Besiktningsmannen var väldigt noggrann och jag fick bra återkoppling både muntligen och skriftligen i ett protokoll. Jag känner mig nu trygg att renoveringen är bra utförd.
Badrumsbesiktningar AB
Välkommen till Badrumsbesiktningar AB! Vi låter dig ta kontroll över din badrumsrenovering. När en hantverkare har varit på plats så kan det vara tryggt att ha en tredje part som ser över arbetet, så att allt har gått rätt till. Vi besiktigar ditt nya eller befintliga badrum och kvalitetssäkrar att det är tryggt och säkert...
280 omdömen om Badrumsbesiktningar AB
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket bra och noggranna. Snabbt på plats.
Bra upplevelse från samtliga tillfällen under vår trestegsvbesiktning av badrum.
Hej Arvid, Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att trestegsbesiktningen av ditt badrum upplevdes bra, precis så vill vi att en badrumsbesiktning ska kännas. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Super-professionella och gör mer än man som kund kan förvänta sig. Jag kan varmt rekommendera dem!
Hej Marie, Tack snälla för dina fina ord! Kul att du är nöjd med badrumsbesiktningen. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Enkelt, snabbt och professionellt
Hej Daniel, Tack för ditt omdöme! Kul att du upplevde din våtrumsbesiktning som enkel, snabb och professionell, det är precis vad vi strävar efter i varje badrumsbesiktning. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Proffsigt och trevligt bemötande. Fick svar på frågor jag hade, och kände mig lugn efter besöket. Kan varmt rekommendera er!
Hej Danijel, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du kände dig lugn efter besöket och fick svar på alla frågor vid badrumsbesiktningen. Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Proffsigt och bra bemötande med seriösa besiktningar och snabba återkopplingar för bokning av tider.
Hej Daniel, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och besiktningarna av ditt badrum. Snabb återkoppling är en viktig del av vår badrumsbesiktning. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Kontakten med badrumsbesiktningar har varit utmärkt från start! Fick konkreta råd och det var lätt att boka tider och dom har fasta priser. Det utfördes en statusbesiktning. Patrik som besiktigade badrummet var mkt proffsig och kunnig och har svarat på frågor både under besiktning och efter. Jag kan varmt rekommendera Badrummsbesiktningar AB.
Hej Ann-Katrine, Tack för ditt utförliga omdöme! Fint att höra att statusbesiktningen av badrummet och kontakten med din besiktningsman Patrik gav tydliga råd och trygghet genom hela processen. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Bokade en 3-stegsbesiktning i samband med badrumsrenovering. Otroligt nöjd från början till slut, tydlig bokningsprocess och löpande information. Har aldrig renoverat badrum tidigare så var otroligt skönt att ha en oberoende tredje part. Sajad är otroligt kunnig, tydlig och stöttande. Resultatet blev så bra och känns tryggt att nya badrummet uppfyller alla olika krav.
Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet i samband med er badrumsrenovering. Det gläder oss att trestegsbesiktningen och Sajad som din besiktningsman kunde göra badrumsbesiktningen trygg och tydlig från start till slut. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Smidig bokning och snabb respons
Hej Kalle, Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar det. Lycka till med ditt badrum. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Väldigt snabba och proffsiga. Bra hjälp och tydliga svar till oss som inte kan någonting om besiktningar.
Hej Amanda, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Så här långt nöjd med att ha anlitat Badrumsbesiktningar. Proffsigt och kompetent utförande av besiktningen som gav flera värdefulla insikter.
Hej Ted, Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd. Det är viktigt för oss att möta våra kunders förväntningar och vi är glada att höra att vi har gjort det för dig. Du är varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Anlitade för slutbesiktning. Smidigt och professionellt, tydliga svar och krav mot hantverkaren för att fixa de sista smådetaljerna.
Hej Johan, Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår slutbesiktning av ditt badrum. Grattis till ditt nya badrum. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Very friendly and competent technician. Took his time to explain my questions.
Hi Robert, Thank you for your review. We are glad you appreciated the inspectors competence and the clear explanations. Best regards, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Ett mycket professionellt och bra bemötande. Har fått tydlig information om resultatet av besiktningen, både muntligen ich skriftligen.
Hej Lotta, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår besiktning. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Otroligt proffsiga, kommunicerade tydlig från start till mål och löste pågående konflikt mellan hantverkare och fastighetsförvaltare. Kommer rekommendera badrumsbesiktningar.se till alla jag känner som renoverar badrummet.
Hej Jacob, Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du upplevde processen som tydlig och professionell, och att vi kunde bidra till att lösa situationen. Tack för din rekommendation! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Smidigt, proffsigt, trevligt!
Hej Shajan, Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med besiktningen av ditt badrum. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Professionellt och mycket välskrivet besiktningsprotokoll!
Hej Lalita, Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du uppskattade vårt arbete och besiktningsprotokollet. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Bra och tydlig webbsida. Enkelt att beställa och bra app. Särskilt bra att kunna ladda upp dokumentation allt eftersom. Väldigt proffsigt, lugnt och kompetent bemötande från besiktningsmannen. Tydlig genomgång och bra förklaringar. Snabbt protokoll och gott stöd i processen. Rekommenderar varmt.
Hej Kerstin, Stort tack för ditt utförliga omdöme. Vi är glada att du uppskattade både webbplatsen, appen och bemötandet under hela processen. Tack också för din varma rekommendation! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Good inspector, nice and professional
Hi Tong, Thank you for your kind words. We are glad you experienced the inspection as professional. Best regards, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Punktlig & seriös besiktning. Kan starkt rekommendera.
Hej Stephane, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde besiktningen som punktlig och seriös. Stort tack också för din rekommendation! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Väldigt proffesionellt bemötande och bra service till vår bostadsrättsförening.
Hej John, Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår besiktning och att vi kunde hjälpa er bostadsrättsförening. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Var bra hittade 24 fel rättades tiill
Hej Birgitta, Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med slutbesiktningen av ditt badrum. Även om det var många fel är det positivt att de upptäcktes i tid, så att hantverkaren kan åtgärda dem. Lycka till med ditt badrum! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Jättebra service! Vi bokade in en trestegsbesiktning i samband med totalrenovering av vårt badrum. Vi är så nöjda med badrumsbesiktningar som upptäckte flera fel som sedan enkelt kunde åtgärdas av hantverkarna. Hade vi inte tagit hjälp av dom så hade det antagligen blivit mycket dyrare för oss i framtiden. Dessutom känns det tryggt att veta att allt är godkänt, eftersom vi själva inte är kunniga inom området.
Hej Moa, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet. Det är glädjande att trestegsbesiktningen under er totalrenovering identifierade fel i tid, så att entreprenören kunde åtgärda dem utan onödiga följdkostnader. Precis som du skriver skapar en oberoende kontroll trygghet när man själv inte är branschvan. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Lite struligt att beställa och veta vad och varför man just ska ha ett visst paket. Personen som kom var mycket bra och pedagogisk!
Hej Carl, Tack för din ärliga feedback. Vi tar till oss den. Vi ser nu över informationen i bokningen och förtydligar vad respektive tjänst omfattar och när den passar bäst. Fint att höra att besiktningsmannen upplevdes som pedagogisk och professionell. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Upplevde det besiktningen som en mycket grundlig genomgång. Protokollet sammanfattades på ett förståeligt sätt. Ytterligare frågor dagarna efter gav också mer information. Besiktningsmannen var lugn och saklig och tog den tid jag behövde för att förstå för att kunna förmedla vidare.
Hej Viktoria, Stort tack för ditt omdöme. Det är värdefullt att höra att genomgången upplevdes som grundlig och att protokollets sammanfattning var lätt att ta till sig. Att kunna återkomma med följdfrågor och få kompletterande förklaringar efteråt är en viktig del av vårt arbetssätt. Du är alltid välkommen att höra av dig om något dyker upp framöver. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Tryggt, professionellt och till stor nytta! Vi är mycket nöjda och glada att vi tog in en besiktning från Badrumsbesiktningar.
Hej Marcus, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att besiktningen gav trygghet och konkret nytta. Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Bra o saklig beskrivning av badrum standard o fel o brister Trevligt bemötande Upplevdes kunnig i sitt yrke
Hej Solveig, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattade den sakliga genomgången av alla fel och brister. Extra roligt att du också upplevde oss som trevliga och yrkeskunniga, just den kombinationen strävar vi alltid efter. Varmt välkommen att höra av dig igen vid framtida behov! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB https://www.badrumsbesiktningar.se
Kan verkligen rekommendera! Kunniga och noggranna.
Hej Therese, Stort tack för ditt omdöme och för att du rekommenderar oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva ditt omdöme och det gläder oss att du upplevde oss som kunniga och noggranna. Välkommen åter vid framtida behov! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB https://www.badrumsbesiktningar.se
Mycket professionella ! De var med hela vägen på vår trestegsbesiktning, & vi är glada att vi valde Badrumsbesiktningar Ab.
Hej Ilham, Tack för ditt fina omdöme och att du är nöjda över ditt val av trestegsbesiktning av din badrumsrenovering. Grattis till ditt nya badrum. Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Vi anlitade Badrumsbesiktningar i samband med vår badrumsrenovering och är otroligt nöjda. Vi beställde 3-stegsbesiktning. Besiktningsmannen Sajad var noggrann och kunnig. Att ha en oberoende expert som granskar arbetet steg för steg har gett oss en enorm trygghet att undvika potentiella problem. Vi kan varmt rekommendera Badrumsbesiktningar.
Hej Nessa, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni valde vår trestegsbesiktning av er badrumsrenovering och att den gav er trygghet genom hela renoveringen. Att ha en oberoende expert som följer arbetet i flera steg gör verkligen skillnad. Tack för att du lyfter fram vår noggrannhet. Vi uppskattar varmt din rekommendation! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Besiktningen var proffsigt utförd av en mycket proffsig man och det kändes väldigt tryggt.
Hej Eva, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du kände dig trygg med vår badrumsbesiktning och att du upplevde arbetet som professionellt utfört. Varmt välkommen att höra av dig igen vid framtida behov! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Trevligt bemötande, kan sin sak.
Hej Robert, Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några rader, det gläder oss att du upplevde vårt bemötande som trevligt och professionellt. Välkommen åter vid framtida behov! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Professionella, hjälpsamma och korrekta. Badrumsbesikningar var oss mycket behjälpliga. Rekommenderar dem starkt.
Hej Olle, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du upplevde oss som både professionella och hjälpsamma. Vi är glada att vi kunde bistå er på ett tydligt och korrekt sätt. Tack för din rekommendation, och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Oavsett om du är en privatperson eller företag skulle jag nästan säga att det är ett krav att anlita en trestegsbesiktning. Du kommer inte att ångra det.
Hej Attila, Stort tack för ditt omdöme! Vi håller helt med dig. En trestegsbesiktning vid badrumsrenovering är ofta avgörande för ett tryggt resultat. Det är glädjande att du upplevde värdet av det. Tack för att du delar din erfarenhet! Med vänliga hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Professionell och kunnig besiktningsman. Kundorienterad och behjälplig med sin kunskap och erfarenhet.
Hej Robert, Tack för de vänliga orden! Det gläder oss att du uppskattade vår expertis och kundfokus. Vi strävar alltid efter att ge både tekniskt stöd och trygg vägledning genom hela processen. Tack för att du valde oss! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Grymt bemötande och grym hjälp innan, under och efter besiktningen av mitt kök. Tusen tack!
Hej Johanna, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde vara ett stöd före, under och efter din köksbesiktning. Tack för förtroendet och lycka till med ert fina kök! Varma hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Vår BRF krävde att vi använde ett besiktningsfötetag i samband med att vi totalrenoverade vårt badrum. Vi rekommenderades Badrumsbesuktningar AB och är väldigt nöjda. Snabb respons, korrekt och trevligt bemötande av både oss och vår entreprenör utan att ge avkall på sin roll som besiktningsman och väldigt tydlig med sitt ansvar. Bra!
Hej Astrid, Stort tack för att du delade din upplevelse! Vi uppskattar verkligen din rekommendation! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Köpte en utredning. Fick väldigt bra bemötande och väldigt kunnig. Snabb återkoppling . Mycket bra kundupplevelse.
Hej Mats, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och den tekniska kompetensen. Att kunna ge snabb återkoppling och skapa en positiv kundupplevelse vid badrumsbesiktning är alltid vårt mål. Varmt välkommen tillbaka vid framtida behov! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Kunnig och gav goda råd! Bra att kommunicera med.
Hej Karl-Arne, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattade både vår kunskap och rådgivning. En tydlig kommunikation är något vi värdesätter högt – särskilt när det gäller besiktning av badrum. Välkommen att kontakta oss igen vid nästa tillfälle! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Har varit till stor hjälp i min tvist med ett oseriöst företag. Tack vare ert professionella arbete med snabb respons så kunde jag sätta tryck på företaget. Nu sitter jag med ett helt nytt badrum... Tack Sajad!
Hej Riad, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde vara ett stöd i din situation och att vår badrumsbesiktning bidrog till ett positivt utfall. Grattis till ditt nya badrum – och tack för förtroendet! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB i samband med renovering av 2 st badrum. Vi är väldigt nöjda och denna 3-stegs besiktning tror vi blev garanten för att entreprenören gjorde sitt allra yttersta. Hela byggbranschen är väl lite stökig, så även besiktningsbranschen. Sajad är helt klart en av de bästa och väldigt noga så jag är glad att jag lade ned tid även på detta val. Väljer du Badrumsbesiktningar får du hög kompetens, stort engagemang, flexibilitet, struktur och ordning. Jag hade en hel del löpande frågor som jag...
Hej Åsa, Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att ni valde vår trestegsbesiktning av badrum, och att det bidrog till att entreprenören höll högsta nivå genom hela renoveringen. Det är precis så vi vill arbeta – som en trygg, kunnig och engagerad partner hela vägen. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vårt bemötande, struktur och engagemang. Tack för dina varma rekommendationer – och varmt välkommen tillbaka vid framtida badrumsrenoveringar! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Kan inte nog rekommendera Badrumsbesiktningar! Att köra trestegsbesiktning för badrum samt slutbesiktning av kök via dom var det bästa beslutet jag tagit. Dom upptäckte flera fel som entreprenören gjort, och var en väldigt trygg hand att hålla i under en annars ganska kaosig renovering. Dom var otroligt hjälpsamma och kunniga med att svara på frågor mm och eftersom man själv har noll sakkunskap var detta otroligt värdefullt. Rekommenderar dom varmt! Och kommer definitivt anlita dom igen vid framtida renoveringar!
Hej Martina, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände trygghet genom hela processen – både med trestegsbesiktning av badrum och slutbesiktning av kök. Att upptäcka fel i tid och ge våra kunder tydliga svar är en viktig del av vårt arbete, och det är extra roligt att höra att det gjorde skillnad i din renovering. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det är dags för badrumsrenovering! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Mycket proffsigt och trevligt hela vägen från beställning till utförande. Rekommenderar starkt!
Hej Isabell, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde hela processen som proffsig och trevlig – från bokning till badrumsbesiktning. Det är precis den känsla vi vill ge alla våra kunder. Stort tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Väldigt bra och professionell bemötande, rekommenderar starkt!
Hej, Stort tack för ert omdöme! Vi är glada att ni upplevde vår service som både professionell och positiv. Tack för er rekommendation och varmt välkomna åter! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Inför vår badrumsrenovering hade vi redan renoverat 2st badrum via hantverkare, så vi var inte helt gröna. Dock ångrar vi att vi inte nyttjat denna tjänst tidigare - så mycket tryggare och lugnare känsla genom hela renoveringen! Badrumsbesiktningar.se har varit enkla att kommunicera med, flexibla och lösningsorienterade när renoveringen drog ut på tiden pga försenade leveranser. Vi kommer absolut använda oss av dem igen när vi gör badrummet på övervåningen. // Sandra och Richard
Hej Richard och Sandra, Tack för att ni delade er upplevelse – och så roligt att ni upplevde skillnaden med att utföra en badrumsrenovering med och utan en badrumsbesiktning. Vi förstår att det är mycket som händer under en badrumsrenovering, och vi är glada att vi kunde skapa trygghet och vara ett stöd genom hela processen, trots alla förseningar. Vi ser fram emot att hjälpa er även med badrummet på övervåningen! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Trevlig I tid Förklarande samt tryggheten om något skulle gå fel vilket en lekman inte klarar av
Hej Michael, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du kände dig trygg med vår badrumsbesiktning och att vi kunde förklara allt på ett tydligt sätt. Det är precis vad vi strävar efter – att ge våra kunder rätt stöd inför eller under en badrumsrenovering, även när man inte har tidigare erfarenhet. Varmt tack för förtroendet! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Jättenöjd från början till slut! Snabb o bra service från första samtal. Väl på besiktningen, så var det klart o tydligt vad som måste göras! Kan bara rekommendera Badrumsbesiktningar till alla som behöver experthjälp.
Tack Mats för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd från början till slut. Vår målsättning är alltid att ge snabb och professionell service – redan från första samtalet – och att varje badrumsbesiktning ska ge ett tydligt underlag för vidare beslut. Vi uppskattar varmt din rekommendation och finns här när du eller någon i din närhet behöver hjälp inför en badrumsrenovering eller vill få en besiktning av badrum. Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Jag anlitade badrumsbesikningar för att undersöka ett lite äldre badrum. Fick en besiktningstid inom en vecka och själva besiktningen utfördes snabbt och smidigt .Utmärkt bemötande av besiktningsmannen som gav mig svar på alla mina frågor på ett klart och tydligt sätt. Kan varmt rekommendera Badrumsbesiktningar AB.
Hej Harry, Stort tack för det fina omdömet! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och besiktningen. Vår ambition är alltid att erbjuda tydlig vägledning och snabb service – särskilt när det gäller äldre badrum där frågorna ofta är många. Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen! Hälsningar, Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se
Snabbt, smidigt, positiv approach, kompetent och tillgänglig! Sajad rekommenderas!
Hej Cathrin, Tack för att du delar med dig av din upplevelse av vår trestegsbesiktning vid din badrumsrenovering. Kul att du är nöjd. Grattis till ditt fina badrum. Hälsningar Badrumsbesiktningar AB www.badrumsbesiktningar.se