Alla kategorier Renovera badrum Stockholms län Stockholm Östermalm Badrumsbesiktningar
Större karta Vägbeskrivning
Badrumsbesiktningar

Badrumsbesiktningar

Valhallavägen 114, 114 41 Stockholm

5.0 i betyg av 10 rekommendationer
Välkommen till Badrumsbesiktningar Stockholm, vi är utbildade av branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten, vi erhåller SP-certifiering som kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen. Vi har även byggnadsingenjörsutbildning och yrkesbevis.

Med över 30 års erfarenhet inom bygg- och våtrumsentreprenad där vi haft funktion som kontroll- & kvalitetsansvarig, projektledare samt arbetsledare kan vi med stolthet säga att vi är riktigt duktiga på det vi gör. Vi är inriktade och erhåller således vår specialkompetens inom konsumententreprenader och våtrum. Det vill säga badrumsrenoveringar.

Vår ambition är att fylla två funktioner, dels att vara en kompetent och oberoende kvalitetssäkring vid konsumententreprenader men även att kunna vara en objektiv och sakkunnig förmedlare för de fall entreprenad och beställare inte kommer överens. Vår främsta fördel är vår erfarenhet från entreprenadbranschen. Tveka inte att kontakta oss, varmt välkommen!

Läs vad 10 kunder tycker om Badrumsbesiktningar

 • Emma G
  Emma G skrev om Badrumsbesiktningar
  Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB vid en ombyggnad av vår lägenhet där ett nytt badrum samt en ny gäst-WC byggdes.
  Badrumsbesiktningar AB har från första kontakten via hemsida och telefon varit mycket professionella, hjälpsamma och trevliga.
  Vi valde en 3-stegsbesiktning och kände oss trygga med att de kritiska momenten blev undersökta stegvis och innan det var för sent för att upptäcka och åtgärda eventuella fel och brister.
  Vid besiktningstillfällena har både vi som beställare och vår entreprenör uppskattat att ha en kunnig och opartisk besiktningsman.
  Besiktningsutlåtandena har varit tydligt formulerade och haft tillhörande fotobilagor.
  Fel och brister, som vi själva aldrig kunnat se, upptäcktes och kunde därefter bli åtgärdade. Besiktningsutlåtandena har fungerat som checklistor i uppföljningen av entreprenörens fortsatta arbete fram till färdigställandet av våtrummen.
  Vi kan verkligen varmt rekommendera Badrumsbesiktningar AB!
  gillar detta
 • Joakim A
  Joakim A skrev om Badrumsbesiktningar
  Vi anlitade bolaget för en badrumsbesiktning i ett ärende gällande en vattenskada och misstanke om dolt fel. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och tydliga besked vad som gällde vilket snabbt tog oss framåt i vår process. Stort tack för bra arbete med snabb och kvalitativ handläggning. MVH Joakim
  gillar detta
 • Sandra M
  Sandra M skrev om Badrumsbesiktningar
  Pålitliga, trevliga och snabbt att få en tid.
  gillar detta
 • Kiraz P
  Kiraz P skrev om Badrumsbesiktningar
  Vi anlitade Badrumsbesiktningar i samband med ett husköp för att noga kontrollera alla badrum. Det visade sig att det fanns flera allvarliga brister som ingen kände till. Vi lyckades avbryta kontraktet och låta köpet återgå.
  Vi rekommenderar Badrumsbesiktningar, och kommer garanterat anlita dem igen inför nästa husköp

  Kiraz Azra Pulat
  gillar detta
 • Philip M
  Philip M skrev om Badrumsbesiktningar
  Väldigt bra och snabb service. Professionellt bemötande. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Björn L
  Björn L skrev om Badrumsbesiktningar
  Snabb service och positivt bemötande. Väl dokumenterad besiktning som tillfredsställde vårt Brfs försäkringsbolag. MVG rakt igenom. Kan varmt rekommenderas!
  gillar detta
 • Kerstin K
  Kerstin K skrev om Badrumsbesiktningar
  Badrumsrenovering
  Föreningen, där jag bor, består av tre hus med sammanlagt 180 lägenheter. Husen är byggda i mitten av sextitalet. Vid renoveringar av badrum och kök har vattenskador ofta förekommit. Styrelsen har därför gjort en checklista för renoveringar. Förutom krav på behöriga hantverkare ska man även göra en besiktning av utfört arbete.
  Även från vänner och släktingar har jag fått rådet att besiktiga renoveringen.
  Jag tittade på nätet efter badrumsbesiktning. Jag valde det företag som hade den bästa hemsidan, med den information jag ville ha. Badrumsbesiktningar Stockholm.
  Deras hemsida redogjorde för besiktningsmännens utbildning och erfarenhet. De hade även en mycket bra FAQ, och jag fann den typ av besiktning jag önskade. En trestegsbesiktning, där besiktningsmannen var med vid tre tillfällen – vid konstruktion/rördragning, vid tätskiktet samt en slutbesiktning.
  Jag fyllde i ett formulär och kontaktades snabbt av en besiktningsman. Tillsammans med entreprenören bestämde vi datum för besiktningarna.
  Besiktningsmannen som utförde besiktningarna var kunnig, noggrann och intresserad. Han kom med information och förslag och han och entreprenören diskuterade förutsättningar, regelverk (nya och gamla) samt praktiska lösningar och kvalitet på ett mycket professionellt sätt. Entreprenören uppskattade besiktningen, som gjorde det möjligt att hitta bra lösningar.
  Besiktningsrapprterna var klara, tydliga och gav en bra beskrivning.
  Jag är mycket nöjd med ombyggnaden och besiktningen av densamma.
  gillar detta
 • Agnes N
  Agnes N skrev om Badrumsbesiktningar
  Trevligare, smidigare och proffsigare besiktning av mitt badrum kan jag faktiskt inte kunnat föreställa mig. Jag fick ett supertrevligt bemötande inför, under samt efter själva besiktningen. Dessutom var Mathias väldigt pedagogisk och trevlig så det kändes som att både jag och min entreprenör fick lära oss nya saker om regelverket och hur man ska planera optimalt inför en renovering. Plus i kanten för noggrannheten och förmågan att möta både kund och entreprenör på ett smidigt sätt!
  gillar detta
 • Hakan S
  Hakan S skrev om Badrumsbesiktningar
  Väldigt trevligt bemötande både över telefon och vid besiktning. På plats så var allt sakligt och jag upplevde både Mathias och Sayed som väldigt professionella. Rekomenderas starkt!
  gillar detta
 • Bo E
  Bo E skrev om Badrumsbesiktningar
  Bra pris, utförlig protokoll, trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
Kategorier