Jokelas Rost & Bilfix

Jokelas Rost & Bilfix

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 0413-251 51 Dela

Välkommen till Jokelas Rost & Bilfix – din Autoexperten Bilverkstad i Höör! Vi erbjuder bilservice, reparationer och karosseriarbeten för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar AC-service, däckbyte, däckmontering, däckhotell, bromsservice, byte av hjullager och felsökning. Vi hanterar försäkringsskador,...

246 omdömen om Jokelas Rost & Bilfix

Carl Herman L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

11/10 Bilverkstad! Alltid fint bemötande, väldigt bra och snabb service +. Den enda bilverkstaden för mig! (Jag har inte fått betalt för att skriva denna recension.)

Karl Gunnar Christer L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra bemötande. Snabb och bra service. Är nöjd.

Anneli M

Alltid tillmötesgående , ordnar tider snabbt , trevligt bemötande , bra priser

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jan Peter W
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

De har alltid ett vänligt och trovärdigt bemötande och de löser ens problem på ett smidigt sätt. Ett litet familjeföretag som man tryggt kan lämna bilen till.

Evy N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabb hjälp när jag fick punktering Parkera bilen sent på kvällen Dagen efter till middag hämta min bil Jättefin hjälp!så jag är en nöjd kund. Kommer tillbaka. Mvh Evy Nielsen

Brita Margareta N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Utmärkt bemötande! Mycket god service av kunnig personal. Vi är lika nöjda som vanligt. Det enda som krånglade denna gång var att leveransen av däck inte kom fram som det var utlovat.

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eva Monika L

Trovärdiga och alltid trevliga

Jakob G
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabb ock flexibel service man kan lita på. Inga krångligheter.

Benny A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycket bra! Hjälper oss med akuta problem med förståelse för våran verksamhet / mvh Jocke Peab asfalt

Ove Verner D
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Har alltid fått ett gott bemötande och de jobb de gjort har varit bra. En gammal bil vi hade för ett antal år sedan som hade rostat så förskräckligt innan jag till slut lämnade den till Jokela blev kanske inte som ny, men alla rostskador försvann. Jag blev mycket imponerad.

Ronja Sofia J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Proffsigt, snabbt och super trevliga!

Bengt Göran Erling L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid trevligt bemött o snabbt att få tider för service eller hjulbyte

Bengt Olof Daniel J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Hos Jokelas blir man vänligt och proffsigt bemött. De bedömde bilens skick och gick sedan igenom med mig vilka rost-reparationer som var planerade och gav en prisuppskattning som senare stämde väl med slutpriset. De erbjöd sig även att besiktiga bilen på besiktningen i närheten, vilket var mycket praktiskt. De skjutsade mig t.o.m. till och från tåget då jag lämnade/hämtade bilen! Reparationen blev också mycket bra! Toppbetyg!

Malin Belinda W
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabb service och trevlig personal!

Eva Birgitta C
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Positiva och duktiga på att servera våra bila

Karl-Gustav Albert A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabbt seriöst och bra, som tidigare

Lars Håkan C
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Årlig service, fick en tid snabbt, trevligt bemötande.

Yngve Oskar Ragnval E
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Ett snabbt beslut om felet och skaffa delen

Arne Henning L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Varit kund sedan 40 år , och det har alltid Varit toppen servis och reperationer/service. 100./' förtroende Varje tillfälle bilen lämnas in för rep.serv.

Lars Bertil H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevligt bemötande. Byte till sommardäck. Snabb service.

Linnéa Margareta L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Väljer Jokelas alla dagar i veckan. Man är trygg med att de gör ett bra jobb och är transparenta med priset.

Hedvig Ulla Berit J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid trevligt och vänligt mottagande. Bra service till moderata priser.

Carina Marie-Loui Z
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

mycket bra service och återkoppling. Prisvärt

Bengt Inge L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Trevligt bemötande väl utfört arbete kan Rekommendera till andra.

Jan Anders R
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycket trevligt bemötande av all personal.De gör arbetet som förväntat .Kan rekommendera dem

Lars Niclas Johan H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Grymma på att laga rost. Räddat min Saab 9-5 :)! Dock har de mycket att göra så det är inte alltid lätt att komma i kontakt med dem.

Ingrid Maria O
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra service, trevligt bemötande.

Ylva Christina Marga W
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Flexibla och tillmötesgående. Försöker alltid ALLT för att jag som kund ska bli nöjd.🤩

Nellie Anette Christine R
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid trevligt bemötande. De försöker alltid hjälpa en hur stressigt det än har det och blir alltid supernöjd varje gång

Lennart Ebbe Gunnar K
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra bemötande och mysa bra arbete på kårt tid byte av däck

Alf-Åke E
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra bemötande. Proffsigt arbete och kunnande.

Marlene S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Alltid bra bemötande och goda råd. Vi är mycket nöjda med alt service vi har fått.

Per Olof Tomas A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Duktig o trevlig personal som fixar det mesta med både nya o begagnade reservdelar!

Monika L
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Som alltid fint bemötande och professionell service.

Philip N
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Otroligt bra service och personal! Småsaker som att ge småbarnen godisbilar medan man väntar gör mycket!

John Anders C
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Har alltid blivit trevligt bemött. och fått mina problem åtgärdade så som jag förväntat mig och till rimliga priser.

Rose-Marie H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra bemötande, vi ville att bilen skulle fixas och det blev som vi förväntade oss. Nytt blås, service på bilen. Sammanfattningsvis mycket bra.

Bengt Åke P
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycket nöjd med jobb och bemötande.

Bo Åke A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Har varit nöjd med er hjälp av servicen på min bil

Svar från Jokelas Rost & Bilfix

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Johan A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Enkelt trevligt seriöst bra priser

Anne Yvonne Linne V
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra bemötande, ordning och reda, jättebra arbete med bilen och det där lilla extra som man värdesätter.

Magnus Erik Joakim I
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabbt och smidigt. Bra med andra ord.

Granliden Måleri & Service A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Mycke bra service bra kundkontakt

Paul Berne Christen S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Allt bra service och lätta att ha och göra med

Ulla Mariann B
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Har i många år servicervat bilen där,och är mycket nöjd med allt vad dom gör. Och har alltid blivit väldigt vänligt bemöt.Får högsta betyg av mig!

Eva Birgitta J
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Suveränt trevlig personal, både kontor och verkstad. Var sent ute att beställa tid, men de fixade så de kortade av sin egen lunchtid. Nya sommardäck och byte. De kollade olja och kylarvatten utan att jag behövde be om det.

Lars Mikael A
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Snabbt och smidigt som vanligt

Helén Monica D
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Ni Jokelas är tveklöst den bästa och väl prisvärda Bilverkstad och bilfixare jag har upplevt. Fin service och mkt familjära. Trevlig dag Helen Dahl☀️

Tore Lennart S
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Vänligt, uppmärksamt och mycket positivt bemötande. Snabb inbokning och reparation. Slutkostnad blev betydligt lägre än förhandsbeskedet. Väldigt bra!

Sonja Venita H
Skrev om Jokelas Rost & Bilfix

Bra utfört arbete. Trevlig personal.