Övrigt i Skåne

Osby  (8 st)
Tomelilla  (7 st)
Bromölla  (4 st)
  • Monika M
    Monika M: Mycket professionell bemötande! Är supernöjd med min träningsschema både den fysiska och mentala. Varm rekommenderar !
    18 omdömen
    Lars Bo Alexander S
    Lars Bo Alexander S: Riktigt bra service och ett fint hantverk. Här kan man få mycket custom efter egna önskningar. De ställer verkligen kunden i fokus. Tack Blago för fint customjobb, vi är så nöjda!
    17 omdömen
    Oscar E
    Oscar E: Supernöjd med ISE! De kom på utsatt tid, utförde arbetet snabbt och snyggt, och var dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. Kommer definitivt använda dem igen för framtida elarbeten. Rekommenderas varmt!
  • 4.6
    17 omdömen
    Janette W
    Janette W: Väldigt engagerande och lägger ni mycket arbete. Har stor kunskap. Dessutom mycket trevlig.
    16 omdömen
    Linda B
    Linda B: Superbra jobb och trevliga samt professionella!
    14 omdömen
    Simon J
    Simon J: Renoverade mitt badrum och är riktigt nöjd med resultatet. Jätte trevlig personal som alltid var väldigt lyhörd och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Kakelidéa.
    13 omdömen
    Linnea I
    Linnea I: rfnlkagnklrwngfklwangklaerngknrwklg
    12 omdömen
    Mattias O
    Mattias O: Trevlig, resonabel och gjorde ett bra jobb. Jag är nöjd.
    12 omdömen
    Safet I
    Safet I: Bra service, noggranna och snabba i responsen! Vi är väldigt nöjda med vårt av av att anlita Ninas städfirma!
    9 omdömen
    Svend Göran L
    Svend Göran L: Man får alltid professionell service och ett trevligt bemötande. Reparation och service har alltid utförs med fokus på kvalitét.
    9 omdömen
    Ebba J
    Ebba J: Supernöjd! Både med bemötande & städ. Rekommenderar!
  • 3.3
    18 omdömen
  • 1.0
    31 omdömen
  • 1.0
    32 omdömen
    Mats Jesper Ivar G
    Mats Jesper Ivar G: Kan inget annan än att rekommendera Morgan! Punktlig, kunnig, informativ och effektiv med kunden i fokus. Morgan installerade en ny jordvärmepump där allt ingick, nedmontering och bortforsling av den gamla och beställning och installation med genomgång av den nya. Kommer anlita Morgon igen! 10/10
    Lina R
    Lina R: Så trevlig, noga och kunnig. Rekommenderar gärna Billy.
    Jonas J
    Jonas J: Verkligen högsta betyg! Wibergs Vvs svarade direkt jag ringde, kom dagen efter och fixade mitt problem på ett jättebra sätt. Patrik som gjorde jobbet var dessutom supertrevlig, skönt att ha honom i telefonboken för alla framtida jobb!
    Fariborz A
    Fariborz A: Väldigt proffsig och trevlig personal. Man känner sig välkommen och trygg från första stund. Lokalen är fräsch och behandlingen höll hög kvalitet. Jag är supernöjd och rekommenderar dem varmt!
    Mona S
    Mona S: Funderar på att välja det högsta betyget men har inte erfarenhet från andra kvalificerade entreprenörer än. Min upplevelse om vad Grimstofta Entreprenad AB levererar: Förtroende. Flexibilitet. Kunskap. Lösningsfokuserade förslag. Skicklighet med erfarenhet. Positivt bemötande. Återkommande dialog för bästa överenskommelse och bästa resultat. Varor och tjänster som jag beställt är: Anläggning av pool med förberedelse, arbete med grävning, alla tillbehör, iordningställande mm till total funktion. Bortförsel av tidigare trädgård med dess vegetation. Ny anläggning av markstensplattor och dekorsten samt allt ytterligare behov. Rekommenderas mycket varmt och väl!
  • Therese P
    Therese P: Professionellt från dag 1 med ett toppresultat! Rekommenderas varmt!
    6 omdömen
    Duaa L
    Duaa L: Bästa tjänster at all! Rekomenderas verkligen.
    Marlene Cecilia Katarina P
    Marlene Cecilia Katarina P: Supertrevliga och hjälpsamma killar! Fick hjälp med värmepumpen till vår pool som tack och lov inte hade frusit sönder, samt hjälp med en grej på pooltaket som var utanför deras arbetsuppgifter. Superbra service! Kan varmt rekommendera.
    Ingela J
    Ingela J: Karin är en underbar människa och ännu bättre yogalärare. Hon är tydlig, kunnig och personlig i sitt utövande där man känner sig helt trygg och får fantastiska pass.
    Charlotte E
    Charlotte E: Så fint vårt kök blev. Duktig och Punktlig kille.
    Martin M
    Martin M: Vi blev mycket trevligt och professionellt bemötta av LamiGlas AB genom hela processen. De var lyhörda, tydliga i sin kommunikation och gav ett seriöst intryck från första kontakt. Våra förväntningar var att minska värmeinstrålningen från solen och få ett behagligare inomhusklimat samt skydda möbler och golv från UV-strålning. Resultatet överträffade faktiskt våra förväntningar. Efter installationen av solfilm på fönstren har vi kunnat sänka temperaturen med cirka 3–4 grader under soliga dagar. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med både service och utförande. Arbetet höll hög kvalitet och levererades på ett smidigt och professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera LamiGlas AB.
123...49