Badviks AB

5.0

4 omdömen om Badviks AB

Ann-louise U
Skrev om Badviks AB

Vi anlitade Badvik för bygge av garderober , ett rum med glasskjutdörrar samt inredning i badrum. Vi är supernöjda med hur arbetet planerades och utfördes. José är inte nöjd förrän du som kund är nöjd!

Svar från Badviks AB

Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er med garderober, glasskjutdörrar och badrumsinredning. Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både planeringen och utförandet av arbetet. För oss är det viktigt att lyssna på kunden och att inte lämna ett projekt förrän ni känner er helt nöjda, så er feedback betyder mycket. Varmt tack igen, och ni är alltid välkomna att höra av er om vi kan hjälpa till framöver! Vänliga hälsningar José, Badvik

Eddie Manuel T
Skrev om Badviks AB

Vi anlitade Badviks AB för att renovera vårt kök och är otroligt nöjda med resultatet – det kunde inte ha blivit bättre! Med sinne för detaljer, ett professionellt bemötande och en lösningsorienterad inställning kan vi varmt rekommendera José och Badviks AB.

Svar från Badviks AB

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att dela er upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med köksrenoveringen och slutresultatet. Vårt mål är alltid att leverera med hög kvalitet, god kommunikation och ett öga för detaljer, så er feedback betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och den varma rekommendationen. Ni är alltid välkomna att höra av er om vi kan hjälpa till igen framöver! Vänliga hälsningar José Badviks AB

Ingegärd Maria Charlott O

Kan verkligen rekommendera Badviks AB. Jag renoverade mitt badrum och köpte inredning och ombyggnaden från Badviks. Fick så mycket mer än jag förväntat mig, från utförlig rådgivning till proffsighet genom hela processen. Inga detaljer lämnas och det har varit en stor trygghet hela vägen. Jag är mycket glad över att ha träffat José, Badviks AB.

Svar från Badviks AB

Stort och varmt tack för din fantastiska omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du känt er trygga genom hela processen och att resultatet överträffade dina förväntningar. Just rådgivning, noggrannhet och att inte lämna något åt slumpen är saker vi lägger stor vikt vid, så din feedback betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och de fina orden, det har varit ett nöje att få hjälpa dig med badrumsrenoveringen. Du är alltid varmt välkomna att höra av er igen! Vänliga hälsningar José Badviks AB

Stig Henrik N
Skrev om Badviks AB

Det är sällan jag är så nöjd som jag var efter servicen jag fick från Badviks AB. Jag letade efter en måttanpassad möbel till mitt badrum och letade överallt tills vi hittade Jose! Oerhört proffisigt agerande som hjälpte oss med att designa möbeln efter våra önskemål. Kommer jag någonsin behöva badrumsinredning kommer jag kontakta Badviks AB!

Svar från Badviks AB

Stort tack för ert fantastiska omdöme och för de fina orden! Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med både servicen och den måttanpassade badrumsmöbeln. Att få vara med och designa en lösning utifrån kundens önskemål, och att det blir precis rätt, är något vi verkligen brinner för. Tack för förtroendet och för att ni tog er tid att dela er upplevelse. Ni är varmt välkomna att höra av er igen den dag ni behöver ny badrumsinredning! Vänliga hälsningar José Badviks AB