Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

• Love G
    Love G: Jag bokade först en storstädning med Call2Clean och blev väldigt imponerad av resultatet. Allt var skinande rent och de var både noggranna och professionella. Egentligen hade jag inte planerat att fortsätta med regelbunden städning, men efter den första upplevelsen kändes det självklart. Nu har jag hemstädning med dem löpande och är mycket nöjd. Rekommenderas varmt!
    Oskar J
    Oskar J: Generös, effektiv och professionell hjälp och vägledning med målet att på egen hand skapa webbdokument utformade för tillgänglighet.
  • Ingrid B
    Ingrid B: Alltid trevligt bemött! Förväntade mej att det skulle vara trångt vilket är vanligt på vissa ställen. Dock är det här luftigt o bra med utrymme i butiken. Har inhandlat diverse grejor både nytt o second hand! Nöjd kund…
  • Pernilla B
    Pernilla B: Fantastisk stället med otrolig noggrannhet och professionellt bemötande. Rebecca är en fantastisk person med en kompetens som är utöver . Hon är lyhörd , nätt på handen och lyssnar in vad man vill ha för resultat. Har aldrig blivit sååå nöjd av de behandlingar jag gjort på kliniken . Kan varmt rekommendera om man vill ha ett 100 procentigt bra resultat.
  • 24 omdömen
  • Klas K
    Klas K: Lena är kunnig , noggrann, kommunikativ och väldigt trevlig att ha att göra med
    Liselott J
    Liselott J: Mina städar effektivt, är noggrann, flexibel och vänlig. Hon har länge städat hemma hos oss och vi har också tagit hjälp av Mina vid flyttstäd av hus. Vi är väldigt nöjda med städningen och rekommenderar varmt att ta hjälp av Mina.
    Saga P
    Saga P: Vi är supernöjda! Fantastiskt bemötande, flexibelt och lättplanerat. Gör alltid ett utmärkt jobb och ”det lilla extra” som gör så stor skillnad. Rekommenderas varmt!
  • Nils K
    Nils K: Lämnade in min dator på reperation, gick smidigt och bra till en bra peng. Rekommenderas!
    Josef ahmed A
    Josef ahmed A: Mycket bra service och grymma grabbar, rekommenderar starkt
    Niclas A
    Niclas A: Trevligt bemötande, kompetent personal och kvalificerad installation av FTX-system i vår villa
  • Ivan K
    Ivan K: BC Bygg & Montage anlitades för ett omfattande projekt hemma hos oss där BC gjort en totalrenovering och ombyggnation av vår ovanvåning. Slutbetyg: 10 av 10! Det är få bolag vi varit så här nöjda med - ända sedan första kontakten har Alexander och Jacob varit ytterst proffsiga och lämnat ett kompetent och tryggt intryck. Längs med projektets gång har de kontinuerligt bidragit med kloka idéer och strålande lösningar på utmaningar som uppkommit. De har varit lyhörda till våra önskemål och flexibla och lösningsorienterade när vi gjort sista-minuten ändringar. Nu när ombyggnationen börjar gå in i sin slutfas kan vi bara sammanfatta hela upplevelsen som en succé. Vi har mer renoveringar att göra här hemma och kommer framgent bara vända oss till BC! Alexander och Jacob får våra varmaste rekommendationer och framtida kunder ska inte tveka att ta kontakt med bolaget för ens planerade byggprojekt.
  • Joel L
    Joel L: Grym service, det märks tydligt att Martin brinner för det han gör. Otroligt kunnig, oavsett om det gäller kostråd, blodprov eller dylikt. Och alltid med ett leende på läpparna! Rekommenderas verkligen!
  • Roger Ö
    Roger Ö: Hej Väldigt professionella, håller i ordning efter sig och slarvar aldrig ! Mycket trevliga arbetskamrater och mycket omtyckta av mina anställda och andra företag! Ger dom högsta betyg i alla projekt vi samarbetat i både projekt på över 1 år och mindre. Kan med gott samvete alltid rekommendera Team Gabjo Eltjänst AB i vått och torrt ! Mvh // Roger R-Tech Solution AB
    Catharina N
    Catharina N: Trevligt bemötande och vi fick till en flexibel lösning som passade oss båda bra.
    Nils Peter Mikael P
    Nils Peter Mikael P: Fantastiskt bra skräddare! Vänligt bemötande och oerhört proffsig.
    Lisa P
    Lisa P: Cecilia har en imponerande förmåga att snabbt identifiera problemområden och anpassa behandlingen därefter. Hon är lyhörd, pedagogisk och tar sig alltid tid att förklara vad som händer i kroppen och hur man själv kan förebygga framtida besvär. Efter varje session känner jag mig inte bara fysiskt lättare och mer rörlig – jag går därifrån med ökad förståelse för min egen kropp. Jag rekommenderar Cecilia varmt till alla som söker verklig kvalitet, vare sig det handlar om att behandla en skada, lindra smärta eller bara få kroppen att må bättre i vardagen.
    Rebecca Anna Christina J
    Rebecca Anna Christina J: Kan verkligen rekommenderas! Kunnig och trevlig. Lätt att ta sig dit och bra parkeringsmöjligheter. Tack!
  • Hampus B
    Hampus B: Otroligt snabb service och trevligt bemötande!
  • 4 omdömen
    Viveka Å
    Viveka Å: Blommorna är perfekta. Jag är helt nöjd. Tack Skånesblommor. 😀
  • Jonas R
    Jonas R: Fantastiskt bemötande och service och cyklar med riktigt bra kvalitet till rimliga priser - vad mer kan man önska?
  • Peter K
    Peter K: Jättetrevlig, tillmötesgående o hjälpsam. Rekommenderar starkt
  • 2 omdömen
    Monica B
    Monica B: Mycket bra och professionellt bemötande. Rekommenderar varmt denna klinik!
  • Carina G
    Carina G: Sämsta skräddare - skulle laga ett par jeans som hade gått sönder på ena sidan av skrevet rak och fint som bara var att sy ihop genom att sätta en ca 4 cm lång och ca 2 cm bred lapp på insidan, skulle gjort det själv men i och med att han skulle laga ett innerfoder och sätta nya muddar på min mans mockajacka så lämnade jag in mina byxor på samma gång. Vilket jag ångrar djup. På jeansen hade han satt en stor lapp ca 20x30 cm på insidan och kört över med symaskinen ett otaligt många gånger. När jag provade kändes det som jag hade en stor blöja i byxan fick sitta och sprätta bort lappen vilket tog långtid och laga själv. Mockajackan hade han satt dubbel så tjocka muddar och när maken satte på sig jackan så sprack sömmarna på innerfodret. När jag gick tillbaka och påpekade felaktigheterna villa han inte ta ansvar för vad han gjort. Så varning varning.
  • 2 omdömen
    Anna Malin Michaela L
    Anna Malin Michaela L: Jättenöjd med flyttstäd. Kliniskt rent och en himmelsk doft efteråt. Besiktningen blev godkänd utan anmärkning av hyresvärden. Kommer anlita denna firman igen!
1234...42