Jag hade en bokning hos dem för däckbyte. De gjorde ett utmärkt jobb, och personalen var trevlig och kommunikativ. Sammantaget hade jag en mycket bra upplevelse.
JTH LV-Service AB
Välkommen till JTH LV-Service – din Autoexperten Bilverkstad i Enviken! Vi är din lokala verkstad och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vårt utbud omfattar allt från felsökning, bromsservice, AC-service, batteritest och batteribyte till däckservice med däckbyte, däckhotell, hjulinställning...
205 omdömen om JTH LV-Service AB
Som alltid blir man väl mottagen och arbetet på bilen är utmärkt utfört.
Mycket bra service och trevligt bemötande. Guldstjärna!
Ett välgjort arbete de verkar vara ärliga och vill göra kunden nöjd. Med vänlig och bra kontakt med telefon, trevlig telefonsvar då mekarna inte kan svara och jobbar för fullt. Toppbetyg jämfört med de andra i stan.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.
Lätt att få en tid. Skönt med en verkstad där man faktiskt får prata med någon. Vänliga och professionella!
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!
Som alltid bra bemötande och ett bra utfört arbete Bra att man får 2,orna släkt efter besiktning,
Proffsig service och snabb hjälp med bilen.
Super bra snabb och bra yrkesfolk
Alltid trevligt bemötande av serviceinriktad personal hos JTH! De gör alltid ett bra jobb!
Allt fungerade toppen 👍 bra bemötande från kundtjänst på min årliga bilservice
Det är en lokal verkstad som sätter kunden i fokus och gör allt för att bilen ska repareras på bästa sätt.
Bra service och trevlig personal
Grym service! Tydliga! Hjälpsamma!
Allt bara bra ,inget krångel me nått 👍👍
Bemötandet var väldigt bra. De talade om fel som de upptäckt och kom med förslag på åtgärd. Prisuppgiften jag fick på åtgärden blev billigare, vilket ju är positivt. Installation av motorvärmare och upptäckten på vattenpump som läckte.
Bra service perfrkt i tid...............
Blir alltid väl bemött. Personalen är verkligen hjälpsamma.
Kanon service, jobbet utfört snabbare än väntat med ett bra resultat! Bra service från start till mål. Johan Svedberg är världsklass!
Mycket snabbt agerat att finna en servicetid, jättebra kundbemötande vid tidsbokning och leverans. Lösningsorienterade och bra förslag som passar för kunden och dennes plånbok.
Trevlig personal och mycket tillmötesgående. Varmt tack för ert arbete.
Alltid trevligt bemötande och snabb sevice
Perfekt för mig som jobbar i närheten. Bara lämna bilen på morgonen och hämta på eftermiddagen. Lagningen till full belåtenhet.
Dom fixade mitt problem med bilen och det känns så skönt att kunna göra det ute i byn istället för att behöva åka till Falun. Prisvärt.
Snabb och bra hjälp med ,byte av halvljuslampa
Mycket bra information och kundkontakt
Bra service o trevlig personal
Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.
Toppen, vilken bra service och trevlig personal
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Kunniga och trevliga bra bemötande och jobbet blir klart när det var sagt.
Super - mycket hög servicegrad!
Alltid bra service Alltid proffsigt mottagande och bemötande Alltid blir jobbet utfört precis som man kom överens Aldrig att man känner sig lurad Trots att man ställer enkla/konstiga frågor Trots att jag är en kvinna Vi har tur att vi får ha er verkstad och personal i Övertänger
Fantastiskt bemötande och jättebra reparation. Proffs i arbete.
Snabb hjälp i en akut situation
Bra service. Trevligt bemötande.
Tack för snabb och bra service på våran golf
Anlitat i många år och hittills inte klagat på något.
Bemötandet var trevligt och utan några problem. Jag var nöjd.
Trevligt bemötande, bra jobbat!🙂
Trevligt bemötande och snabbt jobbat!
Enastående service! Väldigt trevligt gäng att ha å göra med :)
En mycket förtrolig känsla får jag när jag tar kontakt, och får respons från personalen på JTH. Det önskade jobbet har utförts med professionalitet, och helt enligt överenskommelsen mellan mig och företaget.
Bra jobb jättebra montering trevlig personal.
Bra bemötande o bra genom jobb
Tacksam för närhet till verkstaden ute på landsbygden. Jättebra och smidig service.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Alltid bra………………………………………………..
De är väldigt hjälpsamma och proffsiga.
Bemötandet var mycket bra. Det utförda arbetet vet jag inte men antar att det gjordes som det skulle och det var relativt billigt. När jag hämtade bilen fick jag en redogörelse för vad dom gjort. (Bilen behövde hjulinställning). Mycket nöjd!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och det känns tryggt att lämna bilen hos dom.
Trevlig och kunnig personal samt bra pris på arbetet.
Vi fick akut problem med läckage på ett däck. Uppskattar snabb hjälp med både felsökning och reparation.
Riktigt bra service och trevlig personal