Besiktning av villa, vi är 100% nöjda, Marcus var trevlig och tydlig under besiktningenoch allt kändes proffsigt. Tack!
Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB
Marcus Holmström Byggteknik är ett företag som drivs av Marcus Holmström som har nästan 20 års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Vi hjälper byggföretag, fastighetsbolag, privatpersoner och mäklare med bland annat överlåtelsebesiktning, energideklarationer och fuktmätning. Vi är experter på överlåtelsebesiktning...
144 omdömen om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB
Sedan starten hos Reco 2024
Vi blev bemötta på ett professionellt sätt. Besiktningsmannen var kunnig, noga och opartisk (lyssnade och beaktade inte bara mina synpunkter, men även entreprenörens förklaringar, gav råd till mig hur jag kan ställa frågor angående avvikelser från avtalet som vi tidigare fått otillfredsställande förklaringar). Tidigare sålde vi ett hus (ett investeringsobjekt) där mäklaren använde sig av Marcus Holmströms Byggteknik Besiktnings AB för en överlåtelsebesiktning. Vi fick massor av anmärkningar, vilka vi åtgärdade innan försäljning,...
Snabb handläggning. Allt från beställning till färdigt protokoll. Besiktningsmannen som jag upplevde som ytterst kompetent gjorde sitt jobb rappt. Han var lätt att ha att göra med, kommunikabel, flexibel och intelligent. Kunde väl uppleva en del saker som överdrivet petiga. Men det ingår väl i rollen som besiktningsman.
Besiktningsmannen genomförde uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Utmärkt kommunikatör med god social förmåga.
De har varit väldigt enkla att ha och göra med. Hanterade köpargenomgången proffsigt och pedagogiskt.
Hej Amanda Tack för att du uppskattade enkelheten med vår köpargenomgång Mvh MH Byggteknik
Noggrann och trevlig besiktningsman som gärna svarade på frågor när spekulanten behövde förklaringar.
Hej Per Tack för rekommendationen, vi svarar alltid på frågor från spekulanter när vi gjort förhandsbesiktningar av villor, det är vår grej att vara tillgängliga genom hela processen Mvh Marcus
Trevlig, noggrann och förtroendeingivande. Bra tips på eventuella åtgärder.Snabbt svar.
Hej Karin Tack för rekommendationen, det är fint med lite tips när man ska köpa hus och får snabba svar Mvh Marcus
Lyhört och smidigt på alla sätt
Hej Jens Tack för rekommendationen. Mvh Marcus
Jimmy var fantastisk! Pedagogisk, svarar det han tycker och vad man bör tänka på. Rekommenderar starkt dessa grabbar, klockren service rakt igenom.
Hej Felix Tack för rekommendationen, bra att du upplevde vår service som klockren rakt igenom. Mvh MH Byggteknik
Väl utfört arbete och professionellt bemötande, inget att klaga på.
Hej Martin Tack för din rekommendation, kul att vi upplevdes proffsiga Mvh Marcus
Marus äaklig och professionell. Besiktningen avsåg mitt radhus Han förklarade husets tekniska brister på ett klargörande sätt och visade sin omtanke om mig när han var tvungen att vara ärlig och inte kunde framföra mycket positivt om husets standard Marcus kan jag verkligen rekommendera som besiktningsman
Hej Berith Tack för din rekommendation, det är klart vi visar omtanke när vi hittar brister som var okänt för dig som säljare det är aldrig roligt. Men det viktigaste är att det kommer fram i till en köpare så ingen blir besviken i efterhand när affären redan är klar. Mvh Marcus
Trevlig, saklig kunnig, kommunikativ.
Hej Rolf Tack för din rekommendation. Kommunikation är oerhört viktigt när fastigheter byter ägare Mvh MH Byggteknik
Trevlig och saklig. Beskrev olika saler på ett begripligt särr
Hej Jan Tack för din rekommendation Mvh Marcus
Marcus var mycket proffesionell, beskrev vad som gjordes, tillmötesgående och trevlig vid besiktningen av huset inför försäljningen.
Hej Lasse Tack för att vi upplevdes proffsiga och att du var nöjd med vårt jobb inför försäljning Mvh Marcus
Kvalitetsgranskarean om io rätt tid ocj gjorde sitt jobb
Hej Håkan Tack för rekommendationen, bra att vi kom i rätt tid och gjorde vårt jobb Mvh MH Byggteknik
Snabb återkoppling både vid bokning och efter besiktning. Kunnig med erfarenhet. Trevligt bemötande.
Hej Jenny Tack för rekommendationen, bra att du fick snabb och kunnig hjälp Mvh Marcus
Marcus besiktigade vårat hus inför försäljning. Noggrann, trevlig och effektiv. Rekkommenderar.
Hej Jimmy Tack för rekommendationen, bra att du upplevde mig noggrann och trevlig Mvh Marcus
Ett bra och proffsigt jobb utfört.Hälsn Leif
Hej Leif Tack för rekommendationen Mvh Marcus
Supersmidigt, enkelt och professionellt
Hej Tomas Bra att du upplevde det enkelt, smidigt och professionellt då har vi lyckats Mvh MH Byggteknik AB
Vi fick en bra genomgång av huset, rapporten skickades till oss dagen efter.
Hej BD Bra att n i fick rapporten dagen efter det är alltid vårt mål Mvh MH Byggteknik AB
Vi blev mycket trevligt bemötta av besiktningsmannen, vi upplevde också honom som mycket kunnig och fick ett stort förtroende för sättet han genomförde besiktningen på. Eftersom vi inte har någon erfarenhet på området så var vi helt öppna för hur det skulle vara. Det var bara positivt det vi såg och upplevde. Vi köpte en Överlåtelsebesiktning för en fastighet som varit i familjen i 70 år och de kommentarer besiktningsmannen hade var inte några stora överraskningar för oss.
Hej Per Tack för det fina omdömet och rekommendationen, vi känner att lyckats förmedla en bra besiktning till er Mvh Marcus
Väldigt kunnig och noggrann besiktning. Lätt att förstå besiktnings personen, i vad som är bra redo dåligt.
Hej Kimmo Tack för omdömet, bra att vi upplevdes noggranna och kunniga det jobbar vi mycket med, Mvh Marcus
Jimmy var professionell, trevlig och effektiv. Han var transparent i sin approach och villig att förklara saker även för den som inte kan så mycket om hus och konstruktion. Han var pragmatisk men fortfarande noggrann.
Hej Lukas Tack för rekommendationen, transparens är viktigt och förklaring att även ni som inte är proffs förstått vad ni köper. Mvh MH Byggteknik AB
Marcus gjorde en överlåtelsebesiktning av vårt hus. Mycket professionellt bemötande, pedagogiska förklaringar och mycket förtroende ingivande.
Hej Lisa Tack för att du upplevde oss professionella och pedagogiska. Vi ska fortsätta så framåt Mvh MH Byggteknik
Mycket nöjd med den grundliga genomgången av överlåtelsebesiktningen vid mitt husköp.
Hej Peter Bra att du är nöjd med den grundliga genomgången av ditt husköp. Mvh Marcus
Hej! Jag tycker att Marcus genom hela processen varit suverän. Proffsig, enkel att ha och göra med, proffsig och trevlig. Jag kan rekommendera honom å det varmaste!
Hej Ann-Marie Bra att du upplevde mig proffsig, enkel och trevlig. Tack för rekommendationen Mvh Marcus
Supernöjda med överlåtelsebesiktningen. Trevlig, effektiv och kunnig.
Hej Viktor Bra att ni är supenöjda då har vi lyckats med vårt uppdrag Mvh MH Byggteknik AB
Trevlig och sakkunnig. Rekommenderas starkt.
Hej Christoffer Tackar för rekommendationen. Mvh MH Byggteknik
Marcus är Trevlig, kunnig och noggrann
Hej Josefine Tack rekommendationen, vi ska fortsätta i samma anda. Mvh MH Byggteknik AB
Grym kontakt och kompetens / Pär
Hej Per Tack för ditt omdöme, det skall vara lätt att ha med oss att göra det är ett ledord vi jobbar med Mvh MH Byggteknik AB
Trevlig och lättsam, serviceminded. Proffsig, bra och tydlig information.
Hej Nina Tack för rekommendationen, lättsam, proffsig och tydlig information var bra omdömen. Mvh MH Byggteknik AB
Marcus år proffsig och tillmötesgående
Hej Lars Tack för dom vitsorden. Mvh Marcus
Trevligt bemötande och seriöst intryck
Hej Noak Tack för rekommendationen, Trevligt och seriöst intryck låter bra Mvh MH Byggteknik AB
Strukturerad och bra genomgång av besiktningsprotokoll på plats. Bra svar på frågor och kunde förklara på ett förståligt sätt för någon som inte kan allt om byggen. Även bra tips på hur man kan åtgärda eventuella fel eller vad man behöver hålla koll på framöver. Mycket nöjd!
Hej Mats Tack för rekommendationen Bra att även du som inte kan mycket om byggen förstår vad vi menar med vår besiktning då har vi lyckats. Lycka till med nya huset Mvh MH Byggteknik
Kunnig och trevlig besiktningsman..
Hej Mimmi Tack för rekommendationen Kunnig och trevlig det låter som ett bra betyg Mvh MH Byggteknik AB
Mycket trevlig och kunnig besiktningsman.
Hej Torbjörn Tack för rekommendationen, trevlig och kunnig låter som ett bra betyg för oss Mvh MH Byggteknik AB
Mycket kompetent, förtroendeingivande och trevlig besiktningsman. Sakliga och pedagogiska förklaringar till de anmärkningar som togs upp i protokollet.
Hej Lennart Tack för förtroendet, bra att vi upplevdes sakliga och pedagogiska och hade förklaringar till anmärkningar som gjordes vid besiktningen. Mvh MH Byggteknik AB
Trevligt och gav ett starkt förtroende på goda kunskaper.. Tydlig med vad han tittar på och varför. Visade uppskattning, att man sett till att komma åt överallt.
Hej Eva Tack för rekommendationen, ja det väldigt uppskattat att ni som kund gjort er del att vi kan komma åt överallt vid besiktningen så vi slipper obesiktade delar. Mvh MH Byggteknik AB
Proffsig och mycket trevligt bemötande av Jimmy.
Hej Tomas Va bra att du upplevde vårt bemötande proffsigt, det är alltid av vikt för oss, Mvh MH Byggteknik
Kunnig och saklig, en av de få entreprenörer som jag kan rekommendera utan att vara orolig
Ronny Tack för rekommendationen, bra att vi upplevdes kunniga och sakliga när vi utför besiktningsuppdrag. Mvh MH Byggteknik
Vi hade beställt energideklaration och överlåtelse besiktning. Niklas var utmärkt. Lätt att prata med och alla frågor vi hade fick vi svar på.
Hej Ingemor Tack för rekommendationen, bra att vi hade svar på det som efterfrågades Mvh MH Byggteknik
Mycket nöjd med överlåtelsebesiktningen. Med Niklas kan man vara säker på att huset gåtts igenom på ett professionellt sätt och detta under avspända och trevliga former.
Hej Ola Tack för ditt fina omdöme. Det ska vara enkelt att ha med oss att göra och ett icke formellt och avspänt sätt brukar vara bästa vägen framåt. Mvh MH Byggteknik
Trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete. Protokollet kom snabbt och väl sammanfattat.
Hej Björn Tack för ditt fina omdöme rekommendation. Professionellt och snabb leverans låter bra. Mvh MH Byggteknik
Niclas är en trevlig kille, professionell i sitt arbete och fint bemötande mot mig som kund!
Hej Christina Tack för ditt omdöme och rekommendation. Mvh MH Byggteknik
Mycket proffsig och bra bemötande.
Hej Kjell Tack för ditt omdöme. Mvh Marcus
Easy to reach and talk to, very professional and helped according to my needs. Highly recommend
Hi Elnta! Thank you for your recommendation and your nice review. Mvh Marcus Holmström
Marcus kändes proffsig och kunnig. Han var lugn och gav en realistisk bild av vad man kan vänta sig av ett gammalt hus.
Tack för din rekommendation, det var Jimmy som besiktade åt dig. Med vänlig hälsning, Marcus
En seriös och saklig dialog. Fem stjärnor
Hej! Tack för din rekommendation. Mvh Marcus
Marcus är otroligt pedagogisk och professionell! Informerade tydligt alla steg så att man förstår och känner sig trygg. Dessutom väldigt trevlig. Jag rekommenderar verkligen Marcus när ni behöver hjälp
Hej! Tack för din rekommendation, jag tror dock det var Jimmy Ifwer som besiktade ditt hus. Mvh Marcus
Bra bemötande och kände att det var professionellt, inga problem under besiktningen men när jag läser besiktningsprotokollet så känns det som om han tror jag återfyllt med plank och annat organiskt material Synd då jag vet att det inte finns en enda liten brädstump inom 5 meter från varje vägg
Hej Ove! Tack för ditt omdöme och betyg. Ta kontakt med besiktningsmannen ifråga och om du anser att något inte är korrekt återgivet, vi kan kolla på ditt utlåtande och eventuellt justera. Med vänlig hälsning, Marcus Holmström