Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)
  • 6 omdömen
    Adrian R
    Adrian R: Köpte bil av Johan på JLW och fick fantastisk service. Efter att ha pratat med flera bilhandlare så valde jag att göra affärer med Johan då han var den som verkade mest seriös och uppriktig gällande affären. Han talade inte illa om konkurrenter, istället fokuserade han på vad han kunde erbjuda oss. Bilen vi köpte stämde med våra förväntningar och var i bättre skick än vad jag hade förväntat mig. Värderingen på vår inbytesbil var inte lika hög som hos några andra, men den var realistisk. Istället för att locka oss med ett högt pris för att sedan pressa ner det med dolda avgifter eller annat påhitt så gav han oss ett pris som var rättvist. Vi fick svar på det mesta om bilen via telefon innan vi åkte in för att titta på den och de frågor som inte kunde besvarar på direkten fick vi svar på när vi var på plats. Väldigt nöjd med denna affären.
  • 6 omdömen
    Christer R
    Christer R: Proffsigt hantverk vid rep av fuktskadad badrumsvägg i Älta. Trevliga hanverkare som inte lämnade ett spår efter sig, förutom en ny fin vattentät vägg. Allt toppen. Christer
  • Jonas R
    Jonas R: Fantastiskt bemötande och service och cyklar med riktigt bra kvalitet till rimliga priser - vad mer kan man önska?
  • 9 omdömen
    anna f
    anna f: de säger att de har sveriges godaste hamburgare - stämmer bra det. och lyxshaklen rekommenderas varmt! eller kallt :) rent, trevlig personal, gott!
  • 3 omdömen
    Johan A
    Johan A: Skånes stolthet. En förening som är lätt att sympatisera med då de ofta visat att hjärta är viktigare än hjärna. De satsar för tillfället på att etablera sig i Elitserien och med Sveriges bästa klack (AIA) och publik kommer de säkerligen göra det.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Hyrt flyttbil hos Folkes biluthyrning de senaste 20 åren (senast i torsdags på Gastelyckan). Alltid bra bemötande och bra priser.
  • Hans S
    Hans S: Duktig på att se potentialen i olika trädgårdar. Bra öga för att se hur träd och buskar kommer att utveckla sig. Som person är Elina alltid glad vilket inte gör det sämre.
  • 5 omdömen
    Annika Sirirat A
    Annika Sirirat A: Jätte bra städat, mycket trevlig personal och väldig väl kommunikativ chef. Det går snabbt att boka möte och städningen så det funkar för både parterna. Rekommenderar starkt!!!
  • 5 omdömen
    Peter E
    Peter E: Toppen leverans av fint spa. Framförallt den bästa kundsupporten. Tack och lycka till. Peter
    Fredrik C
    Fredrik C: Sannslöst god choklad! Favoriterna är saltlakrits, rom, absinth och mint.
    Tomas J
    Tomas J: Använde mig för att hitta golvläggare för att slipa golv, fick respons på bara några minuter. Fungerar jättebra.
    kerstin l
    kerstin l: Kunnigt och vänligt bemötande.Tur för mej som alltid har "fel i mönstret"
  • Andre B
    Andre B: KANON!! Mycket nöjd!!
  • Ami H
    Ami H: After Work på fredagar på S:t Gertrud måste vara förebilden för after work! Ett myllrande människohav, god mat och skapligt billig öl. Detta är det perfekta stället att starta fredagskvällen på. Träffa gamla vänner och skapa nya kontakter. Är det sommar finns ju också hela den härliga innergården att njuta på!
    Anna P
    Anna P: Supernöjd! Niklas kommer i tid, är flexibel, duktig, ödmjuk, ser utanför boxen och väldigt arbetsvillig! Kan varmt rekommendera.
    Maria W
    Maria W: Kommer garanterat tillbaka! En skön avslappnad känsla att vara där, ett lugn genom bra behandling och personal. Och energi för kroppen.
    Roodi alaa badr A
    Roodi alaa badr A: Bra service och snabb och billigt
  • Sofia maria H
    Sofia maria H: Trevlig personal och tryggt bemötande. Tandläkare Julia och hennes tandsköterska är riktigt bra och gör att även en tandläkarrädd person känner sig bekväm och lugn! Gratis parkering mitt i Lund.
  • Frank K
    Frank K: Hej BRF Malmö Värnhem 13 har använt Tak och Plåt i Malmö att lägga om 750 m2 talk med takpannor på gatusidan och papp på trädgård sidan, de var pålitlig erfarna och gedigen till utmärkt konkurrens kraftigt priser. Vi hög rekommendera Elvir och hans killar, till vilket plåt, papp, tak jobb som helst. Frank. K Ordförande
  • Karin Gunilla Kristina S
    Karin Gunilla Kristina S: Malin Palm är fantastisk!🤩 Oerhört snabb i sin handläggning o proffsig!Skulle utan tvekan vända mig till henne igen om jag behövde hjälp.Gunilla
    Maj-britt F
    Maj-britt F: Maria lyssnar på mina önskemål och är en skicklig frisör. Den bästa för mig.
  • Pär M
    Pär M: Köpte en ribbåt av Båtcompaniet och allt funkade perfekt. Kan verkligen rekommendera dem.
1...34567...45