Supert!!! ⭐️⭐️⭐️ så fornøyde!
Gränsverkstad Charlottenberg AB
Välkommen till Gränsverkstad Charlottenberg – din Autoexperten Bilverkstad i Charlottenberg! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och tar emot husbilar. Du hittar oss i Charlottenbergs Shoppingcenter nära norska gränsen. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, däckbyte, hjulinställning, felsökning,...
18 omdömen om Gränsverkstad Charlottenberg AB
Inget att säga om servicen dom utförde eller bemötande men lägger man ett pris på 3000kr för 2,5 timmars jobb och sen ringer efter inte ens en timme å säger att jobbet är klart å fortfarande ska ha betald för 2,5 timmar tycker jag är dålig gjort . Säger jag 5 timmar till mina kunder å så visa det sig att det ta 2 så fakturera jag 2 inte 5 .
Jeg har varit kund der i 15 år og er alltid fornøyd med super service!🤩
De är jätte trevliga Problem lösare och kundservice 👍👍👌👌. Skrattar godt med de varje gång. Ärliga när det gäller förslag.
Alltid ett proffsig, trevligt och glatt bemötande.
Riktigt bra service hos dom! Aldrig några svårigheter att få hjälp!
bra bemötande av personalen som är kunniga och gör ett bra jobb
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten
Bra mottatt, og alltid god hjelp!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Trevlig personal . Senaste besöket var bra var byte till sommardäck och fler fel upptäcktes. Bra att få veta.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Hyggelig betjening. God tilbakemelding om pris. Flinke fagfolk.
Pålitelige. Fleksible. God service. Rekommenderas varmt
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Gränsverkstad Charlottenberg
Proffsigt. Bra prisnivå jämfört med andra för samma jobb.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Gränsverkstad Chalottenberg AB
Personal i Toppklass !! Bästa bilverkstaden ! //EMAB
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Super bra service. Jätte nöjd allt gick smidigt och bra!
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevlig personal Snabbt utfört jobb Lite för dyrt bara !! Men Mycket bra servis Bjur på kaffe å godis medan man väntar 🤗
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden
Ja blev inte nöjd för fick betala fullt pris på en hel hjulinställning å dä blev bara gjort fram. Så tycker inte dä är acceptabelt.. prata mä mitt ex som prata mä en annan bilverkstad å dom sa att så skulle dom aldrig göra . Hade dä inte gått å gjort bak. Så hade dom inte tagit fram heller för dä ä ogjort arbete då ja måste göra igen. Å dom skulle aldrig ta ut fullt pris för bara framvagnsinställning ..
Vi är verkligen ledsna att du haft en dålig upplevelse. Hör gärna av dig till reco@autoexperten.se så försöker vi reda ut det. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid fantastisk trevlig personal, hjälpsamma och fint bemötande!
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan
Blev uppringd när jag tagit fel på dag. Det är bra. De väntade inte utan 15 minuter efter avtalat tid så hörde de av sig. Jättebra
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan