Lonestar AB

Lonestar AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Lonestar AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hedemora! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder allt från bilservice, felsökning, reparationer, hjulinställning, däckservice inklusive däckbyte, däckmontering och däckförsäkring till AC-service, bromsservice, batteritest och batteribyte....

17 omdömen om Lonestar AB

Åsa Mari O
Skrev om Lonestar AB

Enkelt att boka tid, lätt att kommunicera med och fick som alltid bra service.

Anette Elisabet L

Det blev en miss vid bokningen. Lonstar tog fullt ansvar för den och snabbt och smidigt rättade till misstaget. De gav även en rabatt som kompensation. Där lämnar jag gärna bilen igen😊

Björn Anders Erik J

Bra service och kanon bra personal

Anders Emil B
Skrev om Lonestar AB

Jättebra kundemötande och service!

Miamarie Elisabet B

Jag har blivit bra bemött. Den jag pratat med har även tid att svara på frågor. Bra med möjligheten att lämna meddelande om de inte kan svara i telefonen på verkstaden. Jag hade inga speciella förväntningar men har blivit bra bemött vid de tillfällen jag besökt verkstaden. Tack.

Eva Carina T
Skrev om Lonestar AB

Trevlig personal och väldigt bra bemötande av mitt ärende av skadan/ Carina

Lars Torsten A
Skrev om Lonestar AB

Bara bra har lämnat min bil hos er åtskilliga gånger och har fått ett gott förtroende för er kommer att göra det i fortsättningen också MVH Lasse

Henrik Anders Gustav E

Vi gick igenom vad som skulle göras och de extra som dök upp tog vi senare

Svar från Lonestar AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Lonestar

Anders Sven Olov D

Bra bemött, dom ringer om det är något som behöver diskuteras.jag köpte service med kamremsbyte och nya bromsbelägg och skivor bak.jag är nöjd.

Svar från Lonestar AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Lonestar

Inger N
Skrev om Lonestar AB

Trevligt bemötande. Utförde jobbet bra samt talade om vad som behövde åtgärdas mera fick ny tid.

Svar från Lonestar AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Per-Agne Ingemar G

Bra bemöt och få bra jobb utfört. Och det blev bra , nu har jag fungerande handbroms.

Jan Fredrik V
Skrev om Lonestar AB

Tack för ett trevligt bemötande🙏allt stämde med tid och pris. Får jag problem med bilen återkommer jag till Er. 👍

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Robert H

Trevligt bemötande Och förståelse

Svar från Lonestar AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Per John Lennart S

Toppenbra som vanligt.bra info innan rep. och upplysning efter vad mera som bör åtgärdas

Svar från Lonestar AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Per Erik J
Skrev om Lonestar AB

Proffsigt bemötande och utfört arbete.

Svar från Lonestar AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Nils Erik A
Skrev om Lonestar AB

Bra bemötande av personalen och leverans av tjänsten ii rätt tid.

Svar från Lonestar AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Kerstin Maria A
Skrev om Lonestar AB

Supertrevlig personal. Trots att det var otydligt vad jag skulle betala och jag fick komma tillbaka därför dagen efter. Så fanns flera medarbetare med och engagerade sig.

Svar från Lonestar AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen.Med Vänlig Hälsning vi i verkstan