Jokelas Rost & Bilfix

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 0413-251 51 Dela

Välkommen till Jokelas Rost & Bilfix – din Autoexperten Bilverkstad i Höör! Vi erbjuder bilservice, reparationer och karosseriarbeten för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte, däckmontering, däckhotell, bromsservice, byte av hjullager och felsökning. Vi hanterar försäkringsskador,...

44 omdömen om Jokelas Rost & Bilfix

Anders Stefan J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid god personlig service både på mottagningen och verkstad

Jonas Peter N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Väldigt bra upplevelse, trevligt bemötande. Löste problemet.

Eva Margareta J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Jag har bara blivit mycket bra bemöt av alla på jokelas och har även rekommenderarat jokela till folk som jag träffar

Per William A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Stort tack till er när min bil pajade och ni hjälpte oss snabbt Duktig personal Supertrevliga Varmt bemötande Snabb service

Bo C
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Jag blev rekommenderad av en annan företagare i Höör att anlita Jokelas Rost & Bil fix och det blev lyckat. Det första besöket gällde en ny antenn till en av mina bilar. Vid ankomsten började en mekaniker att bums skruva av den trasiga antennen före jag bett dom göra det och därefter beställdes en ny antenn. Utöver en god service så får man ett bra bemötande och goda råd gällande den aktuella bilen. Jag kan med andra ord varmt rekommendera Jokela Rost & Bil fix.

Rigmor Birg S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevlig och kunnig personal som alltid hjälper till. Väldigt snabb och bra service!.

Bo Patrik M
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Fick snabb och bra hjälp idag när jag akut behövde fixa bilen för att få den i kördugligt skick.

Björn J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Exceptionellt bra service og reparation

Ann Jeanette L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Nöjd som alltid. Får prisuppgift i förväg. Trevligt bemötande, är stamkund.

Elsa Louise Viktoria J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Exceptional customer service! Highly recommended!

Sven Gustav Göran L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevlig service. Realistidka i tidsplanering och kostnadsförslag.

Kjell Jörgen Ö
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycket bra bemötande och servicen var superb. Både lagning av däck och byte av däck och att hitta bra nya däck till bra pris!

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Vänligen Autoexperten

Bengt Göran N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Ett mycket trevligt bemötande o bra utfört arbete Mycket nöjd

Anne N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Fick fixat ACn, med kort varsel, och de såg att avgasröret var löst. Smsade mig och frågade om jag ville få det åtgärdat samtidigt. Mycket smidigt.

Kent Ove J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Som vanligt, trevligt bemötande och god service.

Rocco Nicola F
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Professionellt, seriöst, mkt nöjd. Kan verkligen rekommendera

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten

Riitta Helena K
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Jag har alltid blivit väl bemött och arbetet har blivit gjort efter mina önskningar.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten

Bo Peter Ricki N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevlig och kunnig personal. Alltid serviceminded.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten

Kate Madeleine J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid professionellt och med stor förståelse för kundens önskemål.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Stefano Dante B
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bästa personal som finns. Alltid trevliga o snälla. Får hjälp direkt med att lösa eller laga sitt problem. Tidsbokning får man i regel inom kort. Allt bara så bra med Jokelas.

Anneli Birgitta S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

De har alltid toppen bemötande och meddelar alltid vad saker och ting kostar innan de utför arbetet

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Martin Fredrik H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Är nöjd med allt från man mötte första gången tills man hämtade bil. Det har varit riktigt bra bemötande så priset spelar nästan ingen roll längre

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Pia Elisabet O
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Vänligt och hjälpsamt. Kunnig personal. Den bästa verkstaden jag någon gång anlitat.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Carl Gustav Kenneth M
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid bra bemötande och snabb reparation av felen.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Pernille P

Jag är så nöjd och vi vet att vi altid kan få bra service 1000 tack 🤗

Heléne Maria Therése M
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mkt trevligt bemötande och kunnig personall kring mitt ärende med Ac. Kommer att återkomma !

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Stort tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Hälsningar, Autoexperten

Annika Marie G
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Duktiga, positiva o mycket service

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med Vänliga Hälsningar Jokelas Rost & Bilfix

Hans Lennart A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Vänligt bemötande och snabbt och professionellt utfört arbete.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Jokelas Rost & Bilfix

Kjell Roger Freddy S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Perfekt kundbemötande. Mitt behov av de saker som behövdes åtgärdas blev gjort. Jag fick information om arbetets gång. Jag fick även besked kostnaden innan jag skulle hämta bilen. Helnöjd kund

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Paul L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycket trevligt bemötande. Fick intrycket också att de aktivt försöker hitta den mest kostnadseffektiva lösningen, istället för att sälja en massa dyra delar.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Lena Margareta B
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Blir alltid vänligt bemött. Dom lyssnar på vad det är för "problem" med bilen och löser det så fort som det är möjligt tidsmässigt (och i bland även fortare). Hade en trasig ljuddämpare och detta fixades direkt - när vi hämtade bilen fick vi som tur är reda på att framdäcken var i princip blankslitna och bakdäcken var inte mycket bättre (då hade vi ändå besiktigat bilen 2 månader innan "utan anmärkning" enligt bilprovningen). Trots att dom egentligen inte hade några lediga tider den närmsta tiden fixade dom även däckbyte till oss med bara någon dags väntetid.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Mona Viola L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabb o trevlig service bra bemötande

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Ekastiga Djur & Natur H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra och snabb service. Och trevliga.,hjälpsamma

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Anna Therese T
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Lite besvärligt att ringa till verkstaden, därefter allt perfekt.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Lena Carola J

Alltid super trevligt bemötande! ⭐️

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Monika Elisabet G
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid mycket trevligt, personligt och engagerat bemötande! Snabb återkoppling vid kontakt. Snabb och professionell service.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Maria Veron H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid snabb service och fantastiskt duktig och trevlig personal! Det självklara valet för bilservice.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Marie Anette M
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Är alltid trevliga och hjälpsamma. Alltid ett bra arbete

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Ingrid Elisabet E
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Fint svetsjobb på bilen, rostskydd med!

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan

Leif Göran P

Mycket trevligt. Bemötande kunniga servicemindid

Lesley P
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Altid fantastisk bemötande. Trevliga, hjälpsamma och ”always willing to go the extra mile”. Helt pålitlig. .. the best!

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan

Peter Laroy K
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevligt och kundvänlig personal,Väntade t,om efter stängningstid för att jag var lite försenad

Petter Lars Oskar L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevligt bemötande av personalen!

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Mona Irene L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Ett företag med kunnig personal som lyssnar och förstår vad man menar när man har problem med bilen. Snabb service . Jag hade problem med en skrikande rem efter ett kamremsbyte,tog kontakt och trots stor belastning löste man mitt problem. Jag kan med gott samvete rekommenderar Jokelas Rost & Bilfix. Tack för snabb hjälp.🥰

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan