Övrigt i Skåne

Tomelilla  (7 st)
Svalöv  (7 st)
Bromölla  (3 st)
  • Per-Axel M
    Per-Axel M: Helt fantastiskt bageri där allt man köper verkligen smakar genuint och äkta. En av de sista riktiga pärlorna i Skåne. Göran och Birgitta är dessutom helt underbara människor med massor av humor och värme. Rekommenderas verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Löberöd. :)
  • Mikael R
    Mikael R: Världsklass bästa husmanskost och fest lokal
  • Björn E
    Björn E: Det fungerar som det ska. Bra😎👍 Alltid bra bemött👌
  • Johan L
    Johan L: Mycket trevlig personal. Har envist låtit bli att höja priset på snus! Johan L
    Ayhan D
    Ayhan D: Mycket kunnigt företag som kan sina saker. Jag har haft uppdrag att göra en större stenläggning med dränering samt byggande av pergola, och har även anlitat dem för en större källarrenovering. Har även gjort rensning och avverkning av större rabatter med stora häckar etc. Arbeten jag kan rekomendera är gräv och bärlager, platt och stenläggning (3 dimensionell), rivning, murning, putsning, spackling, kakelsättning, målning.
  • Arne G
    Arne G: bra bolag som skötersig och hjälper mig
    Jens H
    Jens H: Vi var och köpte en kia av honom. Smidig affär och väldigt tilömötesgående
    David Christoffer H
    David Christoffer H: Riktigt goda pizzor – och ännu bättre bemötande från pizzabagaren.🙏 Det lilla extra i leendet gör mer än man tror. Kommer gärna tillbaka!
    Ardian S
    Ardian S: Klanderfri affär! Förhandling ägarbyte samt finansiering gick smidigt och tryggt. Tusen tack :)
  • Leif W
    Leif W: Jag väntade på ett paket från TEMU och kunde via spårningsnumret följa det fram till morgonen 29-09-2025. Där stod det att paketet var i Malmö och klart för utleverans. 30-09-2025 får jag ett meddelande att paketet skickats tillbaka eftersom det inte kunde levereras!?! Min adress var helt korrekt och jag har aldrig haft problem med leveranser till min adress tidigare. Min granne har i ett annat ärende två gånger fått besked att de sökt henne men att hon inte var hemma. Detta var en direkt lögn eftersom hon båda dagarna jobbade hemifrån och var där hela tiden! Har DHL ny personal som inte följer företagets policy eller är det företaget självt som inte längre bryr sig om sitt uppdrag?
  • Renu D
    Renu D: Bedragare hela bunten, speciellt Andreas Karlsson (tatuering på armen och stammar som fan) . Lurar folk på fordon, skickar inte in blanketten om ägarbytet till Transportstyrelsen, betalar inte enligt överenskommelsen. Tömmer bildelar inklusive regnr. för att sedan lämna den på en okänd plats.
  • Glenn Morgan E
    Glenn Morgan E: Mycket trevliga och ett fint och proffsigt bemötande och super nöjd
  • Jan B
    Jan B: Har anlitat dem tre gånger och det fungerade toppen varje gång. De har varit lyhörda, ryckt ut med kort varsel och alltid hjälpt till med bra förslag och lösningar. Uppskattar särskilt att jag fick frågan om jag var nöjd eller om de kunnat göra något bättre, så jag upplever att de lyssnar och är intresserade av att man som kund blir nöjd.
  • Mats G
    Mats G: Mycket bra respons på mina projekt
    Jenny T
    Jenny T: Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag har fått med min bokföring. De är professionella, noggranna och alltid snabba på att svara när jag har frågor. Tack vare dem känner jag mig trygg med min ekonomi och kan fokusera mer på min verksamhet. Jag rekommenderar dem varmt!
  • Maisa D
    Maisa D: We collaborated with Qnudsen Software HB to build a cross-platform conference management application. They brought strong technical expertise, communicated clearly, and handled challenges with practical solutions. We were very happy with both the collaboration and the result.
    Helena H
    Helena H: Köpte en urna till min älskade katt som gick bort efter många kärleksfulla år. Fick hjälp med allt från köp till askan i urnan. Väldigt serviceminded och proffesionell hjälp. Så nöjd i denna ledsamma stund.
    Elisa
    Elisa: Fantastisk miljö, fantastisk personal, fantastisk grillbuffe, fantastisk soppbuffe. Inte alltid lätt att sitta bra, trångt och bökigt att ta sig fram i lokalen. Men - rekommenderas varmt!
    Daniel B
    Daniel B: Vi var lite tidiga, så vi ställde oss i baren medan de skulle förbereda bordet. Där fick vi ett vänligt "hej" från Martin himself, vilket var trevligt. Sedan tog det nästan en halvtimme innan vi faktiskt fick vårt bord, men å andra sidan var vi inte fulltaliga förrän då. De har lagt mycket tid på lokalen, med vikingattiraljer mest överallt. Allt ljus är från stearinljus, och eftersom lokalen var proppfull blev det snabbt enormt varmt. Lite luftkonditionering skulle varit bra. Det var alldeles för ont om servitörer, som därför blev alldeles för stressade och förvirrade och glömde bort ganska mycket. Både vår nota och den till sällskapet bredvid verkade vara lite småfel. Alla varmrätter kom in väldigt snabbt däremot, så köket har bra koll. Alla sällskap som kommer in blir presenterade från trappan mellan baren och restaurangdelen, och möts då av välkomnande rop och applåder från alla. Otroligt charmigt. Att en av oss hade vikingahjälm på sig uppskattades både av personal och andra gäster. Musikerna spelade till och från hela kvällen, och när ett av borden började sjunga på egen hand, började de så smått ackompanjera på allehanda instrument. Skoj! De flesta platser är på bänkar utmed långbord, som när vi var där var ganska trånga. Å andra sidan gjorde det att man då lätt började prata med sina grannar, så sammantaget var det ett jäkla tjattrande överallt. Lite högljutt kanske, men på ett väldigt trevligt och socialt sätt. Maten var ok. Dvs man går inte till Aifur för matens skull, men den är inte så dålig att man behöver gå någon annanstans om man känner för lite vikingamiljö.
    Daniel B
    Daniel B: Kunning personal, snabb service, fantastiskt god mat. Ingen femma pga saknad bacon på en burgare, och ovilja att gratis byta ut potatis mot sallad.
  • Arne S
    Arne S: Lergöken Assistans är ett relativt nytt företag men dom som driver det har jobbat inom verksamheten i över 20 år och det upplägg som dom skapat är förträfligt.
  • Fredrik S
    Fredrik S: Bra urval av kläder och hjälpsam personal.
    emma h
    emma h: bra bemötande och trevlig service. Roliga arbetsuppgifter och stor parkering. Stor arbetsplats men med en gemytlig familjekänsla. Ligger när stan, vilket underlättar när man ska göra ärenden. God restaurang som har bra priser. God salladsbuffé.
1...2223242526...46