Peter H:
Hej!
Jag var hos Tandhygienist Milad igår hos Er, Det är en verklig trevlig och ödmjuk upplevelse. Milad ÄR EN FANTASTISK PROFESSIONELL TANDHYGIENIST 👍👍👍👍👍. Han ÄR ER STORA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behåll honom LÄNGE!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Mvh
Peter Hansson
Ylva E:
Otroligt kundbemötande på alla plan! Vi renoverade en lägenhet i Höllviken och behövde hjälp med alla vitvaror och lite till. Vi hade speciella önskemål som inte kanske var så lätta att hitta men Martin fixade allt på absolut bästa sätt. Bland annat en köksfläkt som krävdes med många krångliga delar. Så kunnig, så proffsig och bryr sig verkligen om sina kunder. Så vill du ha den lilla extra informationen eller hjälpen med något som Elon kan tänkas ha, så är det till Elon i Höllviken och Martin med team du ska vända dig!
Tommy S:
Har precis fått bytt från vår - höst glas till glas med köldbrygga. Allt har fungerat utmärkt från planering till utförande. Stod klart på 2 dagar som planerat. Två yrkesskickliga snickare utförde arbetet med uppsättning, inpassning av lister och plåtarbete, var väldigt noggranna.
Är mycket nöjd med resultatet.
Elsa Maria-luisa E:
Med kort varsel kunde vi få hjälp av Fredrik med att besiktiga ett hus på Österlen i början av året.
Vi är alla imponerande av Fredriks proffsiga bemötande, kunskap och genomgång av huset.
Även om det inte blev något köp den här gången, kommer vi med all säkerhet anlita Fredrik på Skånes Husbesiktningar AB igen när vi hittat vårt drömhus.
Narges A:
Väldigt fint bemötande och behandling. Jätte fint och lugn miljö, bästa känslan som har upplevt jämfört med tidigare erfarenhet. Tack för det 🙏
Julia Elisabeth L:
Bästa stunden i veckan! Renata förstår kundens önskemål och gör sitt absolut yttersta för att man ska känna sig bekväm och nöjd med besöket. Kan varmt rekommendera!
Bo Thomas Christer D:
MedioNova tillhandahåller bra och prisvärda tillskottsproduktet som jag gärna rekommenderar mina patienter som behöver tillskott pga brist eller symtom som kan förebyggas/ Christer Dahlqvist Leg läk .Specialist i allmänmedicin
Inge Anders Patrik S:
Monica är en fantastisk människa men framför allt besitter hon en fantastisk yrkesskicklighet, Jag hade en viss tilltro på att det skulle hjälpa vår relation att gå hit, men jag kunde inte föreställa mig hur mycket och hur fort. Det är rena magin.
Tack Monica, Tack.
//Anders Svensson
Klaus B:
Vi fick rekomenderat Semir & Björns Måleri AB och fick snabbt kontakt. En nogran inspektion av vårt hus och offerten var klar.
Semir & Björn har gjord ett toppen bra jobb med att måla hus, gavler, fönster, dörrar, garage och plåt.
Dem er nogranne, bra på att kommunicera och svara på våra många frågor.
Vi är super nöjda. Stort tack till Semir & Björn.
Topp betyg från oss.