Trevligt bemötande, proffsigt & kunnigt team
RDS Bilverkstad
Välkommen till RDS Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Järna! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi hjälper dig med felsökning och diagnos av varningslampor, elfel och motorproblem samt utför reparationer av bromsar, hjullager, fjädring, kyl- och avgassystem. Vi utför...
18 omdömen om RDS Bilverkstad
Bra och snabb service och trevlig personal.
Mycket bra service! Snabba och flexibla!
Alltid ett vänligt bemötande och väl utfört arbete.
Väldigt bra ..................
Mycket trevlig bemötande och bra utfört jobb.
Trevliga, snälla, tillmötesgående och lösningsorienterade
Yrkesskicklighet och effektivitet med personligt bemötande.
Alltid bra service! Rekommenderas varmt
Personligt och fötroendeingivande bemötande!
Bra bemött Lite förväxling Helhet bra
Pålitlig verkstad. Man får vad som lovas!
Alltid snabb och smidig hjälp, känns att de vill göra det bästa för kunden. Trevliga! Personalen verkar trivas, känns viktigt för mig som kund att de har bra arbetsvillkor, känns inte självklart på alla bilverkstäder. Tack!
Väldigt proffsiga, tillmötesgående, prisvärda och duktiga i utförande. Föreslår alltid rätt jobb.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevligt mottagande och lösningsorienterat personal
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Väldigt trevlig och proffsig verkstad.
Alltid bra service och trevlig personal
Jag fick betala värdens dyraste säkring byte på bilens bränslevärmare och personalen försökte övertala mig hur mycket tid krävde reparationen , hur dyrt är arbetskostnaden per timme osv Väldigt besviken även funderar på att anmäla dem till ARN👎
Tack för att du delar med dig, vi vill ta till oss och förbättra oss framåt.