Lättsamt och bra. Trevligt bemötande och ok pris.
Jokelas Rost & Bilfix
Välkommen till Jokelas Rost & Bilfix – din Autoexperten Bilverkstad i Höör! Vi erbjuder bilservice, reparationer och karosseriarbeten för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte, däckmontering, däckhotell, bromsservice, byte av hjullager och felsökning. Vi hanterar försäkringsskador,...
271 omdömen om Jokelas Rost & Bilfix
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bra utfört arbete och ( som vanligt) trevligt bemötande
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Mycket kunnig personal och väldigt hjälpsam ma.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Mycket bra, professionell och kunnig verkstad. Rekommenderas starkt.
Sakligt bra bemötande. Mina förväntningar besanades till fullo.Min uppfattning av hur en rostreperation skall utföras har Mats besanat med ett bra arbete.
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Bra service, kunnig och hjälpsam personal. Mycket nöjd.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Alltid vänligt bemötande. Ger vettiga råd till mig som inte är så kunnig om bilar. Försöker inte sälja in onödiga jobb.
Vänligt och kompetent. Har varit en nöjd kund i 10 år.
Väldigt bra kundservice. Personligt och professionellt, och alltid det där "lilla extra" som gör att man åker därifrån med ett leende på läpparna.
Alltid vänligt bemötande och förklara allt jättebra
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Underbar service. Duktiga. Något höga i pris.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Fick bra hjälp och tips på vad som kunde vara med bra att kontrollera på bilen
Utförde ett fantastiskt lackeringsarbete av kunnig personal.
En bra verkstad tydlig info om priser och totalkostnad.
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Trevligt, proffsigt lätt att få kontakt
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Trevligt bemötande och kunskap inom sina områden.
Mycket trevlig personal och bra bemötande. Proffesionell hantering av ärendet.
Gjorde en service hos er och då frågade jag om ni kunde leta fler problem på bilen, ni hittade bara de självklara problemen som jag redan hade sagt till er i telefon, resterande så ni inget o. Eller hittade inte. Sen är ni också väldigt dyra med de jobbet ni gör
Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att höra att ditt besök inte levde upp till dina förväntningar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med verkstaden för att hitta en lösning tillsammans.
Vänlig, tillmötesgående och professionell
En riktig bilmek.som kan fixa äldre bilar. Även svetsning etc. Ovärderligt för en med en bil som är 45 år. Trevligt bemötande.
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Det var ett mycket proffsigt bemötande på alla plan! Ett tryggt ställe att lämna in bilen på!
Snabb och bra service, inga överrasknings priser som tillkommer
Superprof verkstad. Kanske Sverige’s bästa!
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Mycket trevlig bemötande när man ringer. Snabba tider och mycket bra utförda arbeten. Vänliga och trevliga.
Superbra service! Trevliga, hjälpsamma och bra utfört arbete.
11/10 Bilverkstad! Alltid fint bemötande, väldigt bra och snabb service +. Den enda bilverkstaden för mig! (Jag har inte fått betalt för att skriva denna recension.)
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande. Snabb och bra service. Är nöjd.
Alltid tillmötesgående , ordnar tider snabbt , trevligt bemötande , bra priser
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
De har alltid ett vänligt och trovärdigt bemötande och de löser ens problem på ett smidigt sätt. Ett litet familjeföretag som man tryggt kan lämna bilen till.
Snabb hjälp när jag fick punktering Parkera bilen sent på kvällen Dagen efter till middag hämta min bil Jättefin hjälp!så jag är en nöjd kund. Kommer tillbaka. Mvh Evy Nielsen
Utmärkt bemötande! Mycket god service av kunnig personal. Vi är lika nöjda som vanligt. Det enda som krånglade denna gång var att leveransen av däck inte kom fram som det var utlovat.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Trovärdiga och alltid trevliga
Snabb ock flexibel service man kan lita på. Inga krångligheter.
Mycket bra! Hjälper oss med akuta problem med förståelse för våran verksamhet / mvh Jocke Peab asfalt
Har alltid fått ett gott bemötande och de jobb de gjort har varit bra. En gammal bil vi hade för ett antal år sedan som hade rostat så förskräckligt innan jag till slut lämnade den till Jokela blev kanske inte som ny, men alla rostskador försvann. Jag blev mycket imponerad.
Proffsigt, snabbt och super trevliga!
Alltid trevligt bemött o snabbt att få tider för service eller hjulbyte
Hos Jokelas blir man vänligt och proffsigt bemött. De bedömde bilens skick och gick sedan igenom med mig vilka rost-reparationer som var planerade och gav en prisuppskattning som senare stämde väl med slutpriset. De erbjöd sig även att besiktiga bilen på besiktningen i närheten, vilket var mycket praktiskt. De skjutsade mig t.o.m. till och från tåget då jag lämnade/hämtade bilen! Reparationen blev också mycket bra! Toppbetyg!
Snabb service och trevlig personal!
Positiva och duktiga på att servera våra bila
Snabbt seriöst och bra, som tidigare
Årlig service, fick en tid snabbt, trevligt bemötande.
Ett snabbt beslut om felet och skaffa delen
Varit kund sedan 40 år , och det har alltid Varit toppen servis och reperationer/service. 100./' förtroende Varje tillfälle bilen lämnas in för rep.serv.
Trevligt bemötande. Byte till sommardäck. Snabb service.
Väljer Jokelas alla dagar i veckan. Man är trygg med att de gör ett bra jobb och är transparenta med priset.
Alltid trevligt och vänligt mottagande. Bra service till moderata priser.
mycket bra service och återkoppling. Prisvärt
Trevligt bemötande väl utfört arbete kan Rekommendera till andra.
Mycket trevligt bemötande av all personal.De gör arbetet som förväntat .Kan rekommendera dem