Anders Henrik S:
Vet inte varför många skrivit ner Mercedes Finans på andra forum, det har varit väldigt bra service och problemlösning dom gånger jag varit i kontakt med kundtjänst, lite minus för väntetider bara.
Anders Gösta T:
Beställde xl kapell till min gamla segelbåt. Gjorde det sedan jag sett många av mina båtkompisar göra likaledes. Sitter nu på semestern och njuter i fulla drag. Snyggt, praktiskt och lätthanterligt. Mkt bra bemötande av grabbarna. Har redan beställt dynor av dem:).
Sabrin Mohammad S:
Kan BARA rekommendera detta företag!!!
Speciellt med Mohammad, som var hela dagen tillgänglig. Svarade på alla frågor man hade. Allt gjordes som man önskade!
Så mycket arbejde och tid man har lagt till beställning, kunde ej bli bättre!
Kan verkligen rekommendera!!!!!
Fredrik R:
Vi har anlitat Imperium Bygg två gånger för renoveringar hemma, och har varit supernöjda båda gångerna. Första gången renoverade dom köket, och nu sist badrum och vardagsrum. Grym service, väldigt personliga och lätta att ha att göra med.
De har även platsbyggt en trappa åt oss som blev riktigt snygg och välgjord (den gamla var livsfarlig). Man märker att de är noggranna och verkligen kan sitt hantverk. Dessutom är de inte rädda för att komma med egna idéer och förslag på hur saker kan göras ännu bättre, vilket vi verkligen har uppskattat.
Känns tryggt att jobba med folk som både är proffs och engagerade. Rekommenderas varmt!
Emelie:
Toppen! Lågt pris och hög service! SKTF erbjuder en rad olika tjänster och är alltid vänliga när man ber om hjälp och ger en den hjälp man behöver.
Martin P:
Midzone marknadsför sig lite pretentiöst som ”affärszon”, men det är väl lättare att beskriva det som ett kontorshotell för mobila egenföretagare. Eller nåt. Hursomhelst: För en tusenlapp i månaden har jag och cirka 100 andra tillgång till ett mysigt kontorslandskap, internet, mötesrum, kaffemaskin samt ett pyttelitet bollbad. Supercentralt i Malmö. Bara att slå sig ner med sin dator och göra magiska affärer. Heja heja!
Florenda:
Svar till Johanna! För det första tillåter INTE vi som ägare nedlåtande kommentarer mot vår personal som vissa av er hade den kvällen. Synpunkter är vi väl motagliga för därför svarar jag på ditt komentar. För det andra tycker jag både som person och krögare att alla ska få maten samtidigt sen är det vissa som beställer förrätt och inte andra då är det självklart att vänte tiden blir extra lång för dem som bara ska ha varmrätt. Den kvällen väntade ni absolut inte på maten i över en timme för jag läste på bongen och kan säga att ni som max har väntat 40 min tills alla fick varmrätten och åt sin förrätt. Till sist MAN KAN INTE ÄTA UPP MATEN OCH SEN BEGÄRA KOMPENSATION NÄR MAN FÅR IN NOTAN FÖR DÅ UNDRAR JAG HUR MÅNGA RESTAURANGER HADE GÅTT IHOP.