Övrigt i Burlöv

13 rekommenderade övriga företag i Burlöv kommun

Håkan Nils Ola H
    Håkan Nils Ola H: Yrkesman som vet vad han sysslar med. Renoverar och får grejorna till att fungera. Rekomenderas varmt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Burlöv?

• Jessica Eva Annette H
    Jessica Eva Annette H: Grym service och väldigt trevlig personal.
  • Kalle Nils Gunnar E
    Kalle Nils Gunnar E: Vi anlitade Henrik för ett arbete med byte av vindskivor på huset och utbyte av trä på carporten. Proffsigt utfört arbete av en genuin hantverkare. Supernöjda! /Kalle och Ulrika
  • 5 omdömen
    Tjatte Gunnar Georg Aleksej H
    Tjatte Gunnar Georg Aleksej H: ALLTID mycket trevlig och HJÄLPSAM PERSONAL!
  • Olga D
    Olga D: Om det finns människor som är dedikerade att hjälpa, då är det de på riktigt!
  • Sayed Wares H
    Sayed Wares H: Jag vill verkligen ge de varmaste rekommendationerna till Automäklarna. Från första stund jag kom in genom dörren möttes jag av ett otroligt trevligt och professionellt bemötande. Personalen är kunnig, hjälpsam och genuint engagerad i att kunden ska känna sig trygg och nöjd genom hela processen. Allt från provkörning till leverans gick smidigt och effektivt. Man märker tydligt att de sätter kundens behov i första hand och verkligen brinner för det de gör. Kommunikation, service och uppföljning höll högsta klass – jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Bilen jag köpte lever upp till alla förväntningar, och jag är oerhört nöjd med hela upplevelsen. Det är sällan man möter en firma som kombinerar professionalism, pålitlighet och värme på det här sättet. Tack till hela teamet på Automäklarna – ni gör ett fantastiskt jobb och jag kommer varmt att rekommendera er till alla jag känner!
    Freddy L
    Freddy L: Tjänstvillig och flexibel, kunnig, prisvärt arbete.Allto villg att hjälpa till.
  • 2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Burlöv?

• 1 omdöme