Ise Skåne AB

5.0

3 omdömen om Ise Skåne AB

Per Jimmi Nicklas J
Skrev om Ise Skåne AB

Jag valde ISE Skåne för att Filip som utförde jobbet och var min kontakt igenom hela processen gjorde ett mycket bra jobb ifrån offert till utförande. Han kom med nya bra ideer till det jag hade föreslagit. Han var flexibel till ändringar och hela tiden tillgänglig för dialog. Han är pålitlig och gör ett bra jobb. Jag kan starkt rekommendera Filip och ISE Skåne.

Svar från Ise Skåne AB

Tack så mycket för din rekommendation! Det gläder mig att du uppskattade både resultatet och vårt samarbete från offert till färdigt jobb. Vi strävar alltid efter att vara lyhörd och tillgänglig under hela processen, så det är extra roligt att det märktes. Hör gärna av dig om det dyker upp något nytt!

Viola R
Skrev om Ise Skåne AB

Mycket nöjd med arbetet. Filip var engagerad, kunnig och flexibel. Rekommenderas varmt!

Svar från Ise Skåne AB

Tack för förtroendet och det fina omdömet! Vi försöker alltid göra det så smidigt som möjligt för våra kunder!

Mikael G
Skrev om Ise Skåne AB

Mycket bra och duktig elinstallatör, de gör både större elinstallationer samt små servicejobb. Gjorde elarbetet hos mig med bra resultat till en vettig kostnad :-)

Svar från Ise Skåne AB

Stort tack för det fina omdömet! Det gläder mig att du är nöjd med både resultatet och priset. Vi hjälper gärna till oavsett om det gäller stort eller smått, bara att höra av sig!