Magdalena K:
Vi är väldigt nöjda med grunden till trädäcket och arbetet med att fixa en trappa . Peter har tidigare rivit vår betong trappa och bytt panel på vårt hus.
Pålitlig till 100%, noggrann och allt har flutit på bekymmersfritt. Rekommenderar Rya byggtjänst varmt, företag vi kommer anlita igen.
// Magda och Henrik
Marianne N:
Jag och min man kan bara berömma Sofie.
Hon har hjälpt oss med att förnya vår trädgård med tips och idéer som vi aldrig själv tänkt på. Vi är så nöjda med förändringen..Sofie kommer också och hjälper till med vår- och höststädning i trädgården, alltid positiv och inte rädd för att hugga i 😀 Kan bara säga att om man anlitar Sofie så blir ni supernöjda 👍
Marianne och Göran Nilsson
Kennet L:
Han e den bästa som finns. Han löser dina problem på en gång. Ja har säkert provat 20 olika när det varit akut och per inte haft tid samma dag. Men alla e pengamjölkare, de vill man ska komma tillbaka nån gång till. När du kommer ut från Per så e du färdig o mår kanon i kroppen. Ja har gått till honom i säkert 20 år. Det kommer vara en tragedi när han slutar. / kenta
Benny O:
Christian och hans kollegor gör ett fantastiskt jobb, är extremt service-minded, och väldigt pålitliga. Vi har en omfattande trädgård med många träd som kräver mycket tid och energi. Därför hyr vi in Christian varje vår och höst, dels för att avlasta oss, men framför allt för att genom deras kompetens ge våra träd så goda förutsättningar som möjligt. De gör ett otroligt bra jobb och jag kan varmt rekommendera dem!
Shaeen Hansdotter S:
Rekommenderar starkt detta företag som är trovärdig från start till mål. Svarar tydligt och bra på alla frågor och är noga med att jag förstår och är nöjd. Alltid lika glad och trevlig. Vi är väldigt nöjda!
Christofer P:
Vi anlitade Johnny Pro för en rad ändringar i vårt radhus från 60-talet. De har gjort ett mycket snabbt och bra jobb och varit lätta att arbeta med. Förutom själva utförandet har de hjälpt oss med idéer och förslag som gjort att slutresultatet blivit bättre än vi själva tänkt från början. De har också varit mycket flexibla och snabbt kunnat hantera ändrade planer och utökade uppdrag.
Erik Allan E:
Vi har byggt hus med Peterssons Bygg nu 2025 och är väldigt glada att valet föll på just dem. Det har varit enkelt och smidigt sen dag ett och vi har fått känna oss involverade i hela processen. Alla snickare och specialister vi har haft att göra med har varit både proffsiga och tillmötesgående (och snälla!).
Christoffer I:
Helsingborg Design Lab imponerar med HDL Commerce – en kraftfull e-handelsplattform med API-first-arkitektur och blixtsnabb frontend, som möjliggör global försäljning och sömlösa betalningar via Klarna, Adyen och Stripe. Vi är djupt imponerade av teamets förmåga att lösa komplexa utmaningar med kreativitet och precision.
Elin M:
Första gången jag har pratat med en Coach och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Min upplevelse var väldigt positiv och intressant. Jag rekommenderar alla jag träffar att prova coaching, jag har blivit helt såld.
Nakisa A:
Företaget Andex Bygg utförde renoveringsarbeten åt oss. Vi är mycket nöjda med dem och kommer definitivt att anlita dem igen. De är ett mycket professionellt team som erbjuder bästa kvalitet till ett rimligt pris och inom kort tid.
Mikael C:
Fantastisk veterinärklinik! Vi har varit hos Lorensdals veterinärklinik med våra hundar BraveHeart och Snövit, och vi kunde inte vara mer nöjda. Från första stund blev vi bemötta med värme och professionalism av den fantastiska personalen. De tog hand om hundarna på ett otroligt omsorgsfullt och kompetent sätt. Lokalerna är moderna, rena och inbjudande, vilket skapar en trygg miljö både för djur och ägare. Vi kommer definitivt att komma tillbaka. Rekommenderas starkt!
Jonas A:
Andra gången jag lämnar in min dator till Fredrik på SnyggDator. Och var mer än nöjd med service, reparation samt lite kärlek från en expert. Datorn går bättre än någonsin. Köpte också en helt ny 1440p skärm för en bra peng. 10/10 på allt! Tack för du är en trygg punkt i min PC värld!
Helin D:
Otrolig bra service!
Köpte bil hos Ahmed och är så nöjd med bilen.
Väldigt ärlig och rak kille.
Så nöjd och kommer att köpa resten av bilarna där i framtiden