Bra bemötande och nojd med arbete på bilen
Sthlm Biltjänster AB
Välkommen till Sthlm Biltjänster AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bromma! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar emot personbilar, lätta lastbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar däckbyte, hjulinställning, däckomläggning, bromsservice, felsökning, AC-service och batteritest...
7 omdömen om Sthlm Biltjänster AB
Trevligt bemötande, osäker på kostnaden men okunnig som jag är måste det finnas ett förtroende, hoppas att jag hade rätt magkänsla
Att kunna släppa bilen till någon man vet kommer göra sitt yttersta för att fixa den, någon som aktivt jobbar på att ta fram de bästa delarna till de bästa priserna. Otroligt smidiga och service minded. Tack!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Alltid bra och proffsig service!
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevliga och de gör sitt bästa för att lösa problemet.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Karolinas service är outstanding
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra service, kan sitt jobb och är snabba