JTH LV-Service AB

JTH LV-Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till JTH LV-Service – din Autoexperten Bilverkstad i Enviken! Vi är din lokala verkstad och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vårt utbud omfattar allt från felsökning, bromsservice, AC-service, batteritest och batteribyte till däckservice med däckbyte, däckhotell, hjulinställning...

25 omdömen om JTH LV-Service AB

Allfrakt I Vikarbyn A
Skrev om JTH LV-Service AB

Bästa o trevligaste lastbilsverkstad som finns o så fruktansvärt duktiga på det mesta i alla lägen

Sara Katharina V
Skrev om JTH LV-Service AB

Mycket bra kundbemötande och service

Hans Erik Ingemar F

Dom är toppen. Bra service Serviceinriktade

Siv Gunnel Birgitta T
Skrev om JTH LV-Service AB

Ni är bäst av alla bilreparatörer jag träffat . Får bra upplysning om vad som behöver åtgärdas. Ni är noggranna. Vänliga och lånar ut bil om reparationen tar några dagar. Ni får 10 guldstjärnor av mej.🌸🌸🌸🌸

Ragnar Ola G
Skrev om JTH LV-Service AB

mångsidiga mekaniker som löser det mesta!

Elin Christina S
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra, snabb och välgjort arbete.

Berith Monica P
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra bemötande och snabb service

Lars Folke H
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra och noggrann vänligt bemötande vi har en lång kundrelation

Hans Lennart Nicklas T
Skrev om JTH LV-Service AB

Jag blev (som vanligt) trevligt bemött av kunnig kundmottagare. Dom är proffs på det dom gör, gäller både på personbilar och lastbilar, jag har varit där många ggr tidigare då jag är en fd åkeriägare. Jag gjorde en 12000 mila service på personbilen vid detta besök. 👍 // Nicklas

Bror Jonas P
Skrev om JTH LV-Service AB

Vänligt bemötande! Bra med en lokal servicestation!

Thomas Ture H
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra snabb och personlig service. Känns som att kan lita på deras arbete. Aldrig haft något att klaga på.

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med Vänlig Hälsning JTH LV-Service

Karl Åke H
Skrev om JTH LV-Service AB

Byte till nya sommardäck. Jättebra bemötande o snabbt jobbat med andra ord toppen 👌

Svar från JTH LV-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Erik Roland S
Skrev om JTH LV-Service AB

Mycket bra.Anton är duktig och dom andra med.

A. Joon Transport A
Skrev om JTH LV-Service AB

En jätte bra verkstad bra bemötande och mycket bra mekaniker på på lastbilar Ove och Clas kan varmt rekommendera den verkstaden.

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ulf Roland M
Skrev om JTH LV-Service AB

Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig snabbt vid ett multiremshaveri. Anlitar alltid denna bilverkstad och blir alltid nöjd

Svar från JTH LV-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Hans Folke Hardy E
Skrev om JTH LV-Service AB

Toppen bra .Bättre kan det inte bli. Tio poäng av fem möjliga.

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden

Kenth Håkan Ö
Skrev om JTH LV-Service AB

Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande. Kan bara rekomenderas.

Svar från JTH LV-Service AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Camilla Elisabeth Ma W
Skrev om JTH LV-Service AB

Mkt bra service. Trovärdiga och kunniga. Har haft både min bil och mitt släp servat senaste månaden. Kan varmt rekommendera dom.

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Erik Viktor J
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra bemötande och överkomliga priser. Hjälpsamma och duktiga!

Hans Erik J
Skrev om JTH LV-Service AB

Alltid perfekt bemötande och utförda jobb!!

Svar från JTH LV-Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Mats Georg H
Skrev om JTH LV-Service AB

Jag fick hjälp snabbt med ett trevligt bemötande

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med vänliga hälsningar verkstaden

Raymond Wass Åkeri A

Bra service. Trevligt bemötande. Yrkesskicklighet

Svar från JTH LV-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar från verkstaden

Ulf Arvid B

Bästa verkstan 😃👍 Finns inte så mycket mer att tillägga 🚙🚙🚙🚙🚙

Svar från JTH LV-Service AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Nils Johnny E
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra bemötande, de fixar mina problem , med traktor som personbil. Jättebra med en riktig verkstad på "byn".

Anna-Lisa Viktoria T
Skrev om JTH LV-Service AB

Bra bemötande, trevliga, hjälpsamma, duktiga mekaniker till bra pris.

Svar från JTH LV-Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan