Köpte bil på Ericssons Bilhandel i förra veckan och är supernöjd med bilen. Philip var grymt tillmötesgående och gjorde allt smidigt och enkelt. Det kallar jag -Toppen service!! Tack snälla/ Emanuel W
Ericssons Bilhandel i Sverige AB
5 omdömen om Ericssons Bilhandel i Sverige AB
Jag är otroligt nöjd med mitt bilköp hos Ericssons Bilhandel! Redan från första kontakten fick jag ett proffsigt och trevligt bemötande. Personalen tog sig tid att lyssna på vad jag letade efter och hjälpte mig att hitta den perfekta bilen till rätt pris. Hela processen från provkörning till leverans, gick snabbt, smidigt och utan stress. Bilen var i utmärkt skick och motsvarade alla förväntningar. Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill att man ska känna sig trygg. Jag kan varmt rekommendera Ericssons Bilhandel till alla som ska köpa bil!
En pålitlig bilhandel med fokus på kundnöjdhet och kvalitet. Här möts man av professionell service, ärliga affärer och ett brett utbud av fordon i gott skick. Perfekt för dig som söker trygghet vid bilköp. Rekommenderas varmt för både förstaköpare och bilentusiaster.
Efter att jag försökt sälja min bil på egen hand tog Filip kontakt med mig & lade upp ett ordentligt & noggrant upplägg. Med hjälp utav bilhandlarna så förmedlade dem min bil till ett rättvist pris & fick den såld snabbare än vad jag hade förväntat mig. Rekommenderar dem till ALLA
Lämnade in min bil på förmedling till Calle och hela processen gick riktigt bra. Han höll mig uppdaterad hela vägen och bilen såldes snabbt. Proffsigt bemötande, smidig affär och trygg känsla rakt igenom. Rekommenderar varmt Ericssons Bilhandel!