Övrigt i Kävlinge

17 rekommenderade övriga företag i Kävlinge kommun

• Sven Olof Walter B
    Sven Olof Walter B: Johan och hans team bytte tak inklusive stuprännor, takrännor mm på vår villa. Det första intrycket var solitt och förtroendegivande. Offerten var rak och precis. Det var mycket lätt att kommunicera med företaget vilket jag tycker är viktigt. Arbetet utfördes av ett bra team. Vi är mycket nöjda med resultatet och rekommenderar Brodins Plåtslageri varmt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Kävlinge?

• Eva H
    Eva H: Bästa snickaren ! Punktlig , noggrann , bra kommunikation, löser allt utan problem ! Rekommenderar med varm hand , alla dagar i veckan !!
  • Michael M
    Michael M: Första klass. Vänligt och snabbt bemötande. Rekommenderas starkt
  • Alexander N
    Alexander N: Otroligt stabila servrar. Hade många spelare inne samtidigt utan lagg. Deras webbtjänst är också otroligt stabila och snabba! Rekomenderas starkt till företag och såväl privatpersoner.
  • Bibi L
    Bibi L: Företaget heter Bellevue Persienn. Jag har bara gott att säga om dem. Ypperlig service, jättetrevlig installatör, bra persienner. Persienner är enligt mig en rätt trist sak att köpa ;) men Bellevue gjorde det värt pengarna!
  • Johan U
    Johan U: Vi håller på att totalrenovera ett gammalt hus från 1968 och bad några VVS firmor om råd/offert ang. värme och ventilation. Från Värme Industri Sanitet i Kävlinge AB fick vi besök av Markus och Göran som var ärliga och gav uppriktiga rekommendationer utifrån vårt bästa (och inte bäst utifrån ett säljperspektiv). Vi är mycket tacksamma för besöket och alla råd och tips vi fick! Vi kommer att kontakta och använda denna firma framöver!
  • Annika J
    Annika J: Har bara väldigt positiv inställning till killarna som utför jobben..skitduktiga kan verkligen sin sak. Och att dom skickar direkt till Kronofogden stämmer verkligen inte! Man får samtal först om att man inte betalat om man inte betalar då så får en påminnelse fullt normalt tycker jag.
  • 1 omdöme
    Marcus C
    Marcus C:
  • kalle s
    kalle s: har haft mycket trevliga barnföreställningar o väldigt trevlig personal som jobbar där.
  • 1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Kävlinge?