RDS Bilverkstad

RDS Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
4.5

Välkommen till RDS Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Järna! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi hjälper dig med felsökning och diagnos av varningslampor, elfel och motorproblem samt utför reparationer av bromsar, hjullager, fjädring, kyl- och avgassystem. Vi utför...

82 omdömen om RDS Bilverkstad

Eva R
Skrev om RDS Bilverkstad

Utmärkt service och bemötande i toppklass. Otroligt hjälpsamma! Stort tack!

Svar från RDS Bilverkstad

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Mattias Q
Skrev om RDS Bilverkstad

Total katastrof, undvik till varje pris. De har noll koll på vad de offererar (ville ta betalt för samma motorolja två gånger), lyckas inte hantera Autoexpertens serviceavtal trots att jag bekräftat med både dem och Autoexperten så att det ska bli rätt. Nejnej, jag får stå i 1.5 timme och vänta och det slutar med att jag får gå hem och komma tillbaka. Värst är att de (trots att de själva påpekat vissa saker som ska göras enligt Kias serviceavtal, i detta fallet generatordrivrem som ska bytas) inte gör dessa saker utan...

Svar från RDS Bilverkstad

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda.Vår ambition är att alltid leverera ett resultat som motsvarar förväntningarna, och vi ser dina synpunkter som viktiga i vårt förbättringsarbete.

Conny Ingvar R
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra bemötande samt bra utfört arbete må

Anna Maria Birgitta L
Skrev om RDS Bilverkstad

Fick känslan av att de är seriösa och vill inte ta överpriser. Att motverka det dåliga ryktet som bilverkstäder har i nuläget. RDS i Järna vill hjälpa och ge god service. Mycket tydliga och noggranna va min upplevelse.

Barbro Marianne S
Skrev om RDS Bilverkstad

Gör verkligen ett bra jobb och är supertrevliga och hjälpsamma. Men så jäkla dyrt var det att jag kände mig uppskörtad. När jag klagade så gav de mig lite rabatt och det var så klart fint men ändå… Ska dock ärligt säga att jag inte vet om de är dyrare än andra eftersom det var första gången jag behövde få ett fel fixat.

Mona Kristina P
Skrev om RDS Bilverkstad

Väldigt trevligt bemötande. Stora förväntningar och ett bra jobb. Ingen lång väntan på att få tillbaka bilen. Byte av bromsskivor bak. Kommer att rekommendera dom till mina vänner om dom får problem.

Auri Sofia Birgitta N
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevligt bemötande, medellånga väntetider .

Martin V

Tre ord Snabbt Seriös Professionellt

Svenskt Civilskydd Sörmland A

Alltid hjälpsamma och lyhörda för kundens behov

Ann-christin W
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid nöjd med besöket på RDS

Atosa A
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid bra bemötande, bra service, samt inga långa väntetider. Rekommenderar dem starkt 😊

Erik Urban W
Skrev om RDS Bilverkstad

Proffsig kundkontakt. Bra information vad som tjänsten skulle innehålla. Slutresultatet blev mycket bra. Mvh Urban

Eva Karin Birgitta S

Trevlig personal. Vänligt bemötande

Stig Urban N
Skrev om RDS Bilverkstad

De gör ett bra jobb och verkar vara ärliga. Man känner sig aldrig lurad här.

Dan Allan Fritjof B
Skrev om RDS Bilverkstad

Korrekt och snabb service. Med garanti.

Ulla S
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket bra service, trevligt bemötande!

Wisbylund A
Skrev om RDS Bilverkstad

AC funkade inte i bilen, då ville verkstan köpa in nya delar osv, en offert på ca 30k. Gick till en annan verkstad, där hittade de att sladden till ac hade hoppat av och kopplade in den bara…

Svar från RDS Bilverkstad

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.

Per H
Skrev om RDS Bilverkstad

Det känns att man ansttänger sifg för att ge den bästa servicen till en rimlig kostnad. Dom är bra på att hitta lösningar och man får ett trevligt bemötande.

Tobias O
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra snabb service och allt var åtgärdat enligt överenskommelse. 👍

Rikard August U
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid trevligt, duktiga, ärliga och om något blivit fel hjälper dom alltid till att fixa. 🙏👍

Stig Magnus Gillis H

Snabbt och enkelt.Fint bemötande

Annika K
Skrev om RDS Bilverkstad

Toppservice med trevligt bemötande, kunnande och resultat.

Per Anders N
Skrev om RDS Bilverkstad

Tog in min bil med trasig framfjäder på en gång då jag kom till verkstan. Fixade felet på mindre än två dagar. Fantastisk service. Rekommenderas starkt. Tack Anders

Bengt Olov A
Skrev om RDS Bilverkstad

Inga problem med bokningen o servicen utförd samma dag. Inga anmärkningar.

Karl Åke Malkolm S
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket bra bemötande,jobbet utfört snappt ock bra utfört,byte av grenrörspackning och bultar på min Doddge Ram

Tommy Kjell Fredrik S
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra och snabb service på båda mina bilar!

Maria W
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra hjälp och väldigt trevliga att ha att göra med

Pt Installation A
Skrev om RDS Bilverkstad

Fantastisk service och otroligt trevlig personal. Här lämnar vi alla våra fordon i fortsättningen.

Bo Jimmy B
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra, snabb och trevligt bemötande. Rekommenderas👍

Propcon Sweden A
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid snabb och bra service utan krångel!

Svar från RDS Bilverkstad

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Karin Alexandra H
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevliga som alltid och löste mitt problem snabbt

Svar från RDS Bilverkstad

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven N
Skrev om RDS Bilverkstad

Hjälpsamma, trevliga och duktiga.

Svar från RDS Bilverkstad

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Roland Mikael L
Skrev om RDS Bilverkstad

Har haft bilen inne 3 gånger och detta är fjärde gången den är inne då den läcker olja fortfarande.

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för att du berättar, vi tar detta på största allvar och kommer att följa upp detta.

Päivi Hannele G
Skrev om RDS Bilverkstad

Professionellt, effektivt och vänligt!

Svar från RDS Bilverkstad

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Jens Alexander Sebas S
Skrev om RDS Bilverkstad

Toppen toppen toppen toppen toppen

Adviser Sales Nordic A
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabba, trevliga och hjälpsamma!

Héléne Elisabeth M B
Skrev om RDS Bilverkstad

Vänligt och proffsigt bemötande. RDS håller vad man lovar. Jag har senast bytt bromsbelägg. Tacksam kund sen 20 år!

Liv F
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket trevligt bemötande och tydligt att de är måna om sina kunder!

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Jenny Ingegerd Å
Skrev om RDS Bilverkstad

Felet bra åtgärdat. Tog dock lite längre tid att. Bli klar.

Verdandi-Stöd & Behandling A

Fick snabbt tid Bra och trevligt bemötande Stor service

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Peter J
Skrev om RDS Bilverkstad

Fungerade bra. Höll tid och kostnad som utlovats.

Sture Lennart S

Bra bemötande. Mittförsta besök på verkstaden snabb service .AC service

Svar från RDS Bilverkstad

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Wheelsystem Sweden A

Snabb service trevlig personal

Per Ola Börje P

Perfekt ,,,,,,,,,,,???????,,,,

Svar från RDS Bilverkstad

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Reflora A
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket trevliga. Prisvärt och väl utfört arbete.

Petra H
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabb och proffsig hjälp! Kommer använda mig av denna verkstad igen.

Ulla Maria J
Skrev om RDS Bilverkstad

En mycket bra verkstad. Snabba, billiga och trevliga. Beställningen av önskat jobb på webbsida kan dock förbättras.

Atrox Group A
Skrev om RDS Bilverkstad

De har det bästa servicen jag rekommenderar

Helena K
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabb hjälp, de försöker alltid göra vad de kan för att lösa problemet. Trevligt bemötande

Birgitta Helena H
Skrev om RDS Bilverkstad

Punktliga duktiga och lyssnar på kunden. Perfekt!