Certifiering i Stockholms län

Josefine T: Marcus är Trevlig, kunnig och noggrann
  • Badrumsbesiktningar AB

Verifierat företag
    242 omdömen
    Badrumsbesiktningar har över 30 års erfarenhet i branschen och har sin främsta styrka inom entreprenader men är specialister på just badrumsrenoveringar!
    Martin S
    Martin S: Vi anlitade Badrumsbesiktningar för en slutbesiktning. Upplever dem som väldigt kunniga och kompetenta. Badrummet fick backning på en rad punkter och vi är nu glada att vi tog hjälp. Utan deras besiktning hade vi inte fått det vi beställt, dvs. ett godkänt badrum.
  • Välkommen till Arsenalen Besiktning AB!
    Jonatan Gunnar H
    Jonatan Gunnar H: Arsenalen besiktning hjälpte oss att trestegsbesikta två badrum och ett tvättrum med tätskikt i vår lägenhet som totalrenoverades i Vasastan, Stockholm. Vi upplevde Johan som kompetent, vänlig och tillgänglig. Vi fick mer rådgivning än vad som kan förväntas i ett sådant här projekt. Det var en stor trygghet att ha en nåbar rådgivare i de situationer kring badrumsbygge där man som konsument är osäker och annars i underläge mot en självsäker entreprenör som bygger badrummet.
  • Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
    Carl N
    Carl N: Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
  • 16 omdömen
    Katarina F
    Katarina F: Kan varmt rekommendera Pagodab. Tydlig och effektiv kommunikation, lösningsorienterade samt ett mycket fint slutresultat. Behöver jag mer hjälp i framtiden så kommer jag absolut höra av mig till företaget igen.