Sa att Ac’n inte funkat under längre tid, och att dom ska kolla till det. Dom fyllde endast på AC’N som läckte ut, efter bara några timmar. När jag kom tillbaka dagen efter och dom insåg att ac kompressorn va sönder så ville dom ej betala tillbaks för den påfyllda Ac, som va helt onödig. Fusk på hög nivå!
Autohallen Helsingborg AB
6 omdömen om Autohallen Helsingborg AB
Toppenservice då vi fick problem med vår Nissan, snabba svar och besked, hatten av och jag kan rekommendera denna verkstad!
Gjorde kamremsbyte samt storservice på bilen, medan en annan verkstad gav mig ett pris på över 30k så gav autohallen mig ett pris på under 20! Dom gjorde allting helt perfekt och jag fick även AC:n påfylld gratis!! Rekommenderar starkt denna verkstad/bilhandel
Jag hade en mycket dålig upplevelse med Autohallen. Efter att ha fått ett prisförslag för kamremsbyte, bränslefilter och arbetskostnad, ökade de priset med 1500 kr för en vattenpump som de "glömt" att inkludera. Detta godkände jag motvilligt. När jag hämtade bilen, hade de lagt till ytterligare 1000 kr för arbete med multiremmen utan att informera mig i förväg. De bytte även olja och oljefilter utan mitt godkännande. Dessutom byttes aldrig det bränslefilter som jag beställde från början. Jag rekommenderar inte Autohallen...
Fusk på hög nivå, köpt en bil med garanti men de vill inte ta emot bilen när bilen krånglar under garanti tiden
Var på felsök och fick pris på AC-reparation på 2500 kr om vi själva ordnade en kondensor som skulle bytas. Sonen hämtar bilen utan att veta vad det ska kosta och får betala 5600 kr. När jag påpekar det (efter ca 15 samtalsförsök) kan dom knappt hitta fakturan. När dom försöker förklara det så var priset vi fick ex moms utan fyllning med gas. Dock stämmer inte siffrorna på kvittot överens alls med deras förklaringar. Dom vill inte alls stå till sin offert och kan tyvärr inte alls rekommendera detta företag.