Mycket bra och snabb service och trevlig personal.
Speedy Bilservice Malmö
Hos oss på Speedy Bilservice i Malmö får du snabb bilservice till hög kvalitet. Vår kedja har 30 års erfarenhet och möter alltid kunderna med öppenhet och ärlighet. Noggranna kontroller utan kostnad och alltid ett fast pris innan reparationen är några av de saker vi erbjuder här hos Speedy. Självklart har du även garanti i 3...
2718 omdömen om Speedy Bilservice Malmö
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb och bra service! Imponerande att man kan boka exakt tid för åtgärden och på så vis slipper vara utan bilen onödigt länge. Dessutom vänligt och trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda!
Enkelt, smidigt och professionellt
Mycket bra,alltid glada och trevliga,snabb o fin service,humana priser,
Fantastisk snabb hjälp trots semestertider samt helt korrekt utfört och jätte trevligt bemötande Tack för hjälpen 🙏🏻
Bra service, lätt att få tid, möjlighet till lånebil
Bra bemötande. Snabbt och smidigt byte av däck. Hade varit ännu bättre om det gått att boka en specifik tid i förväg.
Suveränt som vanligt. Stamkund sedan 20 år.
Jag är mycket nöjd med servicen och personalen De har verkligen ställt upp för mig och lagt ner tid för att hitta felet på på min bil Jag kan verkligen rekommendera dem.
Kund-vänligt, personligt bemötande! Adekvat och kunnig personal som ger en kommunikativ kostnadsberäkning före åtgärder! Reparationer på mina bilar genom åren har alltid utförts till min fulla belåtenhet.
Snabb och bra service. Rekommenderar
Mycket effektiva och trevliga.
Bra bemötande. Kunniga mekaniker.
Gick snabbt att boka. Jag fick lånebil trots att jag inte sagt till innan. De åtgärdade felet och det kostade mindre än väntat.
Bra service, snabbt och effektivt!
Snabbt och bra service. Ärlig personsl
Trevligt och proffsigt bemötande i servicedisken. Speedy Malmö fixade ACn i min gamla bil till fullt belåtande och till rimligt pris
Mycket kunniga tillmöyesgående.
Favoritmekken. Alltid trevliga och transparenta!
Snabbt och prisvärt med utmärkt service.
Snabb och bra service. Lätta att lämna och hämta.
Vänligt bemötande och bra service.
Fick bytt 2 framdäck pga punktering. Fick vänta 5 dagar då de inte var lagerförda. Bra service
Fick ett fantastiskt trevligt mottagande och utmärkt service. Hoppas jag inte blev särbehandlad, även om jag kände mig prioriterad. Anlitar företrädesvis Speedy då de har konkurrenskraftigt priser och jag får veta dem i förväg. Är det någon avvikelse så meddelas jag och kan ta ställning.
Alltid trevligt bemötande och tydlighet.
Smidigt snabbt och bra bemötande
Väll bemöt mycket bra service även när man ringer till speedy i Malmö så svarar de snabbt och bokningen redan nästa dag Kan bara säga allt det bästa och kan rekommendera verkstaden till alla
Trevlig personal tiden stämde gott kaffe lite i dyraste laget
Jag fick tid och felet åtgärdat redan dagen efter jag hörde av mig. Mycket trevligt bemötande, har aldrig känt mig så välkommen till en bilverkstad.
Altid perfekt. Jeg bruger kun dette værksted.
Alltid trevligt bemötande och personalen känns proffsig och trovärdig. Jag gör min årliga service hos Speedy Malmö och det har alltid fungerat mycket bra🤗!
Snabbt, enkelt och prisvärt.
Trevligt bemötande, tydlig info.
Fick hjälp snabbt. Trevligt bemötande, rimligt kostnad och pedagogisk förklaring av vad felet var. Mycket positiv upplevelse och kommer vända mig till Speedy även fortsättningsvis.
Ett underbart mottagande löste all problem bilen färdig när man lovade Fick haveri på bakaxeln
Mycket pengar för en undersökning. Gav ingenting.
Lite för dyrt man leverera vad de lovar.
Professionella duktiga personal.
Väldigt nöjd . Mkt trevligt och professionellt.
Jag kommer aldrig anlita er igen och jag kommer varna mina vänner!
Vänligt bemötande och snabb service!
Bra bemötande, snabb service, trevlig personal. 😃
Super service och snabbt. Bra med lånebil.
Jag hade inga förväntningar men blev trevligt bemött och de utförde servicen på bilen snabbt och hittade fel som ska göras vid vid ett annat tillfälle. Allt var bra och tänker komma tillbaka igen.
Vänligt bemötande och snabb och prisvärd service renderar i toppbetyg.
Kompetent och snabb service. Tydliga avtal och kommunikation om vad som är överenskommet. Bra prisbild jmf märkesverksstäder. Rekommenderas.
Bra bemötande i butik samt att kunna ställa frågor till mekaniker. Oljebyte
Väldigt trevligt bemötande och kunde hjälpa mig snabbt! Kände att jag kunde lita på dem och att de hade stor kunskap och verkligen ville mitt bästa för min bil och som kund. Kan varm rekommendera dem.
Bra service, dock lite för optimistiska med hur långt tid servicen skulle ta. Men annars väldigt nöjd då de löste sig med låne bil. 🙂👍
Absolut bästa man går till .väldigt duktiga killar och mycket trevliga/ 1000 tack speedy