Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

www.mhbyggteknik.se
  • BadgeThreeYears

Marcus Holmström Byggteknik är ett företag som drivs av Marcus Holmström som har nästan 20 års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Vi hjälper byggföretag, fastighetsbolag, privatpersoner och mäklare med bland annat överlåtelsebesiktning, energideklarationer och fuktmätning. Vi är experter på överlåtelsebesiktning...

386 omdömen om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Sedan starten hos Reco 2024

Rinni N
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Wow, wow wow! This was such a nice experience on besiktning. So knowledgeable and confident. We felt so reassured and relaxed after Marcus did besiktning of our to-be new home. Highly recommend him for his honesty and time.

Tomas F

Trevligt bemötande proffsigt utförande Kan bara rekommendera /Tomas

Ulf H
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Jag upplevde.besiktningen som mycket Professionell .

Mikael K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Lugn saklig pedagogisk och trevlig

Linnea B
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Marcus hjälpte oss med statusbesiktning av vårt hus och är otroligt kunnig, noggrann och trevlig. Efter att vi fick protokollet tog han sig tid för ytterligare frågor och hjälp kring reklamation av en tidigare besiktning. Kan varmt rekommendera!

Elisabeth L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Trevlig, lugn , seriös besiktningsman .

Per-Erik L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Vi ett mycket gott intryck av besiktningsmannen som på ett effektivt och professionellt sätt gick igenom vår fastighet på Hallandsvägen 6.

Jens Kristoffer K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Väldigt proffsigt utförande, snabb återkoppling och smidig kontakt hela vägen.

Soile L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Trevligt bemötande, och mycket noggrann och professionell besiktning utförd av Niklas. Rekommenderas!

Therese O
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Han var tydlig, gick igenom allt och berättade vad och varför han gjorde det han gjorde. Trevlig och hjälpsam.

Cecilia U
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Andra gången vi använt oss av Marcus Holmström Byggteknik, kunniga och trevliga besiktningsmän som noggrant utfört besiktningarna! Rekommenderar varmt

Johan L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Marcus är väldigt trevlig och lättsam. Han har ett stort kunnande och noggrann!

Lina Z
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Han är professionell och jätte snäll att förklara allting för oss!

Regina K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Trevligt bemötande,mycket professionellt utförande.

Helena A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Jimmy Ifwer hjälpte oss med överlåtelsebesiktning när vi hade köpt hus, och vi kunde inte fått bättre hjälp! Jimmy var mycket professionell, kunnig och noggrann, och förklarade allt på ett tydligt sätt. Efter att vi fick protokollet tog han sig tid för ytterligare frågor och diskussioner, och i slutändan kände vi oss trygga i att vi visste vad vi skulle förvänta oss av huset vi köpt.

Johanna T
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Super! Noggrann och kunnig. Bra på att visa och förklara.

Jonas A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Ett överskådligt och väl genomarbetat besiktningsprotokoll samt en mycket bra besikningsgenomgång underlättade verkligen processen kring vårt husköp

Steven S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

He was informative and kind to take it all in English! Highly recommended

Ingela D
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Kunnig, strukturerad och trevlig.

Vilhelm B
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Jimmy Ifwer bemötte oss professionellt och vänligt. Tack!

Jonas O
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

En avslappnad och trevlig "upplevelse" utfört med kunskap och noggrannhet av Niklas.

Liselotte K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

trevligt, kunnigt och mycket noggrant

Mattias P
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Smidig och kunnig. Lyssnade på vad vi specifikt ville förstå när vi köpte huset och tog sig tid att förklara.

Niclas L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Trevligt möte med bra information från besiktningsmannen vid köpargenomgång.

Fredrik G
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Var tydligt, informerade och trevligt bemötande.

Daniel S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Vi är otroligt nöjda med vår Marcus! Det här var vårt första husköp och han tog oss tryggt och professionellt genom hela besiktningen. Han hade väldigt goda kunskaper och var dessutom pedagogisk, noggrann och hade stort tålamod med alla våra frågor. Vi uppskattade verkligen att han tog sig tid att förklara saker på ett tydligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som står inför ett husköp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Johnnie F
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

De är trevliga, kunniga och seriösa.

Martin J
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Bra, kunnig och vettig person. Rekommenderas varmt

Lars E
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Trevlig, kunnig och hög servicegrad. Stor vilja att hjälpa till när tidsbrist uppstod för oss som säljare och även för köpare. Upplevde honom som absolut opartisk och rak i sin bedömning.

Per A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Mycket professionell. Förklarade bra. Lugn och sansad. Svarade på alla frågor.

Peter K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Vår uppfattning är att Marcus är mycket kunnig och har en bred förståelse för olika typer av byggnader och konstruktioner. Under hela processen upplevde vi att Marcus arbetade professionellt och med stort engagemang. Marcus tog sig tid att noggrant förklara vad som gjordes, varför olika åtgärder behövdes och hur situationen bedömdes utifrån sin erfarenhet och expertis. Vi uppskattade särskilt att informationen presenterades på ett tydligt och lättförståeligt sätt, vilket skapade trygghet och förtroende genom hela besöket....

Kajsa W

Supertrevlig och proffsig hjälp

Freddie B
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Lugn, professionell och trevlig. Kunnig och noggrann!

Olof S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Besiktningen av vår fastighet utfördes av er till vår belåtenhet. Mycket trevligt och proffsigt bemötande av besiktningsman Jimmy Ifwer.

Elin L
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

En besiktning gjordes i vårt radhus och de var tydliga, informativa och ordentliga. Supernöjd :) Kommer absolut anlita dessa nästa gång.

Adalbjörn S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Professionellt bemötande och hantering. Rätt balans mellan noggrannhet och pragmatism. Flexibel och snabb snabb återkoppling.

Oscar P
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Lätta att komma i kontakt med och smidiga att boka tid hos. Väldigt trevlig och proffsig inspektör som vi träffade. Förklarade allt väldigt bra och var noggrann i sitt uppdrag.

Roland S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Väldigt trevlig besiktningsman som gjorde en noggrann undersökning.

Mårten S
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Bra bemötande, trevligt och professionellt.

Nathalie K
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Jobbade snyggt och rent. Mycket professionell och trevlig. Rekommenderar varmt!

Per-Åke A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Fint och proffsigt bemötande. Ville ha en energideklaration och besiktning av fastigheten inför en försäljning

Bo A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Proffsigt snabbt sakligt enkelt.bara fakta

Jan B
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Marcus gjorde husbesiktning åt oss av ett flertal byggnader inför vårt köp av ett stort skärgårdsställe. Han var trevlig och kommunikativ. Kunnig och tydlig. Vi ville inte ha en lång rapport över alla små fel och risker utan en genomgång av mycket oväntade och omfattande fel eller risker. Marcus kom i tid och levererade rapporten nästkommande dag. Vi kan varmt rekommendera Marcus Holmström. Jan Björk

Lotta E
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Bra och snabb service och tydliga förklaring av processen och utfallet. Allt var mycket bra och professionellt genomfört.

Selma E
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Mycket nöjd med besiktningen. Besiktningsmannen var kunnig, noggrann och förklarade tydligt vad som framkom. Kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera.

Julin R
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Proffsigt, trevligt, snabbt och effektivt

Brf V
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Det kom en mycket trevlig besiktningsman. Han gick systematiskt genom alla huskroppar både fram och back och sedan alla tak. Han studerade alt mycket noggrant med uppmärksamhet till alla små detaljer. Jag har inte fått rapporten än men än så länge hela processen gav mycket professionell och gediget intryck. .

Habib A
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Bedrövligt! Framför allt besiktningsmannen var inte Marcus Holmström utan han hette Jimmy Ifwer! Sen han har för stort små felen som skrämmer hårt köparen till exempel den bilden från taket är bara kanten 1 cm ner åt ovanpå rännan men ser ut stor fel på bilden eller själva takpapp är bara på tvärsnitt belägen utan skada fast är från några år sen eller plastgålv på förrådet är bara någon märke eller färg ... Rätt besiktning, speciellt på gömda platser hjälper fastighetsägaren att rätta felen till och eventuellt köparen att köpa medvetet.

Maria E
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Vi gjorde en köpargenomgång av husbesiktning och informationen vi fick av Marcus var tydlig med gott om utrymme för våra frågor och utvecklade svar. Vi är mycket nöjda.

Andreas H
Skrev om Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Upplevde honom som kunnig och väldigt trevlig. Han förklarade allt han gjorde och vad det betydde. Protokoll och energideklaration hade jag i mailen dagen efter. Mycket nöjd!