Isabella F:
Jag har alltid varit rädd för att göra en kosmetisk tatuering då många är så oseriösa. Men Frida är så sjukt duktig, trevlig och lugn. Hon gjorde eyeliner på mig och jag är jättenöjd! Jag bara rekommendera henne för hon är en toppentjej. 🌸
Alexander A:
Fantastisk bilköpsupplevelse
Min upplevelse hos Autostrada var över förväntan! Personalen var kunnig, tålmodig och gav inga påträngande försäljningsknep. De lyssnade på mina behov och hjälpte mig hitta den perfekta bilen till rätt pris. Processen var smidig och transparent från början till slut, och de var snabba med att ordna allt administrativt. Jag kan inte vara mer nöjd och skulle definitivt vända mig till dem igen för framtida bilköp.
Angela Louise R:
Stans fräschaste solarie!✨👌
Jätte bra service och kontakt!
Rekommenderar varmt💖
Plus i kanten är ju att man får extra belopp varje gång man laddar sitt saldo😍😍👌
Martin H:
Lindults Städ och Trädgård med Helena i spetsen levererar fantastisk service och stort engagemang i sina uppdrag! Städningen lämnar inget i övrigt att önska. Skinande rent varje gång!
Carl Magnus P:
Anna med kollega har varit mig behjälplig med arvsskifte, och de har varit så professionella, effektiva och hjälpsamma. Detta samtidigt som de varit varmt personliga i bemötande. Jag kan på det varmaste rekommendera byrån.
Per-Axel M:
Helt fantastiskt bageri där allt man köper verkligen smakar genuint och äkta. En av de sista riktiga pärlorna i Skåne. Göran och Birgitta är dessutom helt underbara människor med massor av humor och värme. Rekommenderas verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Löberöd. :)
Elisa:
Fantastisk miljö, fantastisk personal, fantastisk grillbuffe, fantastisk soppbuffe. Inte alltid lätt att sitta bra, trångt och bökigt att ta sig fram i lokalen. Men - rekommenderas varmt!
Kristian N:
Vad kan man säga. Eslövs kärna med stor produktioin av olika produkter däribland den välkända felix ketchupen! väl skött företag som är bra båda för eslöv som stad och för omgivningen.