Övrigt i Lomma

14 rekommenderade övriga företag i Lomma kommun

• 4 omdömen
    Clas Rickard U
    Clas Rickard U: Snabb återkoppling. Perfekt och effektivt arbete
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Lomma?

Peter Jakob S
    Peter Jakob S: Mycket trevligt bemötande, snabb hantering, fin service och hög kvalitet på arbetet. Tack, Attila!
  • Erik P
    Erik P: Kanon!! Personlig service, med ärliga svar på vad som är möjligt och inte möjligt. Med husdjurets främst oavsett om sanningen är jobbig. Går dit regelbundet!
    Ida E
    Ida E: Riktigt trevlig djuraffär! Stort utbud både av produkter och tillbehör. Mycket bra priser! Dessutom massor med djur till försäljning, allt från fiskar och fåglar till grisar och getter. Mycket kunnig personal. Ligger dock lite olägligt.
  • 2 omdömen
    Jens O
    Jens O: Kajgatan 34 är ett kombinerat café och galleri som ligger i stort sett vid kajkanten i Lomma. Lokalen är ljus och rymlig med utsikt över hamnen och havet. Med både lunch, mackor och fika är de ett perfekt stopp på vägen till eller från stranden och havet. Bra kvalitet, goda mackor, bra stämning och havsutsikt - kan det blir bättre? Kajgatan 34 har Lommas enda riktiga espresso/caffe latte - bara det är värt ett besök!
  • Dan L
    Dan L: Danne J! Jag skulle nog rekommendera din far att anlita tjänsten, deras avkastning på PPM är ca 395% på 8 år (vilket innebär att om du börjat med 100 000 hade du haft 395 000 år 8). Hade du haft premiesparfonden som jag haft så har du mindre idag än för 8 år sedan. Fakturan är på 450 kr och det hade din far sparat in snabbt!
    bo j
    bo j: Gyllins Drängar är en manskör som utvecklats enormt på dom få år dom funnits till. Jag njuter varje gång jag har möjlighet att lyssna på dom.
  • 2 omdömen
  • 4 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Lomma?