Övrigt i Skåne

Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

• 29 omdömen
    Ted Robin J
    Ted Robin J: Mycket duktiga och kan verkligen branschen!
  • 13 omdömen
    Hans Peter N
    Hans Peter N: Coolt ställe och kul kurs, med både simulatorskytte och skytte på skjutbana. Kursen går över cirka en månad med fokus på skyttet.
  • 12 omdömen
    Luis A
    Luis A: Snabb och effektivt! Rekommenderas.
  • 60 omdömen
  • 9 omdömen
    Safet I
    Safet I: Bra service, noggranna och snabba i responsen! Vi är väldigt nöjda med vårt av av att anlita Ninas städfirma!
  • 18 omdömen
  • 7 omdömen
    Mattias Ö
    Mattias Ö: Han va jättetrevlig och professionell och vi rekommenderade honom till en annan som är jättenöjd
  • Mona S
    Mona S: Funderar på att välja det högsta betyget men har inte erfarenhet från andra kvalificerade entreprenörer än. Min upplevelse om vad Grimstofta Entreprenad AB levererar: Förtroende. Flexibilitet. Kunskap. Lösningsfokuserade förslag. Skicklighet med erfarenhet. Positivt bemötande. Återkommande dialog för bästa överenskommelse och bästa resultat. Varor och tjänster som jag beställt är: Anläggning av pool med förberedelse, arbete med grävning, alla tillbehör, iordningställande mm till total funktion. Bortförsel av tidigare trädgård med dess vegetation. Ny anläggning av markstensplattor och dekorsten samt allt ytterligare behov. Rekommenderas mycket varmt och väl!
  • Lars-Erik N
    Lars-Erik N: Jag blev jättenöjd med jobbet
  • Sara J
    Sara J: Punktlig, serviceminded och perfekt utfört enligt önskemål, bra prisbild. Ändrade placering av inkommande vatten och avlopp till tvättmaskin. Mycket nöjd. Kommer att använda dem igen och rekommenderar Morgans VVS teknik
  • Svend Göran L
    Svend Göran L: Man får alltid professionell service och ett trevligt bemötande. Reparation och service har alltid utförs med fokus på kvalitét.
  • 6 omdömen
    Stefan V
    Stefan V: Fantastiskt bra service och omhändertagande. Jag fick en saklig och professionell bedömning utan att bli prackad på något. Behandlingen som vi gemensamt kom överens om utfördes med försiktighet och på e professionellt sätt. Jag är såå nöjd!
    Ingela J
    Ingela J: Karin är en underbar människa och ännu bättre yogalärare. Hon är tydlig, kunnig och personlig i sitt utövande där man känner sig helt trygg och får fantastiska pass.
    Ola M
    Ola M: Vi har anlitat Equili som vår redovisningsfirma nu i lite mer än ett år, och vi är mycket nöjda, de sköter vår bokföring och är alltid snabba och felfria i sitt arbete, de sköter även skatte-rapportering, Fora-rapportering och vår löneadministration, vi har även fått hjälp med annat som tex skriva arbetsgivarintyg mm... , Jag kan varmt rekommendera equili. Ola / Interiörlackering AB
  • Daryaz Dler Rahman R
    Daryaz Dler Rahman R: I had a great experience with Boswell Construction. Their customer support was excellent, they kept me updated throughout the project, answered all my questions quickly, and made the whole process stress-free. It’s not easy to find a company that’s both reliable and easy to work with, but these guys nailed it. Highly recommended.
  • Emanuel Beniamin W
    Emanuel Beniamin W: Köpte bil på Ericssons Bilhandel i förra veckan och är supernöjd med bilen. Philip var grymt tillmötesgående och gjorde allt smidigt och enkelt. Det kallar jag -Toppen service!! Tack snälla/ Emanuel W
    Adrian R
    Adrian R: Köpte bil av Johan på JLW och fick fantastisk service. Efter att ha pratat med flera bilhandlare så valde jag att göra affärer med Johan då han var den som verkade mest seriös och uppriktig gällande affären. Han talade inte illa om konkurrenter, istället fokuserade han på vad han kunde erbjuda oss. Bilen vi köpte stämde med våra förväntningar och var i bättre skick än vad jag hade förväntat mig. Värderingen på vår inbytesbil var inte lika hög som hos några andra, men den var realistisk. Istället för att locka oss med ett högt pris för att sedan pressa ner det med dolda avgifter eller annat påhitt så gav han oss ett pris som var rättvist. Vi fick svar på det mesta om bilen via telefon innan vi åkte in för att titta på den och de frågor som inte kunde besvarar på direkten fick vi svar på när vi var på plats. Väldigt nöjd med denna affären.
    Anna christina S
    Anna christina S: Så fint bemötande, lyssnar på vad man önskar uppnå för resultat och levererar superfint resultat!
  • Dragan vendel K
    Dragan vendel K: Kunniga och trevliga! Rekommenderas varmt om din hoj behöver något eller varför inte ta en guidad tur ute i skogen med dem!
    Clas Rickard U
    Clas Rickard U: Snabb återkoppling. Perfekt och effektivt arbete
    Siw E
    Siw E: Lotta är en underbar person, att öppna sig för någon med sina personliga problem är inte lätt men jag kände ingen tvekan. Jag behövde hjälp med att reda ut min tankar om att vara lite äldre tex. Tog också upp min scenskräck och för att prata inför andra. Fick fina råd hur jag kunde tackla de problemen. Jag har redan rekommenderat till några vänner Lotta och hoppas fler söker hjälp hos henne.
    Victor S
    Victor S: Kan varmt rekommendera Strandhems bil. Bra bemötande, bra priser, tryggt med garanti och stort tålamod när min bank strulade
  • Ylva N
    Ylva N: Fanns en tydlig arbetsplan och de var effektiva med sitt arbete. De gjorde om en hall till ett extra rum. De lyssnade när jag beskrev hur jag hade tänkt mig fick även en utförlig ritning på arbetet. De renoverade även mitt badrum och är mkt nöjd med arbetet som gjorts. Vi blev bemötta på ett professionellt sätt och de ordnade så att vi slapp för mycket byggdamm in i lägenheten med att Fredrik plastade in alla dörröppningar. Kommer att anlita dem när jag ska renovera mitt kök. Med vänlig hälsning, Ylva
  • Malin N
    Malin N: Kan bara rekommendera Arvidssonsrör, hjälpte oss på allra bästa sätt när varmvattenberedaren gick sönder :)
  • Kim André P
    Kim André P: Anlitade Idala Rörtjänst till en villakonvertering+ dragning av nytt tappvatten och nya avlopp. Super hjälpsamma och proffsiga och den uppskattade budgeten höll trots en hel del ändringar. Rekommenderas starkt!
123...42