Gränsverkstad AB

Gränsverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.4

Välkommen till Gränsverkstad AB Töcksfors – din Autoexperten Bilverkstad i Töcksfors! Vi utför service och reparationer samt hjulinställning, AC-service och diagnostik och felsökning. Beställ dina nya däck hos oss och förvara dem på vårt däckhotell. Boka en tid, lämna in bilen och gör sedan dina ärenden på Töcksfors Handelscenter...

12 omdömen om Gränsverkstad AB

Andre T
Skrev om Gränsverkstad AB

God kundeservice, nydelig frokost og fine rom!

Irene Mariann T
Skrev om Gränsverkstad AB

Jag blev väldigt trevligt bemött i receptionen. De hade tagit hem de vanligaste delarna som behövdes när handbromsen inte funkar. De gjorde felsökning o såg att det var ett större fel på en vara som behövde beställas. Jag fick sms snabbt om att jag kunde hämta bilen o fick även snabbt en ny tid för att åtgärda felet. Hittills har allt känts otroligt bra o tvekar inte att anlita verkstaden igen med så snabb service.

Frode P
Skrev om Gränsverkstad AB

Gransverkstaden burde fått en femmer, men telefonfunksjonen var til stor irritasjon. Vanskelig å komme gjennom, dårlig forbindelse hørte ikke hva som ble sagt osv. Er nå klar over at de har tatt dette opp med sin teleleverandør. Tjenesen er i dag så dårlig at jeg ikke får lysgt å ringe dem.

Cecilie S
Skrev om Gränsverkstad AB

God service og hyggelige folk. Holder seg til prisen som er avtalt. Veldig fornøyd

Karin Jenny T

Snabb hjälp trevligt bemötande

Thor Egil P
Skrev om Gränsverkstad AB

Jeg ble tatt veldig godt imot da jeg ankom med bilen. God informasjon igjennom reparasjon og vel utført reparasjon. Jobben tok lengre tid en forventet grunnet uforutsette problemer, jeg fikk låne bli og kjørte hjem til Skien i Norge. Anbefaler dette verkstedet på det sterkeste :)

José P
Skrev om Gränsverkstad AB

Snabb hjälp, bra mottagning av personal

Svar från Gränsverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Jessica Sofia B
Skrev om Gränsverkstad AB

Det var ett mycket trevligt bemötande och en snabb service.

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Petter Rolf L
Skrev om Gränsverkstad AB

Fornøyd, hyggelig service og rask tilbakemelding

Svar från Gränsverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Stein Robert R
Skrev om Gränsverkstad AB

Alltid godt utført arbeid, hyggelige medarbeidere, og gode råd rundt reparasjoner 🙂

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Åke Lennart C

Fint bemøtandei resepsjonen. Snabb service. OK pris

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Jostein H

Veldig bra på alle punkter. Det här rekommenderas varmt! Mvh Jostein

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan