt bemötande tack! Alltid trevligt

Ulf L
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag är mycket nöjd. Kompetent och professionell personal, bra hantering av ärendet med uppskattat sätt att förmedla prisuppgift på arbetet. Precis som vid tidigare besök!

Brith A
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Sakliga, informativa, vänliga, artiga och professionella. Här blir jag inte lurad!

Eva M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Snabbt, smidigt och jättetrevlig personal. Tack! Mycket nöjd!

Anna O
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag hade bokat en årlig service på bilen och nytt handtag till insidan av förardörren och byte av glödlampa. När jag ringde och bokade tid till detta så beställde han handtaget så det skulle finnas på plats till den dagen jag fick tid hos dem. Allt gick jättebra och mycket trevligt bemötande både när jag lämnade in bilen (dagen innan) och när jag hämtade bilen. Upptäckte sen att dem glömt att "släcka " varningsmeddelandet för service så jag ringde och då sa han att jag kunde komma tillbaka direkt och så fixade han det åt...

Lena R
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Fint bemötande och god service Speedy levde upp till mina förväntningar med service vid däckbyte

Gladina B
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jatte bra service. Highly recommended! I would definitely use them again for my next service.

Carl W
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Om inte vore förr att jag blev tvungen att köra tillbaka så hade ni fått högre betyg av mig Men min bil hade inte blivit testkört tillräckligt länge för att kunna se att allt fungerar perfekt. Jag hade bytt kamrem, vattenpump och en grundservice. När hämtar bilen och sedan åker hemåt märker jag att det är iskallt i värmesystemet och motorn blev väldigt varm och expansion kärlet kallt Kör tillbaka till speddy och precis utanför så blir bilen en bastu på en sekund. All glykol borta i kärlet. En luftbubbla? Bilen inte tillräckligt...

Mats O
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Batteribyte till betydligt lägre kostnad än märkesverkstaden. Bra service och mycket trevligt kundbemötande!

Annette Monica Christi O
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Hjulskifte. Snabbt utfört och vänligt bemötande.

Mats N
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra och prisvärt, snabbt att få bokat.

Mikael M
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Jag får SMS om att bilen är klar men när jag får nyckeln visar det sig att vissa fel inte är åtgärdade. Jag undrar varför man inte ringer och meddelar att man stött på svårigheter. För mig är priset mindre viktigt. Jag vill framför allt slippa hämta en halvklar bil som måste in egen. Detta har nu hänt två gånger på raken. Hör av er med frågor, klart bilen när ni ändå har den. Jag har fler bilar.

Nils arne christer W
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Bra servie och snabbt utfört arbete. Trevlig personal i kundmottagningen.

Anna H
Skrev om Speedy Bilservice Malmö

Trevligt bemötande, fick snabbt tid och väl utfört arbete!