JR:s bil står verkligen för god service till sina kunder. Trevlig, familjär och kunnig personal. Jag är en trogen kund sedan de startade på 90-talet och kommer så att förbli.
JR:s Bil & Maskin AB
Välkommen till JR:s Bil & Maskin AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bjärnum! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar bland annat felsökning, däckbyte, däckhotell, hjulinställning, montering av däck på fälg, bromsservice och felsökning. Vi utför...
23 omdömen om JR:s Bil & Maskin AB
Väldigt trevliga och kunniga. Jätte bra service
Bra bemötande och bra utfört arbete .
Alltid trevligt bemötande och duktiga mekaniker.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänligen Autoexperten
Allting ordnar sig alltid oavsett vad det är. Blir alltid bemött på ett trevligt och proffsigt sätt!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Alltid ett vänligt bemötande och bra service . Vi hade vår årliga service på bilen där .
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande, bra utförda arbete.
Lätt att boka tid, och är hjälpsamma
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar JR:s Bil & Maskin AB
Bra okej …..,,……. Snabbt……..,,,,,
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Fick ett bra bemötande Hjälp med transport hem och tillbaka under reperationen
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Blev bemött på ett jättebra sätt. Alla mina förväntningar blev uppfyllda. Duktiga yrkesmän.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Snabb åtgärd av problemet. Återkoppling med prisuppgift innan åtgärd.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar från verkstaden
Jättebra service. Vi är jättenöjda med hjälpen vi fick.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Bästa verkstaden! Man får alltid ett glatt bemötande och snabb hjälp på ett proffsigt sätt.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Snabbt och smidigt. Ringer och kontaktar mej om dom upptäckter några komplikationer som kan kosta mer pengar än uppgjort.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan
Ett alldeles utmärkt bemötande och dessutom bjöds det på dumlekola.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande och bra service
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan
Högsta betyg på allt arbete o service.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Man blir alltid väl bemött på J bil Förväntningarna är alltid bra och det blir alltid bra det han gör det jag gjorde där var att jag fick reparera. Motornspridare hade gått i sönder och lustigt för kass. Det blir högsta betyg för Js bil. Med vänliga hälsningar Christer
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Verkstan
Alltid service inriktade och genuint och prisvärda !
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra service, och med kundens bästa för ögonen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Man blir alltid trevligt bemöt Bra service