Nijas Ö:
5 store stjerner
Jeg har lige bestået min Jagt mester eksamen og kan nu kalde mig RHS’er
Fantastiske forløb, professionelt og spændende.
Det føles som at være noget særligt at være RHS’er eftersom man efter kurset er bestået er velkommen at deltage i bla. RHS skyttetræning samt andre af deres arrangementer.
Man har nemlig tilgang til deres kalender.
Man er velkommen tilbage, skrive spørgsmål man kar kort sagt sin Jære-lære lige ved hånden også efter kurset er bestået
Dette opleves som noget helt særligt!!
Bla Go er en faktisk jæger instruktør, med lige dele strenghed og imødekommenhed og hjælpsomhed.
Jeg var særligt imponeret over hans måde at tilpasse kurset til den enkeltes deltagers psyke og behov.
Og der var meget fokus på hvordan man håndterer fx. stress!
Dette gjorde dette kursus til noget helt specielt.
Der gik helt sport i at lave lektier
Man skal komme forberedt til kurset og man skal udnytte den rigtigt gode app RHS har udviklet hvor man kan træne på teoriprøve flere gange ved hjælp f 800 spørgsmål.
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og Jage, jeg oplever jeg er klædt utrolig godt på efter dette kursus
Kurset to ca. 5 aftener med teori og skytte simulator og 2 gange på skydebanen.
Hos RHS skal der ikke mere til.
Jeg takker!
Chef Bla Go ❤️
Simona D:
Väldig snälla , professionella och seriösa
Vi köpte en luftvatten värmepump Mitzubishi och vi är mycket nöjda med den.
Snabb leverans och installation
Vi rekommenderar Dilton Kyla till alla
Marianne N:
Jag och min man kan bara berömma Sofie.
Hon har hjälpt oss med att förnya vår trädgård med tips och idéer som vi aldrig själv tänkt på. Vi är så nöjda med förändringen..Sofie kommer också och hjälper till med vår- och höststädning i trädgården, alltid positiv och inte rädd för att hugga i 😀 Kan bara säga att om man anlitar Sofie så blir ni supernöjda 👍
Marianne och Göran Nilsson
Lars-göran J:
Personlig service som var ovanligt perfekt. Fick hjälp med vårt problem, trots att detta inte var självklart enkelt utan krävde det lilla extra . Tvivlar på att vi kunnat få liknande hjälp av någon annan.
Christofer P:
Vi anlitade Johnny Pro för en rad ändringar i vårt radhus från 60-talet. De har gjort ett mycket snabbt och bra jobb och varit lätta att arbeta med. Förutom själva utförandet har de hjälpt oss med idéer och förslag som gjort att slutresultatet blivit bättre än vi själva tänkt från början. De har också varit mycket flexibla och snabbt kunnat hantera ändrade planer och utökade uppdrag.
Ami H:
After Work på fredagar på S:t Gertrud måste vara förebilden för after work! Ett myllrande människohav, god mat och skapligt billig öl. Detta är det perfekta stället att starta fredagskvällen på. Träffa gamla vänner och skapa nya kontakter. Är det sommar finns ju också hela den härliga innergården att njuta på!
Hans Börje C:
Mycket trevlig och kompetent personal som såg till att mina nya skor passade perfekt innan jag fick dem med hem. Fick också goda råd på vägen. Guldstjärna!