Servicen var mycket bra, tyvärr fick jag redan på att mekanikern var sjuk efter att jag lämnat in bilen. Men de hörde snabbt av sig om detta och gav mig en ny tid strax därpå
Garage 74
Välkommen till Garage 74 – din Autoexperten Bilverkstad i Borås! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss får du hjälp med bilservice, AC-service, bromsar, felsökning, batteribyte samt däckservice som inkluderar däckbyte, montering av däck på fälg, hjulinställning och däckhotell....
95 omdömen om Garage 74
Väldigt bra bemötande och bra service
Hej, jag görde stor service hos Garage 74 . Från början jag fick detaljerad offerten vilken görde att jag velde Garage 74 att utföra arbetet. Kundtjänst svorar på mina frågor snabbt på appen. Jag är jättenöjd av allt.
Man får svar snabbt och tydligt när man frågar eller mejlar. Nära rv 40 och bra parkering. Reparationstiden blev dock längre än planerat.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Informationen om status och vad som behöver göras fungerade mycket bra. Det som inte var bra var att det krävdes kontant betalning och att ni ej accepterade att fakturera även då vi kom med bärgare och att vi är ett företag. Då bilen hämtades av vår personal som ligger ute på jobb så blev det onödig administration.
Vi uppskattar din feedback och tar med oss dina synpunkter framåt.
Trevligt bemötande. Snabb handläggning. Duktiga mekaniker. Bra informerande kundservice. Rimliga priser.
Bra service och snabb reperation..
Första gången jag anlitar dom och allt kändes jättebra
Gott bemötande och snabb service. Blev krångel med betalning och det gick att lösa smidigt.
Höll tiden som lovat samt löst garantiåtgärder som vi själva missat. Mycket bra och tacksamt
Lämnade in bilen på måndag och den var färdig vid lunch på fredag vilket var mycket bättre än jag hade planerat för.
Jag tycker att det är jätte bra verkstad och man få hjälp jätte snabb och trevliga personal
Gjorde felsökning på min VW Dom upptäckte fel som inte toveks bil kunde hitta. Tydlig kommunikation och helt okej priser. Gratis lånebil under tiden. Inget att klaga på
Bra service, missade hyrbil de fixade ändå😊
Alltid trevligt bemötande och väl genomfört arbete.
Trevlig personal, samt god service. Absolut ett företag å rekommendera.
Toppen service på alla sätt både på bilen o till mig Vänlig personal Det är enkelt o tryggt
Trevligt bemötande och väl utfört jobb
Världens finaste och bästa tjej bakom disken. Rätt tjej på rätt ställe!!! Kul att se!!
Bokade tid och fick hjälp snabbt.Trevlig personal och servicen utan anmärkning
Helt absurt! När jag var kund hos garage 74 upplevde jag den sämsta kundservicen i hela mitt liv, en person som hette Peter om jag minns rätt började att peka med fingret på mig och talade aggressivt mot mig efter att jag sade till han att en sak fattades på min ”ny reparerade bil”. Jag vet inte i vilken värld en kund ska bemötas sådär, helt sjukt dåligt och allmänt pinsamt för ett företag att ha sådana medarbetare. Kommer helst aldrig tillbaka till närheten av detta företaget
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna hos oss, och vi tar till oss av det du skriver.
Alltid grymt bra service i tid.
Bra bemötande-lätt att få kontakt med-alltid hjälpsamma !
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Trevliga och proffsiga! Jag kunde få en snabb tid för service och däckbyte.
Har lämnat in min bil innan hos er och varit supernöjd, bra servis bra kommunikation och lätta att få tag på! Denna gången tog det 1,5 vecka med mail innan jag ens fått rätt offert och kunde boka en tid! Sen ber jag om felavläsning av en lampa som lyser i bilen. Vilket inte gav mig något! Då kan man erbjuda en ny tid även ringa och fråga om jag vill att ni undersöker vidare! Inget får till och med fråga efter det när jag betalar. Även en rem som låter, ring och ha en diskussion med kunden inte bara säga när man betalar,...
Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.
Jag blev alltid bemött väldigt bra, personalen är trevlig och hjälpsam. Den tekniska delen var så där, beställdes fel reservdel och när äntligen efter flera dagar extra hämtade bilen upptäckte att det var fel monterat.
Försäkringsärende, tog extremt lång tid o ingen återkoppling alls.
Tack för att du berättar, vi vill gärna bli bättre och tar till oss av det du skriver.
Fick ett bra bemötande. De förklarade hur de skulle ta hand om skadan och vad de skulle göra. Resultatet är en fräsch framdel
Försäkringsskada på bilen Allt hanterades smidigt och prel tidtabell hölls
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Helt nöjd med reparationen men vi anser att dialogen med kunden kan förbättras angående tidsplan och eventuella justeringar på grund av problem med reservdelar och liknande som gör att det drar ut på tiden.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Lagade skadan väl. Lätt att boka tid och kontakt mellan verkstad och försäkringsbolag funkade fint.
Proffsigt bemötande och kompetent personal.
Tyvärr fick jag ingen bra upplevelse utan valde, efter deras felsökning, att vända mig till annan verkstad för åtgärd. De högg upp sig i pris, överdrev det som behövde åtgärdas och gav således inget förtroende. En annan verkstad inom samma kedja lämnade samma offert på samma åtgärder med en prisskillnad som var 25% lägre. Det visade sig dock att flera uppgivna åtgärder inte ens var nödvändiga varför slutsumman på den andra verkstaden blev 50% lägre. Vi betalade 9000 istället för 18000. Ett rent bedrägeriförsök helt enkelt. Kommer aldrig mer vända mig dit.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre. För att få bästa hjälp rekommenderar vi att du tar kontakt med verkstaden direkt.
Snabbt och smidigt. Bilen blev färdig flera dagar före utsatt tid. Trevligt bemötande.
Profetionel bemötande av kundtjänst
Snabbt och trevligt bemötande. Fick hjälp med lånetid.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Alltid ett bra och positivt bemötande. God kommunikation och förklarar på ett bra sätt vad som gäller och hur saker funkar. Rekommenderar!
Överlag bra, men färdigdatum var något oklart. Hör gärna av er om det tar någon extra dag eller två so i mitt fall.
Bra, snabb service vid byte av vindruta
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Väldigt trevlig personal och mycket bra service
Jag blev bra bemött.De hade lagat skadan fint.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Mycket bra bemötande och reparation av skadan på vår husbil är perfekt gjord.
Bra och snabb service. Snabbt svar på emailförfrågan.
Karosskada. Trevligt bemötande. Snabb hjälp.
Blev bemött på ett mycket trevligt sätt! Gick smidigt, när de behövde behålla bilen fick jag låna en lånebil. Dock vet jag inte än om problemet jag kom dit för är löst men det går jag snart reda på.
Plåtarbete, lackering, proffsigt , bra bemötande..
Ett väldigt trevligt bemötande.kände inte till garage 74 jag är helt nöjd med upplevelsen jag hade en plåtskada.
Klockren kundkontakt och bemötande. Strålande utfört arbete! Fixad buckla på min bil
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Opersonligt Lång tid innan återkoppling vid bokning
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Tog ca 10 dagar att åtgärda en lackskada, vilket är bra! Fick tid nästan direkt efter skadeanmälan var gjord, mycket bra. Mindre bra: fick sms att bilen var klar efter verkstaden hade stängt.
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten