BrumBrum Tagene

BrumBrum Tagene

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till BrumBrum Tagene – din Autoexperten Bilverkstad i Hisings Backa! Vi erbjuder ett brett utbud av verkstadstjänster för att hålla din bil i toppskick. Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina och även mopedbilar, husbilar, husvagnar och lätta lastbilar är välkomna. Våra tjänster omfattar...

14 omdömen om BrumBrum Tagene

Karl Erik Håkan Å
Skrev om BrumBrum Tagene

Fick hjälp när adbblue-systemet rasade och jag var på semesterresa och inte kunde köra vidare. Bara BrumBrum tog tag i problemet som andra verkstäder inte kunde med så kort varsel.

Barbro  C
Skrev om BrumBrum Tagene

Nöjd med både arbete och bemötande. Alltid trevliga.

Hans Jonas H
Skrev om BrumBrum Tagene

Trevlig personal, alltid bra bemötande och enkelt att boka tid. Man får alltid svar på sina frågor och personalen är hjälpsam.

Asok Abraham G
Skrev om BrumBrum Tagene

Mycket vänliga killar med lång erfarenhet av alla typer av fordon….:)

Emelie Hanna Edith A
Skrev om BrumBrum Tagene

Väldigt bra verkstad med grymt trevliga mekaniker. De har hjälpt mig massvis med min bil och har alltid fixat tider snabbt då bilen krånglat. Känns genuina och engagerade, speciellt för mig som kanske är en extra frågvis kund med massa onödiga frågor 😄

Kim
Skrev om BrumBrum Tagene

Riktigt bra verkstad. Snabb service som löste sig på några timmar från att jag ringde och kunde hämta bilen. Trevlig och kunnig personal.

Anders L
Skrev om BrumBrum Tagene

Med kort varsel (till nästföljande dag) fick jag tid för att fixa låset till kombiluckan, som gått i baklås. Efter sex timmar ringde brumbrum och meddelade att allt var klart! En avbruten kabel i en kabelmatta hade lokaliserats och skarvats. C:a 2-timmars arbete och inget material. Jag är mer än nöjd! 👍

Svar från BrumBrum Tagene

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Sølvi Laila B
Skrev om BrumBrum Tagene

Alltid hjelp å få, selv om jeg ikke har gjort timebestilling. Trengte å bytte en lyspære, det ble gjort med en gang. Bruker allrid dem år min snart 12 år gamle bil trenger noe.

Svar från BrumBrum Tagene

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Brita Anna-K E
Skrev om BrumBrum Tagene

Nöjd med trevligt bemötande. Framförallt glad att ni fixar min bil bra.

Svar från BrumBrum Tagene

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Fayz M
Skrev om BrumBrum Tagene

Suverän service och trevligt bemötande, kan varmt rekommendera BrumBrum Tagene!

Mona Birgitta M
Skrev om BrumBrum Tagene

Bra mottagande och snabbt utförande av servisen

Linda K
Skrev om BrumBrum Tagene

Alltid lika trevligt att komma hit och få den hjälpen man behöver

Svar från BrumBrum Tagene

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från vi på verkstan

Anne-Carina K
Skrev om BrumBrum Tagene

Trevligt bemötande. Bra jobb.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälningar Verkstan

Åke Göran T
Skrev om BrumBrum Tagene

BrumBrum har alltid gjort ett bra jobb och varit en stor anledning till att bilen varit i bra skick.

Svar från BrumBrum Tagene

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Hälsningar Verkstan