Gränsverkstad AB

Gränsverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.4

Välkommen till Gränsverkstad AB Töcksfors – din Autoexperten Bilverkstad i Töcksfors! Vi utför service och reparationer samt hjulinställning, AC-service och diagnostik och felsökning. Beställ dina nya däck hos oss och förvara dem på vårt däckhotell. Boka en tid, lämna in bilen och gör sedan dina ärenden på Töcksfors Handelscenter...

69 omdömen om Gränsverkstad AB

Moa Mikaela H
Skrev om Gränsverkstad AB

Snabba och billiga! De gör det lilla extra.

Thore Olof A
Skrev om Gränsverkstad AB

Bra service och bra bemötande 👌

Irene Maj-Inger M
Skrev om Gränsverkstad AB

Fick hjälp nästan omedelbart och dom skrev även anteckning om ett annat ” fel ” som skulle kanske åtgärdas. Bra bemötande och snabb service

Margareta Annette N
Skrev om Gränsverkstad AB

Jag fick det bästa bemötandet! Hade inte särskilt stora förhoppningar att jag skulle bli hjälpt innan lunch-tid. Men trots att personalen var i ett telefonsamtal var han villig att ge mig lite tid och lösa mitt problem! Ett stort tack!

Stig-Erik Gunnar J
Skrev om Gränsverkstad AB

När vi kom på lovad tid var bilen inte klar, fick åka hem utan bilen, mycket dåligt att inte informera om försening!

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Lars Åke Fredrik J
Skrev om Gränsverkstad AB

Har alltid blivit väl bemött och fått god service. Dessvärre hade man glömt att ta med en av detaljerna jag särskilt nämnde på telefon (trasig spolarvätskepump) i offerten så det blev bekräftat men inte utfört då delar fattades. Bortsett från det är jag mycket nöjd och belåten.

Svar från Gränsverkstad AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Jacques François T
Skrev om Gränsverkstad AB

Ok og greit. Har bare fått skifta til vinterhjul.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Mikkel K
Skrev om Gränsverkstad AB

veldig bra service. men dårlig på at ta telefonen.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.

Rajmund Wlodzimierz G
Skrev om Gränsverkstad AB

Jeg er veldig fornøyd med servicen og det utførte arbeidet. Anbefales.

Bengt Joakim E
Skrev om Gränsverkstad AB

Ser man inte skillnad på ett läck på avgassystem och en dumpventil till turbo så kan man fundera lite. de stod och gasa satan ur min bil när jag var där för de trodde det läckte från avgassystemet som de lagat och trodde det var läck på det igen. det är lite olika ljud på dessa saker

Svar från Gränsverkstad AB

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Tom-Ivar T
Skrev om Gränsverkstad AB

Alt i alt veldig bra. Kan bli bedre på og informere når bilen er klar for henting

Svar från Gränsverkstad AB

Vi er glade for at du valgte oss og ser frem til å hjelpe deg fremover.

Oddvar Syvert K
Skrev om Gränsverkstad AB

Hyggelig behandling, men fikk ikke beskjed om stenging av kundemottak utenom åpningstiden.

Jennifer Ellinor Je A
Skrev om Gränsverkstad AB

De skulle kontakta mig men de hörde inte av sig

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för ditt omdöme. Vi tar med oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt för att förbättra kundmötet.

Laila P
Skrev om Gränsverkstad AB

Alltid blide og imøtekommende aldri nei når man spør om ting man selv ikke har greie på. Prismessig ligger dem litt sånn i overkant av midt på. Men det er vel verdt å betale for god service Hadde service og bytte av dekk dem oppdaget to feil på bilen som vil bli rettet opp i ganske snart.

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Aina Irene H
Skrev om Gränsverkstad AB

Beställde tid för däckbyte måste köpa 2 nya däck var beredd att vänta men de fanns ilager så jag fick hjälp samma dag jätte nöjd

Per-Erik H

Topp service, proffe, løsningsorientert, til gode priser. Anbefales 👍

Steinar Arne P
Skrev om Gränsverkstad AB

Veldig bra service, hyggelig kundekontakt, og det ble billigere enn.avtalt pris

Laraib A
Skrev om Gränsverkstad AB

Bra bemötande och service men lite dyr

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Emma Maria J
Skrev om Gränsverkstad AB

Kommer inte sätta min fot på denna verkstad igen! Sämsta besöket någonsin.

Svar från Gränsverkstad AB

Det här är inte den känsla vi vill att våra kunder ska ha. Tack för att du berättar. Vi beklagar att ditt besök inte levde upp till våra mål, vi ser detta som något vi måste förbättra. Vi vill gärna veta vad det var som inte var bra.

Oddbjørn M
Skrev om Gränsverkstad AB

Bosse er vennligheten selv. Veldig presis beskrivelse hva som må gjøres og det er lett og ta stilling til de ulike feilene som blir forevist. Denne gangen er jeg ekstra imponert da jeg kom uanmeldt med bilen. Jeg er veldig fornøyd og kommer tilbake, det er helt sikkert:-)

Maria P
Skrev om Gränsverkstad AB

Hyggelig, ryddig og proff behandling av oss og bilen

Zid M
Skrev om Gränsverkstad AB

När alla produkterna är på plats så håller verkstad tidsschema och jag har ingenting negative att säga om Gränsverkstad AB. Jag kommer att fortsätta använda deras service i framtiden.

Henning R
Skrev om Gränsverkstad AB

Hyggelige folk, men litt dårlig til å følge opp med raske tilbake meldinger. Nesten umulig å treffe folk der på telefonen, når man har noen korte spørsmål som krever raske svar. Noen ganger litt slurv i arbeidet, dette er dumt da man kjører langt og bilen står der i flere dager og uker. Det fungerer greit, men har et forbedringspotensiale. Stå på...!

Svar från Gränsverkstad AB

Takk for at du deler med deg og for at du velger oss som din verkstad, det betyr mye for oss.

Sven-Erik E
Skrev om Gränsverkstad AB

missade min bil den bokade dagen, delarna som skulle bytas var ej beställda. Sen blev man inte erbjuden ny tid på en vecka. Otrevligt bemötande av damen som bokade in jobben.

Svar från Gränsverkstad AB

Vi hör dig, och vi tar det här vidare direkt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Lisbet Anna-Karin P
Skrev om Gränsverkstad AB

Jag är nöjd,fick fixat det smidigt. Fick tid dagen efter jag kontaktade verkstaden 👍

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Arne S
Skrev om Gränsverkstad AB

Det är en bra verkstad. Skal jo tillbaka..

Heinz Willi F
Skrev om Gränsverkstad AB

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling för boka tid.

Gabriela Bernadeta G
Skrev om Gränsverkstad AB

Bra och snabb service. Jätte snällt person. Min bil fick allt den behövde

Svar från Gränsverkstad AB

Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten

Ida Maria W
Skrev om Gränsverkstad AB

Snabb och bra service , tillmötesgående.

Svar från Gränsverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!  Mvh Autoexperten

Uni Pernilla V
Skrev om Gränsverkstad AB

Bra bemötande från början till slut. Fick en tid redan nästa dag och felet är nu åtgärdat.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Steinar Christopher G
Skrev om Gränsverkstad AB

Veldig bra service og hyggelig betjening

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att du haft en bra upplevelse.  Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök.  Mvh Autoexperten

Kristina Maria Ann-S K
Skrev om Gränsverkstad AB

Vänligt bemötande och mycket bra jobb blev gjort

Svar från Gränsverkstad AB

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jérgen Helmut Emil Z
Skrev om Gränsverkstad AB

Blev oerhört vänligt bemött. Problemet med bilen var allvarligt men det blev löst professionellt till ett rimligt pris.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Rune Erlend F
Skrev om Gränsverkstad AB

God opplevelse av kundebehandlingen og ferdigstillelse av bilen etter avtale. Den elektroniske kommunikasjon om pris på oppdraget og når oppdraget skulle utføres, skjedde raskt og på en god måte.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.   Mvh Autoexperten

Wiebke Claudia L
Skrev om Gränsverkstad AB

Mycket bra verkstad med trevlig och teknisk kunnig personal, Hälsningar Jonas

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lindkvist Rep & T
Skrev om Gränsverkstad AB

Allt var toppen, kunde inte bli bättre.

Svar från Gränsverkstad AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Vidar Johannes K
Skrev om Gränsverkstad AB

Altvgikk snapt og resultetet var bra. anbefles til alla..!

Svar från Gränsverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Roger Edmund C
Skrev om Gränsverkstad AB

Flott! En ting savnet jeg. Ingen stempel i service bok. Jeg måtte kjøre innom dagen etter for å få stemple i service boken.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten

Vidar B
Skrev om Gränsverkstad AB

Godt utført arbeide. Holdt pris tross mange ekstra timer.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Carl Henrik O W
Skrev om Gränsverkstad AB

Mycket bra bemötande, lite minus att alla delar inte beställts, men på det stora hela så var det en bra upplevelse.

Svar från Gränsverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Mvh Autoexperten

Waage V
Skrev om Gränsverkstad AB

Alltid hyggelige og serviceinnstilte de som jobber der. Jeg har alltid vært fornøyd etter at bilen har vært der.

Svar från Gränsverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Arne Kristian B
Skrev om Gränsverkstad AB

Intet at bemerke på arbetet, var meget nøjd

Svar från Gränsverkstad AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Berit Synnøve T
Skrev om Gränsverkstad AB

Veldig fornøyd med jobben som ble utført.

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bror Erling G
Skrev om Gränsverkstad AB

Trevligt bemötande och löste ett akut problem snabbt. Tack för hjälpen

Svar från Gränsverkstad AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Vibeke J
Skrev om Gränsverkstad AB

Hei, Veldig hyggelig og imøtekommende. Fikk ekstra service med å vaske min motor for oljesøl

Svar från Gränsverkstad AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

My C M O
Skrev om Gränsverkstad AB

Jag tycker de har varit väldigt tillmötesgående både när man beställde tid och vid hämtning av bilen.

Patricia El V
Skrev om Gränsverkstad AB

Helt Okej, rätt mobil, fel person. Jag tycker inte om Trustpilot. Henrik Lindaas. Jag kommer inte att svara på frågor som skickas via Trustpilot.

Peter Willi S
Skrev om Gränsverkstad AB

tack för den snabba och obyråkratiska hjälp

Hyra Karlstad A
Skrev om Gränsverkstad AB

Snabbt smidigt bra pris o bra jobb

Svar från Gränsverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Anne-Lise B

Bra……………..😊😊😊😊😊😊😀😀😀😀😀😀😀😀😀😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣