trevlig personal bryr sig om kunden
Tälles Autoservice
Välkommen till Tälles Autoservice – din Autoexperten Bilverkstad i Motala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, däckservice, bromsservice, batteritest och batteribyte samt installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi utför även byte av hjullager, erbjuder...
15 omdömen om Tälles Autoservice
Mycket bra bemötande . Bra information
Trevligt bemötande jag hade bes tid och var orolig att de ej hinner åtgärda felet på bromsar husvagn men det gick snabbt och smidigt och det var mkt billigt jämfört med en annan firma.
Utmärkt service som alltid då jag anlitat dem. Kompetenta, trevliga, bra råd m.m
Proffetionellt bemötande Snabb AC service (inom 1 Tim). Rätt pris
Väldigt nöjd med vår service på bilen
Bra bemötande från början till slut Kunnig och trevlig personal En verkstad jag kommer rekommendera andra
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Mycket kunskap, och trevlig bemötande. Åker från Gusum för jag hittat den bästa service.😀
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevligt och bra service lyssnar på kunderna
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Jag har inget och klaga på jag tycker dom gör bra jobb och man blir bra bemött.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Tack för hjälpen. Helt enligt förväntningarna !
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Service och rep av AC, andra året. Verkar ok och mycket bättre pris än märkesverkstaden…… Tydligt och bra bemötande.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevlig personligt bemötande . Kort väntetid. Rimligt pris.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande och kunnig personal.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från oss på verkstan
Alltid bra och personlig service. Därför är jag kund hos Telles. Senaste gången var det service och beställning av reparation.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan